Off topic - Lotgenotenforum https://www.narcistontmaskerd.nl/forum/off-topic/ Forum voor en door slachtoffers van narcistisch misbruik. nl-NL Fri, 29 Mar 2024 01:44:37 +0000 wpForo 60 Zomervakantie 2017 https://www.narcistontmaskerd.nl/forum/off-topic/zomervakantie-2017/ Mon, 17 Jul 2017 18:26:35 +0000 Ik ben pas met vakantie geweest. Want ondanks alles wat ik heb meegemaakt blijf ik genieten van het leven. Drie weken lang ben ik met de auto door Zuid-Europa getrokken. Via Duitsland ging ik naar Oostenrijk, waar ik een paar dagen ben blijven hangen.

Vervolgens ging de reis naar Noord-Italië waar ik o.a. Venetië bezocht. Dat was voor de tweede keer. De eerste keer dat ik deze bijzondere stad bezocht was alweer lang geleden, in 1993.

Via Peschiera del Garda en Turijn trok ik verder naar Zuid-Frankrijk, met een overnachting in Monte Carlo. Monaco stond al heel lang op mijn verlanglijstje en als autosportliefhebber heb ik natuurlijk ook een ronde over het beroemde stratencircuit gereden.

Na een week in Zuid-Frankrijk te hebben vertoefd was het tijd om weer noordwaarts te trekken. Dat deed ik via de hoge brug van Millau. Onderweg bezocht ik o.a. nog de omgeving van Clermont-Ferrand, een prachtig vulkanisch gebergte.

De laatste dag bracht ik in België door alwaar ik op familiebezoek ben geweest. Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Gaan jullie deze zomer ook met vakantie, en zo ja waar naartoe?

]]>
Off topic Herman https://www.narcistontmaskerd.nl/forum/off-topic/zomervakantie-2017/