Site pictogram Narcist Ontmaskerd.nl

Forum

Narsistische ex par...
 
Meldingen
Alles wissen

Narsistische ex partner en gehandicpt kind

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
786 Bekeken
(@miekie1313)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Mijn naam is Annemieke de Bruin - Wensveen, ik ben 51 jaar en heb 2 zoons in de leeftijd van 28 en 24 jaar. Mijn oudste zoon een verstandelijk beperking, en een autistische contactstoornis en mijn jongste zoon (zeer waarschijnlijk, niet gediagnosticeerd) Asperger. Een nicht uit de kant van vader is gediagnosticeerd met autisme.

Bij mijn ex-partner (gescheiden januari 2005) zie ik narcistische kenmerken. Hij kwam uit een gezin met 8 broers/zussen. Moeder die een zelfmoordpoging heeft gedaan (over het balkon van de 1e verdieping te springen).

Ik ben 16 jaar met mijn ex-partner samen geweest, en inmiddels 16 jaar gescheiden.

De communicatie is in het huwelijk nooit goed geweest. Ook met de co-ouderschap na de scheiding ook niet.

Tijdens mijn huwelijk (niet in de gaten gehad), emotioneel misbruik. Moesten om de dag gemeenschap hebben, anders zweeg hij me een week 'dood'. Of hij zei, als we het doen, vind je het toch wel lekker.

Bij ruzies, deed hij midden in de nacht het licht aan.

Bij mij is het vooral het emotionele misbruik. Fysiek heb ik persoonlijk niet met hem mee gemaakt. Bij een nieuwe partner van hem, zou blijkt wel dat er sprake geweest is van fysiek geweld.

Inmiddels heb ik wel geleerd om zo min mogelijk contact te zoeken, of mailtjes te negeren. Echter met een gehandicapte zoon, gaat dat niet.

 

 

 

 

 


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
(@wenzel)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
 

Hoi, ik las je bericht. Ook jij hebt nog steeds te maken met deze persoon. Het is ook mijn probleem. Hoe doe je het goed, voor jezelf, voor je kind. Ik wens je sterkte en wijsheid en hoop dat je hier ook de nodige kennis en steun vindt. 

groetjes, Wenzel

 

 


   
BeantwoordenCiteren
Deel:
Mobiele versie afsluiten