Cursussen voor meer zelfvertrouwen en minder stress!

Leer hoe je beter in het leven kunt staan

Hieronder vind je enkele cursussen die je helpen je beter te voelen. Hoewel ze niet specifiek bedoeld zijn voor herstel na narcistisch misbruik kun je hier veel aan hebben om zelfvertrouwen terug te winnen en met minder stress door het leven te gaan.

De cursussen zijn ontwikkeld door Frank de Moei, gediplomeerd coach en trainer en aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Cursus meer zelfvertrouwenBlijvend Zelfvertrouwen

In deze cursus leer je inzicht te krijgen in je eigen gedachtepatronen om uiteindelijk een gezond zelfvertrouwen op te bouwen. Stap voor stap wordt je begeleid door dit proces.

De cursus bestaat uit 12 lessen die je wekelijks per e-mail ontvangt. Naast theorie bevatten ze ook vragen en opdrachten die je direct in de praktijk kunt oefenen.

Klik hier voor meer informatie>>

Cursus Nooit meer Zorgen of StressNooit meer Zorgen of Stress

In deze cursus leer je hoe zorgen en stress ontstaan. Door middel van eenvoudige, maar zeer effectieve, technieken leer je om de spanning los te laten en positiever in het leven te staan.

Negen weken lang ontvang je tweemaal per week een e-mail met informatie, tips, inzichten en opdrachten die je direct in de praktijk kunt oefenen. Hierdoor merk je het resultaat direct.

Klik hier voor meer informatie>>