Meldingen
Alles wissen

Nieuw en hopeloos

8 Berichten
6 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
1,596 Bekeken
 Sil
(@sil)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Hallo allemaal 

 

Mijn naam is sil.  Ik hoop hier mensen te ontmoeten die me begrijpen. In  september vorig jaar was mijn emmertje vol en ben ik bij mijn man weggegaan. 3 maanden rondgezworven tot ik een flatje vond. Ondanks alle mooie beloftes van hem heb ik doorgezet en de woning geaccepteerd. 

We kwamen in een fase van getrouwd apart lat relatie.... Heel verwarrend allemaal.

 

Op mijn goede dagen was ik sterk... veilig in mijn cocon... hier heb ik het voor gedaan. Op mijn slechte dagen zwikte ik weer voor zijn opnieuw hervonden charmes.... 

 

Tot mei dit jaar.... er zijn toen dingen gebeurd wat voor mij de doorslag gaf om de scheiding aan te vragen. Jullie raden het al..... Ik zit in een vechtscheiding. Goddank zijn er geen kleine kinderen in het spel. 

 

Mijn dochter en zijn 2 zonen steunen mij en hebben weinig tot geen kontakt met hem.

 

Maar........ waarom kan ik hem niet los  laten. Waarom kijk ik of hij online geweest is... waarom rij ik langs zijn huis om te zien of er licht brand?? Ja hij heeft gedreigd met zelfdoding.... Ik trap er met open ogen in.. Ik weet het en toch kan ik mezelf niet stoppen. 

 

Ik weet dat Ik niet gek ben maar ...... snapt iemand me??

 

Nou lieve mensen hier.... Ik kom wel gelijk binnen geloof ik. Sorry het zit me allemaal hoog. De tijd  van nu... corona lockdown feestdagen werkt ook niet echt positief mee 

 

Als iemand tips voor me heeft.... graag

   
Citeren
(@mimi10)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
 

Dat stukje wat je schrijft van dat loslaten vind ik dus ook erg lastig.

Ik heb het met een vriendin, dus ik ben erg benieuwd naar de meningen van anderen hierover..

 

Hoe kan het dat we zo met die persoon toch bezig blijven? Kan iemand dat verklaren? 


   
BeantwoordenCiteren
(@karinleona)
Active Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 5
 

ik snap het ook heel goed!

het is me gelukt om al enkele maanden geen contact met hem op te nemen maar blijf stiekem nog steeds hopen op een berichtje van hem.

en dat terwijl ik helemaal klaar met hem en zijn beledigingen ben.

wat is dat toch dat je iemand die jou zo'n verdriet en ellende bezorgt, ondanks alles tochmist?

veel sterkte allemaal, hou vol!

KarinLeona


   
BeantwoordenCiteren
(@wally)
Active Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 8
 

Hallo,

Het enige advies dat ik kan geven is om het vol te houden. Het missen gaat slijten. Je hebt je aan deze persoon zo gehecht of laten hechten zodat je er nog even aan verbonden blijft. Dit is een logische reactie om jezelf in de benarde situatie te beschermen. Na aantal maanden gaat het slijten.


   
BeantwoordenCiteren
 Sil
(@sil)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Verslaafd...... ergens heb ik gelezen dat ik verslaafd aan hem ben. Zo lang onder die omstandigheden geleefd dat het afkicken is nu ze er niet meer zijn. Ik word niet meer genegeerd beledigd afgedankt in een hoek geschopt ( figuurlijk) 

Dus nu blijk ik in de afkick modus te zitten. En die is verd...d lastig.  Ik wil nooit meer terug naar mijn oude leventje. Maar ik wil wel die man terug die hij was in zijn eerste fase. Ik was zijn prinses hij droeg me op handen.  Nu speelt de tijd van het jaar ook mee. Ik ben zo emotioneel als 10 paarden bij elkaar.  Maar ik hou vol... ik wens hem geen gelukkig nieuwjaar.... en idd   ooit zal het slijten

 

 

 

 


   
Hallotje reageerde
BeantwoordenCiteren
(@hallotje)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 2
 

@sil Hi...ik begrijp je helemaal...heb me enige jaren in verdiept. .Waarom dat zo is..Want ik had er zelf ook last van..nog wel..maar..nu komt t niet bij me gevoel ofzo...kan het van me af zetten..


   
BeantwoordenCiteren
(@hallotje)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 2
 

@mimi10 ik denken omdat je een gevoelsmens bent..erg empatisch..of niet genoeg zelf liefde hebt en ook geen grenzen waardoor men met zulke mensen blijft hangen of doorpiekeren..we zijn doorzetters..onvoorwaardelijk terwijl dat soort giftige mensen dat juist niet verdienen..en hun acties komen in ons woordenboek niet voor. Als hun zonder jou kunnen kun jij ook zonder hun!


   
BeantwoordenCiteren
(@jeanne-57)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
 

Hi,

ik ben inmiddels gescheiden van mijn tweede relatie vanwege zijn narcisme. Mijn eerste man is 22 jaar geleden overleden. Ik heb zoveel pijn in mijn hart omdat ik me zo misbruikt voel. Iemand tegenkomen als je al wat ouder bent en die bij je lijkt te passen is heel bijzonder dacht ik. Na 13 jaar heb ik er een punt achter gezet door een paar voorvallen die mij wakker schudde.

Hij komt voor iedereen over als een vriendelijke charmante man en men snapt niet dat ik er een punt achter zet. Dat vind ik heel lastig en verdrietig. Ik heb geen zin om me te verantwoorden maar het alsof ik hierdoor mensen verlies op een verkeerde basis


   
BeantwoordenCiteren
Deel: