Gratis webinar: De 7 Fasen van Herstel na Narcistisch Misbruik

Voor de komende periode zijn weer enkele gratis webinars "De 7 Fasen van Herstel na Narcistisch Misbruik" ingepland. Hierin vertelt ervaringsdeskundige Jacintha van Beveren over het herstelproces na narcistisch misbruik. De duur van het webinar is circa een uur.

Een webinar is een online seminar dat je thuis kunt volgen op je pc, laptop, tablet of smartphone. Je doet geheel anoniem mee en komt niet in beeld. Het enige dat je hoeft te doen is op het juiste tijdstip op de link (die je na aanmelding in je mailbox krijgt) te klikken en de presentatie te volgen.

De geplande uitzenddata voor de komende periode zijn:

  • Woensdag 30 november om 14:00 (Replay beschikbaar tot 23:00)
  • Vrijdag 9 december om 20:00
  • Maandag 19 december om 10:00 (Replay beschikbaar tot 23:00)
  • Vrijdag 30 december om 20:00

Hieronder kun je je aanmelden voor de datum die jou het beste uitkomt.

Kun je niet op een van de bovenstaande data? Meld je dan aan op de nieuwsbrief door hieronder je voornaam en e-mailadres in te vullen.

Je wordt dan op de hoogte gehouden van nieuwe webinardata. Bovendien ontvang je het gratis e-book "10 Tips voor Herstel na Narcistisch Misbruik" als welkomstgeschenk.

Daarnaast ontvang je regelmatig tips en informatie omtrent narcisme en het herstellen van narcistisch misbruik.

Wanneer je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je deze op elk gewenst moment weer opzeggen d.m.v. een afmeldlink onderaan elke e-mail.