Site pictogram Narcist Ontmaskerd.nl

Forum

Help..... tja.... i...
 
Meldingen
Alles wissen

Help..... tja.... ik heb de stap gezet

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
585 Bekeken
(@pioen)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Als ik het nu niet had gedaan..... Dan was er volgende maand, volgend jaar, 3 jaar van nu een punt gekomen.... genoeg was het. En nu veegt hij me als oud vuil uit zijn leven..

En mijn angst... kan ik onze lieve onschuldige kinderen wel die onvoorwaardelijkheid in de liefde leren... als ik dat zelf bij hem nooit zo heb ervaren.... 

 

Kan ik genoeg doen.... ben ik zelf die narcist?ziek? Depressief? Add-er?...

 

Au.

Dit onderwerp werd gewijzigd 1 jaar geleden door PIOEN

   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
(@beppie)
Active Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
 

Heftig pioen,

Snap wat je bedoeld ,drie jaar geleden kwam ik erachter dat ik ben opgegroeid met een narcistisch zus.waardoor mijn wereld op zijn kop kwam te staan.na meerdere therapeuten sinds mei een goede gevonden  die schema therapie toepast.hierdoor ben ik verandert en snap alles beter. Het bleek dus dat mijn relatie ook een rode draad was in deze therapie.nu heb ik eindelijk de kracht gevonden om mijn relatie na drie jaar te verbreken en ja voor de kinderen ga jezelf vaak over je eigen grenzen.nu zijn mijn kinderen jong volwassenen maar maakt het niet makkelijker, de beloftes jaren lang geloofd. Nu na twee weken zonder hem gaat mijn kwartje pas vallen en toont hij zij  ware aard.het ligt niet aan ons ze weten heel goed te manipuleren en ja het doet heel veel pijn maar twijfel niet aan jezelf.je kan het een hel om door heen te gaan  maar geloof me het gaat beter worden.veel kracht toegewenst. 


   
BeantwoordenCiteren
Deel:
Mobiele versie afsluiten