Site pictogram Narcist Ontmaskerd.nl

Forum

Veraden door mijn n...
 
Meldingen
Alles wissen

Veraden door mijn narcist

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,830 Bekeken
(@marjolein-1977)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi ik ben Marjolein,

Ik heb een half jaar een relatie gehad met een narcist.En opgegroeid met narcistische ouders.

Ik had mijn leven na een flinke burn out weer op de rit.En toen kwam hij in me leven.Had al eerder paar keer met hem gedate en toen was het ook steeds raar geëindigd.Hij is ook erg perfectionisch ingesteld.En hij drinkt heel veel , heeft veel relaties gehad en is gescheiden en heeft 2 kinderen die hem weinig zien.Veel gebeurd.In het begin was hij erg lief en zorgzaam elke ochtend appjes.

Maar steeds meer onze relatie ontwikkelde ging ik me ergeren aan zijn drinkgedrag,de eeuwige lange feesten waar ik naar toe moest van zijn vriendem waar alleen maar gedronken werd en tot ver in de ochtend duurde.Ik ben 43 hij is 46.Alle relaties die over zijn gegaan bij hem lag t aan de ander.Maar nu had ie mij een vrouw gevonden die anders was.

Tot ik doordat ik ziek werd doodop werd ,ik moest mijn agenda naast zijn agenda leggen om te plannen.

En als ik iets vergeten was dan kreeg ik de melding je hebt nu een agenda gebruik die ook.

Ik moest mijn schoenen uit doen met mijn handen want ik beschadigde ze.Niet druppelen op de vloer met het afdrogen.En op een gegeven moment kreeg ik s'nachts in dronken toestand appjes met liefdesverklaringen opgenomen hij zong mee met liedjes van you tube.En tot 2 dagen voor ie t uitmaakte een appje stuurde waar ik woest om werd.Over wat ik wel niet at.En ik geen eitje had gebakken bij mijn macronie wat hij wel deed dat benauwde hem schreef ie.En dat ik een eigenwijs ding was.En dat mijn vader dat ook vond.Dus ik ging mijn vader appen en due zei dat heb ik niet gezegd.Dus toen appte hij me niet met andere appen.Ging ie mijn vader bellen.We praten t uit maar t was wel zwaar geëscaleerd.Hij lovebomde nog die 2 dagen.En toen maakte hij t uit een week voor de kerst.Er was echter nog een voorval wat mij heep erg kwetste 11 december nam ik m voor zijn verjaardag uit eten.En een vriend van 23 bleef bellen en toen zei hij mijn vrienden slopen mijn relatie.Kapot was ik.Ik nam afstand dit waren de laatste 2 weken voor t uitging.Echt ik huilde na dat etentje  , en toen werd ie boos,sloeg op de hocker met zijn vuist en wees naar zijn voorhoofd en zei mijn vader zou zeggen je bent knettergek je hebt nu een leuke meid en dat zet je op spel voor je vrienden.

Alles in de relatie draaide om hem zijn vrienden zijn familie met de kerst etc.

En nu heb ik gebroken met een vriendin in dec, en die twee lopen nu met elkaar te stoken.Geroddeld over mij zijn vond m niks en liep te stoken hij staat nu op fb als vrijgezel.En zij leeft altijd op drama en nu dit.

Ik ben depressief en verdrietig , gedumpt en nog een trap na gegeven door die twee.Zijn gestoorde appjes heb ik even naar zijn vader gestuurd die zei vergeet hem.

Hij stuurde ook nachtelijke appjes naar anderen,veel verbroken vriendschappen en allemaal drama hij zou gestalkt zijn door eern ex.Hij noemde mij ook een stalker de eerste keer dat t uit ging.Alled zo bizar en had tegen die vriendin ook gezegd dat ik gestoord was volgens haar , omdat ze eens een keer gezegd had dat hij mij rot behandeld had.

Op ben ik.Alles zo hard ik werd geblockt op whats app.En op fb en ik heb m ook overal geblockt.En die vriendin gestuurd dat ze triest was afgelopen maandag , na wat ze allemaal over hem gezegd had en nu ineens vrienden zijn op fb.

Walgelijke mensen heb je toch.

En ze laten jou kaoot achter.

 

 

 

 

 


   
Citeren
 Saar
(@saar)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 109
 

Dag Marjolein,

Welkom op het forum. Er is heel wat gebeurd in je leven als ik dat zo lees. Er klinkt ook veel controle behoefte vanuit je ex naar jou toe. Die vader heeft gelijk om te zeggen dat je hem moet vergeten, maar hoe doe je dat wanneer alles nog zo vers en hoog zit? Dan wil je het eerst nog delen en uitwerken. En boos worden helpt ook, niet om het bot te vieren op hem, maar om al die naar binnen geslagen energie eruit te kunnen gooien op een voor jou helpende manier.

Hopelijk kom je toe om alles een plekje te geven.

 

 


   
BeantwoordenCiteren
Deel:
Mobiele versie afsluiten