Ontdek hoe ook jij je Bevrijdt van je Narcist en je Leven weer op de Rails krijgt na Narcistisch Misbruik

Ben je slachtoffer van narcistisch misbruik? Heb je het gevoel dat niemand je gelooft en begrijpt?

Ik weet wat je doormaakt…

Zelf had ik een narcistische moeder. Op bijgaande foto zie je mij als kind. Zoals je ziet was ik ongelukkig. Niet vreemd als je weet in wat voor toxische omgeving ik opgroeide.

De mensen in mijn omgeving begrepen me ook niet. Zij zagen enkel de leuke kanten van mijn moeder.

Want dat is het vervelende. De meeste mensen zijn nu eenmaal niet bekend met de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Die trappen in de mooie praatjes van de narcist.

Met pijnlijke gevolgen!

Je raakt geïsoleerd en voelt je eenzaam. Door de narcistische manipulaties twijfel je aan je eigen perspectief en heb je weinig energie. Maar bovenal ben je jezelf kwijt geraakt en heb je geen zelfvertrouwen meer.

Nieuwe relaties durf je al helemaal niet meer aan te gaan. Want stel je voor dat het ook een narcist is.

Daarom hebben wij dit krachtige hulpprogramma ontwikkeld. Hierin ontdek je hoe je het narcistisch misbruik achter je laat.

Daardoor ga je jezelf terugvinden en je zelfvertrouwen herwinnen. Ook durf je andere mensen weer te vertrouwen. En zelfs relaties aan te gaan.

Mooi is dat, want je stelt nu misschien wel voor het eerst jouw belang voorop - zonder je daar schuldig over te voelen.

Zet de stap naar een narcismevrij leven en mee aan dit Online Programma.

Dit ga je allemaal ontdekken...

 • Jezelf beter beschermen tegen narcisme

  Leer hoe je de signalen van narcistisch misbruik eerder herkent.

 • Hoe je geestelijk weer tot rust komt

  Leer hoe je jezelf geestelijk tot rust brengt en sterker tegenover de narcist staat.

 • Hoe je weer energie krijgt

  Leer wat te doen tegen de chronische vermoeidheid en hoe je weer energie krijgt.

 • Hoe je omgaat met boosheid en verdriet

  Leer hoe je moet omgaan met de woede en het verdriet dat je voelt.

 • Hoe je los komt van de narcist

  Leer hoe je los komt van de narcist en dat vooral ook blijft.

 • Hoe je je wapent tegen manipulatie

  Leer hoe je narcistische manipulaties herkent en hoe je je daartegen kunt beschermen.

 • Hoe je uit het slachtofferschap stapt

  Leer hoe je uit het jou door de narcist opgelegde slachtofferschap stapt.

 • Hoe je je zelfvertrouwen herstelt

  Leer hoe je afrekent met de narcistische manipulaties en je zelfvertrouwen herstelt.

 • Hoe je weer van het leven kunt genieten

  Leer hoe je het narcistisch misbruik achter je laat en weer van het leven kunt genieten.

En nog veel meer

 • Name
  Ken je dat?

  Hallo lotgenoot,

  Mijn naam is Herman Liesemeijer, auteur van het boek 'Uit de draaikolk van narcistisch misbruik'. Begin 2015 ontdekte ik dat mijn moeder een narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS) heeft. Dat was vlak nadat ik het contact met haar had verbroken omdat ze niet wilde praten over de geestelijke mishandelingen tijdens mijn jeugd.

  Iemand met een NPS heeft een vals zelf rond zichzelf gecreëerd. Wanneer iemand niet meegaat in dit valse zelfbeeld ontsteken ze in razernij. Verder zijn de egoïstisch en kunnen zich niet in anderen verplaatsen. Alles draait om hen!

  Om hun zin te krijgen liegen, bedriegen en manipuleren ze. Sommigen gebruiken niet alleen psychisch geweld, maar ook fysiek geweld. En het ergste is dat ze hier totaal geen gewetenswroeging van hebben. Sterker nog, ze doen alsof jij de dader bent en zij het slachtoffer! Dit alles noemen we narcistisch misbruik.

  Sinds ik het contact met mijn moeder verbrak heb ik heel veel informatie over narcisme vergaard. Waarschijnlijk heb jij ook al veel kennis vergaard nadat je had ontdekt dat je slachtoffer was van narcistisch misbruik. Eerst vergaar je allemaal informatie over de narcist zelf. Waarom hij of zij jou heeft misbruikt. Begrijpen wat je is overkomen…

  Enkele gevolgen van narcistisch misbruik:
  * Emotioneel uitgeput
  * Slecht slapen
  * Gevoelens van minderwaardigheid
  * Angstige gedachten
  * Het gevoel constant "op eieren te moeten lopen"
  * Depressie
  * Schuldgevoelens
  * Wantrouwend
  * Gespannen zijn
Guarantee Box icon-style-23

14 Dagen niet goed geld terug-garantie

In dit online programma hebben wij onze ziel en zaligheid gestopt. Wanneer je de kennis in de praktijk brengt zul je hier zeker profijt van hebben (zie recensies onderaan deze pagina). Mocht je je toch bedenken dan mag je je geld terug vragen, mits je ons binnen 14 dagen na aankoop een e-mail stuurt.

Maandabonnement
̶3̶7̶ 17
Eerste maand € 17 daarna € 27 p/m
 • Online Workshop: Herstellen van Narcistisch Misbruik
 • Verdiepende Workshops
 • Online Community
 • 7-Daagse Challenges
 • Abonnement maandelijks opzegbaar
Halfjaarprogramma
̶2̶0̶7̶ 147
voor een half jaar
 • Online Workshop: Herstellen van Narcistisch Misbruik
 • Verdiepende Workshops
 • Online Community
 • 7-Daagse Challenges
 • Je zit niet aan een abonnement vast

Dit aanbod is geldig zolang de teller loopt...

Daarna betaal je de volle prijs!

 • Name
  De zoektocht naar hulp

  Nadat je je hebt verdiept in de dader ga je op zoek naar hulp. Echter, wanneer je bij de reguliere hulpverlening aanklopt om te herstellen van narcistisch misbruik weten ze vaak niet wat ze met je aan moeten. Ten eerste erkennen ze geen diagnose door een leek. Mijn ervaring is dan ook dat ze het woord narcist angstvallig vermijden en je van het kastje naar de muur sturen.

  Dus dan maar jezelf maar verdiepen in het herstelproces. Doch hier loopt het vaak vast. Je hebt wel de kennis maar weet niet hoe je het moet toepassen. Al gauw verval je weer in oude gewoonten en zit je weer vast in het destructieve denkpatroon dat de narcist je heeft opgedrongen.

  Herstellen van narcistisch misbruik

  Ik liep tegen hetzelfde probleem aan en ontdekte een manier om dat te doorbreken. Op basis van mijn ervaring en vergaarde kennis ontwikkelde ik samen met gediplomeerd therapeute Tanja van Rij het 'Online Programma: Herstellen van Narcistisch Misbruik'. Zelf ben ik geen arts of therapeut, maar een ervaringsdeskundige die zich in de materie heeft verdiept.

  In het online programma krijg je toegang tot een online omgeving met video-workshops die we hebben ontwikkeld. Daarnaast is er ook een community waar je kunt sparren met lotgenoten.

  Ben jij net als ik slachtoffer van narcistisch misbruik? Dan daag ik je uit mee te doen aan dit online programma.

  Van slachtoffer naar overlever

  Zelf ben ik inmiddels overlever en geen slachtoffer meer. Dit betekent niet dat het narcistisch misbruik nooit heeft plaatsgevonden. Maar wel dat het mijn dagelijks leven niet meer beïnvloedt. Ik weet nu dat mijn narcistische moeder zelf ernstig geestesziek is.

  Naast dat ik veel voldoening haal uit het helpen van lotgenoten is mijn persoonlijke leven ook een stuk leuker geworden en doe dingen die ik voorheen niet durfde. Terwijl ik vroeger juist de verkeerde vrouwen aantrok heb ik nu een lieve vriendin.

  Vroeger deed ik meestal wat anderen wilden dat ik zou doen. Van kinds af aan had ik van mijn narcistische moeder meegekregen dat een eigen wil hebben leidde tot een afstraffing. Zo liet ik mij ooit overhalen een opleiding te doen die ik helemaal niet wilde doen. Die verkeerde beslissing leverde me 5 jaar ellende op.

  Vandaag de dag ben ik mij bewust van mijn neiging tot 'pleasegedrag'. Daarom stel ik mezelf nu altijd eerst de vraag ‘Wat wil ik zelf echt?’ voordat ik een beslissing neem. Anders gezegd: ik laat me niet meer door anderen overhalen iets te doen dat ik zelf niet wil. En als anderen mij daarom minder aardig vinden dan is dat maar zo.

  Zet jij ook de stap van slachtoffer naar overlever? Doe dan ook mee met het 'Online Programma: Herstellen van Narcistisch Misbruik'.
  Herman Liesemeijer www.narcistontmaskerd.nl

Hoe zou jij het vinden om...

 • In een community van lotgenoten te zitten die jou wel begrijpen?
 • Je te bevrijden uit de duistere wereld van de narcist?
 • Je eigen beslissingen weer te nemen?
 • Weer mensen te durven vertrouwen?
 • Je leven weer in eigen hand te nemen?
 • Weer te kunnen genieten van het leven?
 • Name
  Zo werkt het Online Programma: Herstellen van Narcistisch Misbruik
  Het online programma bestaat onder andere uit een online basisworkshop, verdiepende workshops en het lidmaatschap van een online community waarin je mij en andere deelnemers vragen kunt stellen en ervaringen uit kunt wisselen.


  Tevens heb je als deelnemer aan dit programma gratis toegang tot de lotgenotenbijeenkomsten en 7-daagse challenges die worden georganiseerd.

  Basisworkshop
  De basisworkshop bestaat uit 10 lessen. Deze lessen bestaan uit een video, verdiepende tekst en opdrachten. Als je wilt kun je deze opdrachten uitvoeren in de community, samen met de andere deelnemers.


  Verdiepende workshops
  Na de basisworkshop staan er een aantal verdiepende workshops voor je klaar om je te helpen je leven weer op de rails te krijgen. Zo leren we je de controle over je leven terug te krijgen en anderen weer te vertrouwen.


  Community
  Naast de opdrachten kun je in de community ook met de andere deelnemers sparren en vragen stellen. Ook kun je er direct vragen stellen aan de makers (Herman en Tanja).


  Bijeenkomsten
  Afgestemd op de behoefte organiseren we bijeenkomsten voor de deelnemers aan dit programma. Daarin is ruimte voor het delen van je verhaal en het bespreken van problemen waar je tegenaan loopt.


  De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende plaatsen, verspreid over Nederland en eventueel ook België. Ook hier wordt de plaats afgestemd op de behoefte, zodat iedereen de gelegenheid heeft deze bijeenkomsten te bezoeken.

  Bonusvideo's
  Ook is er een sectie met bonusvideo's. Hier vind je exclusieve video's van presentaties met betrekking tot het herstel van narcistisch misbruik.

  Zolang je lid bent heb je onbeperkt toegang tot het volledige programma en bonussen, zonder extra kosten! En voor het hele programma geldt dat je dit in je eigen tempo kunt doen.

  Wil jij ook weer de kapitein op je eigen schip zijn? Dan daag ik je uit mee te doen aan het Online Programma: Herstellen van Narcistisch Misbruik!

In onderstaande video's verteld de maakster van de verdiepende workshops, Tanja van Rij, wat meer over de workshops.

Extra bonus!

Mijn belangrijkste inzicht in het herstellen van narcistisch misbruik

Wanneer je dit online programma NU aanschaft krijg je er nog een extra bonus bij. In een extra E-book deel ik mijn allergrootste inzicht in het herstellen van narcistisch misbruik met je!

Maandabonnement
̶3̶7̶ 17
Eerste maand € 17 daarna € 27 p/m
 • Online Workshop: Herstellen van Narcistisch Misbruik
 • Verdiepende Workshops
 • Online Community
 • 7-Daagse Challenges
 • Abonnement maandelijks opzegbaar
Halfjaarprogramma
̶2̶0̶7̶ 147
voor een half jaar
 • Online Workshop: Herstellen van Narcistisch Misbruik
 • Verdiepende Workshops
 • Online Community
 • 7-Daagse Challenges
 • Je zit niet aan een abonnement vast

Dit aanbod is geldig zolang de teller loopt...

Daarna betaal je de volle prijs!

Reacties van deelnemers aan onze programma's

 • Name
  Nadat ik al heel wat boeken over narcisme heb gelezen, heb ik me aangemeld voor het ‘Online Programma: Herstellen van Narcistisch Misbruik’ van Herman. Deze cursus heb ik vooral gedaan als hulpverlener, hoewel ik zelf ook slachtoffer ben van narcistisch misbruik in een vriendschapsrelatie.

  Mijn narcist was een vrouw. Daardoor was ik nieuwsgierig naar deze cursus. In de boeken gaat het meestal over een man als narcist. Hoewel ik dus al veel gelezen had over narcisme en ook gesprekken heb gehad bij een hulpverlener die verstand had van narcisme, heb ik er toch veel van geleerd.

  Vooral de video’s hebben me veel opgeleverd. Het wordt heel helder, kort en bondig uitgelegd. Elk woord is relevant en kun je je voordeel mee doen. Er wordt niets vergeten en is heel duidelijk.

  Voor mij waren er nog verschillende eyeopeners. Zeker in deze verwarrende wereld die de narcist bij jou creëert is het fijn als het duidelijk wordt hoe het echt zit en dat jij je niet schuldig hoeft te voelen.

  Mijn cliënten die met narcistisch misbruik te maken hebben gehad ga ik op deze cursus van Herman wijzen. Hij is niet duur maar wel heel volledig. Bedankt Herman!
  Geertruida
 • Name
  Na mij 35 jaar afgevraagd te hebben waarom één kind in het gezin in staat was om het hele gezin te gijzelen, te ontwrichten en ongelukkig te maken, ontdekte ik enkele maanden geleden de site van Herman Liesemeijer.

  Al jaren lees ik informatie over Narcisme, maar de integere, liefdevolle en zuivere wijze van benadering van Herman, kwam diep bij mij binnen en ontroerde mij.

  De manier waarop Herman vertelt, of liever gezegd verslag doet, over zijn eigen periode van Narcistisch misbruik, maakt dat ik mij helemaal kan openstellen voor zijn verworven deskundigheid op het gebied van narcisme.

  Enerzijds voel ik zijn pijn over het narcistisch misbruik dat hij 47 jaar heeft moeten ondergaan, anderzijds ook zijn mededogen. Dat maakt Herman zeer geloofwaardig.

  Over narcisme wordt vaak geschreven om onverwerkte pijn en verbittering kwijt te raken. Op een enkele keer na is Herman hieraan voorbij!

  Ik kon dan ook niet meer ophouden met het lezen en herlezen van zijn artikelen en volgde tweemaal het Webinar en de Challenge.

  Door de aanwijzingen van Herman Liesemeijer, en vooral door zijn sterke, overtuigende en indringende wijze van schrijven en spreken, voel ik een nieuwe innerlijke kracht opkomen.

  Langzaam zijn mijn wanhoop, mijn verdriet, onvermogen en schuldgevoelens aan het verdwijnen.

  Ik weet nu dat het niet aan mij en aan de andere leden van het gezin heeft gelegen, maar dat ons kind ziek is.

  Ik kan nu afstand nemen van hem, hoef hem niet meer te aanhoren, zijn grofheden te verdragen en in mijn leven toe te laten.

  Intussen geniet ik en de andere kinderen van onze nieuwe vrijheid!

  Jammer dat mijn man dit niet meer mee mag maken.

  Mijn leven is nu zo veel voller en zo veel meer ontspannen geworden.

  Met diepe dank aan Herman.
  Marianne
 • Name
  Graag wil ik reageren op je vraag wat ik van de 30 Dagen Narcismevrij Challenge vind.

  Ten eerste vond ik het best spannend om op deze manier via internet en een forum mijn gevoelens te delen. Gaandeweg merkte ik echter dat het me steeds makkelijker afging en dat vond ik fijn.

  Door open te zijn en de opdrachten serieus te bekijken moest en wilde ik goed naar mezelf kijken. Ik wil graag gelukkig zijn en geen slachtoffer meer van een ziekelijke opvoeding. Het heeft absoluut meerwaarde om serieus over de opdrachten die iedere dag opnieuw worden gegeven serieus na te denken /voelen en vervolgens over te schrijven.

  Ik vind het fijn dat je zo duidelijk praktische informatie deelt over narcisme en vooral wat omgang met zo’n persoon met je doet. In mijn geval werd ik mishandeld door mijn moeder en dat is nu juist zo heftig omdat een moeder een rolmodel heeft en je als kind een mooi voorbeeld wilt volgen.

  Ik had mijn moeder enige maanden geleden al volledig losgelaten maar de nasleep van deze actie is nog best lastig. Ik moet namelijk vol blijven houden en niet meer gevoelig zijn voor manipulaties zodat ik weer in haar web kom.

  Wat ik ook heel goed leer door de challenge is dat ik zelfverzekerder word. Ik neem intuïtieve waarnemingen veel meer waar en vooral ook mijn helderziende blik. Ik krijg nu veel sneller helder waarom ik bij sommige mensen een niet-pluis gevoel krijg. Nog belangrijker daarbij is dat ik niet meer zo snel in de verleiding kom om dat gevoel weg te wuiven omdat een ander dat zieke gedrag niet direct ziet.

  Ik vind jouw manier fijn omdat je de zaken helder verwoordt en nergens om heen draait. Je verzacht de ziekte niet en daardoor voel ik me heel sterk gesteund door beter voor MEZELF te zorgen en te kiezen.

  Ik vind de challenge echt een mooie uitdaging dat me brengt tot meer innerlijke rust. Ben daar heel dankbaar voor en kijk ook enthousiast uit naar de komende twee weken. Soms is iets pijnlijk maar ik ga het graag aan omdat ik me daar beter door voel.

  Hartelijke dank Herman voor je moedige inzet om dit in de wereld te brengen.
  Paola Braam
 • Name
  Mijn reden om mee te doen aan de Challenge, was om belangrijke informatie over narcisme tot me door te kunnen laten dringen.

  Dat is wel gelukt, vind ik. Met de Challenge worden belangrijke punten naar voren gehaald. Dat vond ik prettig. De Challenge heeft mij bewust gemaakt van punten, waar ik even over moest nadenken. Ik ging regelmatig van Ah, Oh ja, Aha en dat soort uitroepen in mijn hoofd.

  Ik heb alle opdrachten voor mezelf uitgevoerd.

  Ik merk dat mijn therapie reageert op jouw Challenge en andersom (wisselwerking). Mijn dank voor jouw Challenge!

  Ik heb “toevallig” een buurvrouw die sinds een paar maanden gescheiden is van haar narcistische man. Ik herken veel in haar verhalen, maar ik ben opgegroeid in een volledig narcistisch gezin (volgens mijn eigen inzichten).

  Ik kon geen kant uit, niemand die mij hielp of begreep, ik had in 2008 nog een diepe doodswens, zo erg was het. Die doodswens is soms nog merkbaar, maar ik wil daar niet mee bezig zijn. Daardoor voel ik maar een gedeeltelijke band met iemand die niet in een volledig narcistisch gezin is opgegroeid.

  Soms vraag ik me nog steeds af of ik me dingen inbeeld, maar door jouw Challenge twijfel ik niet meer aan mijn eigen waarnemingen en corrigeer ik meteen mijn onnodige vraag. Narcisten willen immers dat je aan jezelf twijfelt. Dat is dus goed tot me doorgedrongen!

  Ik heb natuurlijk meerdere websites doorgespit om mijn honger naar informatie te stillen. Jouw website vind ik persoonlijk heel goed en uitnodigend.

  Je hebt veel extra informatie op jouw website, zoals over het gaslighteffect, wat mij meteen aan mijn moeder (verborgen narcist) doet denken. Daar wil ik me nog in verdiepen.

  Ik voel me steeds weerbaarder en strijdbaarder. Ik heb immers vorig jaar alle contact verbroken met familie. Daar blijf ik bij. Ik heb er geen spijt van. Ik leid nu mijn leven, zoals dat bij mij past en zoals ik zelf wil. Ik confronteer mijn angsten en word steeds actiever en wil nog dingen doen, ook al ben ik nu 62 jaar.
  Deni Iseli
 • Name
  Ik heb meegedaan met de Challenge na een intensieve zoektocht over het internet. Na het overlijden van mijn moeder wilde ik haar gedrag een plekje kunnen geven. Ze heeft me namelijk veel pijn en verdriet gedaan. Dankzij de Challenge heb ik dat nu een plekje kunnen geven.

  Ook heb ik dankzij de Challenge bevestigd gekregen dat ook mijn man een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft. Honderd procent herkenbaarheid! Doordat ik eraan gewend was slecht te worden behandeld door mijn moeder ben ik zonder het in de gaten te hebben in het huwelijk gestapt met een narcist.

  Nu ik hem door heb maakt mijn kennis plaats voor actie ondernemen. Ik pik dingen niet meer en laat me niet meer manipuleren. De rinkelende alarmbellen worden nu gehoord door mij, en ik ben er dankbaar voor dat ik daar nu toe in staat ben.

  Ik denk dat het er ook mee te maken heeft dat ik recentelijk een longembolie heb gehad. Maar ik heb het overleefd en niemand rooft meer mijn dankbaarheid, eigenwaarde en levensvreugde. Geen overleden moeder en geen echtgenoot.

  Hartelijk dank dat je het gedrag van een narcist en de impact dat het heeft op de slachtoffers zo goed hebt kunnen omschrijven. Het heeft me enorm goed gedaan.
  Merlijnstraat
 • Name
  Mijn reden om mee te doen aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge was dat ik pas met psycholoog hebt ontdekt dat ik lijd aan NSS. Nu is mijn Narcist mijn ex man, de vader van mijn kinderen dus ik kom nooit helemaal van hem af. Hij is nog steeds bezig met ons ook al heeft hij een nieuwe relatie.

  Met deze Challenge hoopte ik te leren hoe met hem om te gaan en zorgen dat hij mij niet meer kan raken met zijn manipuleer gedrag.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge heeft mij opgeleverd dat ik weet dat ik niet de enige ben. Door alles weer te herbeleven heb ik er nu een andere kijk op gekregen.

  Ik heb de opdrachten ook uitgevoerd op het geheime forum. Ik moest er even inkomen maar dat was heel fijn omdat ik niet de enige was. Wel vond ik het onderwerp de interne criticus moeilijk en hoop dat ik dit goed heb uitgevoerd.

  Ik kan echt zeggen dat ik door deze Challenge al wat sterker ben geworden. En vind het fijn dat ik nog altijd op de site kan als ik even wat kwijt wil of hulp van mede lotgenoten.

  Dank je wel dat je dit onderwerp Narcisme bespreekbaar maakt, want ik merk in mijn omgeving dat er veel taboe op rust vanwege veel onbegrip.
  Anita
 • Name
  Ik deed mee aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge omdat een vriend mij geestelijk aan het manipuleren was voor zijn eigen verslaving. Ook zorgde hij ervoor dat niet hij, maar anderen, als narcist werden aangemerkt.

  Hoe erg zo een narcist is en hoe vaak het eigenlijk wel niet voorkomt... Het was een totale verrassing voor me!

  Ook het ontdekken van mijn eigen jeugd en waarom ik me zo anders voelde. Puur omdat ik ook door een narcistische vader werd “opgevoed”.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge heeft mij heel veel zelfkennis opgeleverd, en over de aantrekkingskracht die narcisten op mij hebben. Het schijnt dat ik daarvoor gevoelig ben.

  Eerst was ik een open en vrolijke dame en later heel bang en onzeker, wat totaal niet bij mij paste. Ik heb me er goed uit gevochten en weet nu duidelijk wat IK WIL en dat ik niet voor hun hoef te leven, maar voor mijzelf!

  Ik heb de meeste opdrachten op het geheime forum uitgevoerd. Daardoor kreeg ik vooral meer zelfkennis.
  Tien
 • Name
  De reden voor mij om mee te doen was om meer inzicht te krijgen in het hoe en waarom en wat narcisme eigenlijk was. Zeker daarbij hoe om te gaan na een relatie met een narcist. En zien dat ik niet de enige ben die erin getrapt is….

  De challenge heeft mij opgeleverd dat ik meer inzicht heb gekregen, alhoewel ik het soms ook heel erg gek, raar en beangstigend vond. Ik heb regelmatig gedacht hoe het kon dat jij dat allemaal wist. Had jij soms in onze woonkamer gestaan of van een afstand meegekeken? Zo veel overeenkomsten!

  En wat voor mij een hele geruststelling was, was dat ik niet alleen in de leugens getrapt ben, maar dat dit zeker ook vele anderen overkomen is. Allemaal met een eigen verhaal, maar zo veel overeenkomsten.

  Ik heb niet veel gepost op het forum. Ten eerste zat er bij mij de angst dat anderen dit ook konden lezen, alhoewel jij dit duidelijk hebt aangegeven dat het niet zo was. Ten tweede omdat schrijven over de ervaringen voor mij heel moeilijk is. Misschien is het nog te kort geleden…

  Voor mijzelf dacht ik dat ik zeker wat had aan de cursus. Helaas is sinds kort vanuit de kant van de narcist weer een bericht gekomen wat alles op zijn kop heeft gezet. Ik denk dat je zoals jij ook aangaf met kinderen zeker nooit van de narcist afkomt. Mijn zoon is zeker verder in dit proces en heeft al meer afstand genomen van zijn vader als dat ik dat kan.
  Sofie
 • Name
  De reden dat ik meedeed aan de "30 Dagen Narcismevrij Challenge" is mijn persoonlijke ervaring met narcisme en de honger naar kennis over narcisme. Daarmee hoop ik ervaringen te kunnen plaatsen. Wat valt binnen het narcisme en wat viel er buiten in wat ik heb meegemaakt. Wat zou ik nog meer voor mezelf kunnen doen.

  Dankzij de challenge ben ik heel bewust mijn aanwezige kennis weer bij langs gegaan. Bevestiging dat ik in een narcistische relatie heb gezeten en hoe erg het is dat dat gebeurd is, maar ook dat je geen doelloos slachtoffer hoeft te worden in nieuwe andere vriendschappen/relaties. Ik heb ook ontdekt dat ik al best veel weet door heel veel te lezen over narcisme.

  Lotgenotencontact betekent heel veel voor me. Zo heb ik ook deelgenomen aan de workshop in Utrecht.
  Monja
 • Name
  De reden dat ik mee heb gedaan is omdat ik 2 jr geleden een relatie heb gehad met een narcist, deze heeft niet lang geduurd. Maar nu na 2 jr ben ik er bijna geheel overheen. Ik baal er ontzettend van dat dit zolang heeft geduurd.

  Wat ik wel denk is dat je deze mensen niet voor niets op je pad krijgt, je leert er heel veel van, over jezelf ! Voorbeeld: je grenzen aangeven! Dat is nog maar 1 voorbeeld.

  De 30 dgn challenge was heel goed, alle mails die je hebt geschreven zijn heel herkenbaar voor mij geweest.

  Zo ook mbt je zelfvertrouwen, dit is zo belangrijk en zo zijn er nog meer voorbeelden, zo ook dat je zegt narcisten zien mensen als objecten, heel herkenbaar. Het is fijn om te lezen dat ik niet alleen zo ernaar maar dat het echt zo is.

  Verder kan ik je alleen maar complimenten geven hoe je de challenge doet! Ga zo door.
  Natasja
 • Name
  Ik was heel blij met de dagelijkse mailtjes. Ze bieden perspectief en inzicht. Ik heb me als doel gesteld meer los te komen van mijn narcistische ex-partner. We zijn nog maar pas gescheiden en het heeft me wel geholpen.

  Natuurlijk moet je zelf ook stappen zetten en durven knippen. Maar het lukt stap per stap. De mailtjes waren heel motiverend. Ik heb zelf niet deelgenomen aan de gesloten groep omdat ik dat niet goed durf om alles zo op tafel te gooien.

  De opdrachten zijn heel goed omdat je in actie komt en verplicht wordt om na te denken.

  Hartelijk dank voor je gedreven inzet.
  Juliette
 • Name
  De reden dat ik mij had opgegeven voor de 30 Dagen Narcismevrij Challenge was omdat ik pas ontslag had genomen van mijn narcistische manager. Ik zat er toen zo doorheen dat meedoen met de challenge mij een goed idee leek.

  Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik nu weet hoe een narcist werkt, de herkomst en het doel van de verschillende soorten narcisten. Geschokt over mijn instelling en emotioneel zwaar bij de herkenning en wanneer je terug naar mijn gevoel ging.

  Wat ben ik onzeker en wat een paniek geeft mijn gevoel en wat een mooie mensen om mij heen. Mooie stappen gemaakt van boos naar verdriet naar lichte hoop, stapje voor stapje iedere dag iets vooruit.

  Ik heb alle opdrachten uitgevoerd, soms een dag later maar alles ingevoerd

  Ik wil nu alle informatie die ik nu in de afgelopen periode heb vergaard laten bezinken, ontdekken en ervaren hoe ik mij nu voel en dat ik mag voelen en vertrouwen mag hebben over alle stappen die ik nog ga maken.

  Ik ben dankbaar voor alle inzichten, ook al was het soms erg zwaar,

  Herman bedankt voor de challenge en de inzichten.
  Ramona

Op verzoek van een aantal deelnemers is alleen de voornaam vermeld

Veelgestelde vragen

Kan ik een maandabonnement beëindigen?

Je kunt maandelijks je abonnement opzeggen met een opzegtermijn van één week voor het ingaan van de volgende termijn. Je kunt je abonnement beëindigen door een e-mail naar klantenservice te sturen.

Wat gebeurt er tijdens een bijeenkomst?

Tijdens de bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek en proberen elkaar te helpen bij lastige kwesties. Het karakter verschilt echter per bijeenkomst. De ene keer komen we bijeen in een zaaltje en komt er iemand spreken. Een andere keer (bij mooi weer) komen we bijeen in een park en gaan we eerst wandelen.

Wat het karakter van de bijeenkomst is wordt per bijeenkomst in de community aangegeven.

Waar gaan de verdiepende workshops over?

De verdiepende workshops zijn erop gericht een volgende stap te zetten naar een gelukkig leven zonder invloed van narcisten en andere toxische mensen. Van tijd tot tijd vragen we de kandidaten waar ze behoefte aan hebben en stemmen onze volgende verdiepende workshop daarop af.

 • Name
  Voor mij kwam de grote doorbraak in 2018. Daarvoor spookte bij het nemen van beslissingen nog door mijn hoofd wat mijn narcistische moeder daarvan zou vinden. Nu kan me dat helemaal niets meer schelen.  Mijn narcistische moeder bestaat niet meer voor mij.

  Ik bepaal nu mijn eigen leven, houd toxische personen op afstand en tolereer niet meer dat anderen me naar beneden halen.

  Ik zou dan ook voor geen goud meer de persoon willen zijn die ik daarvoor was. En dat gun ik jou ook!

  Het is het grootste doel in mijn leven om lotgenoten hiermee te kunnen helpen, en narcistische mishandeling bekender te maken bij een groter publiek.

  Bedankt voor het lezen, en mocht je mee willen doen meld je dan hieronder aan.
  Herman Liesemeijer www.narcistontmaskerd.nl
Guarantee Box icon-style-23

14 Dagen niet goed geld terug-garantie

In dit online programma hebben wij onze ziel en zaligheid gestopt. Wanneer je de kennis in de praktijk brengt zul je hier zeker profijt van hebben (zie recensies onderaan deze pagina). Mocht je je toch bedenken dan mag je je geld terug vragen, mits je ons binnen 14 dagen na aankoop een e-mail stuurt.

Maandabonnement
̶3̶7̶ 17
Eerste maand € 17 daarna € 27 p/m
 • Online Workshop: Herstellen van Narcistisch Misbruik
 • Verdiepende Workshops
 • Online Community
 • 7-Daagse Challenges
 • Abonnement maandelijks opzegbaar
Halfjaarprogramma
̶2̶0̶7̶ 147
voor een half jaar
 • Online Workshop: Herstellen van Narcistisch Misbruik
 • Verdiepende Workshops
 • Online Community
 • 7-Daagse Challenges
 • Je zit niet aan een abonnement vast

Dit aanbod is geldig zolang de teller loopt...

Daarna betaal je de volle prijs!

Extra bonus!

Mijn belangrijkste inzicht in het herstellen van narcistisch misbruik

Wanneer je dit online programma NU aanschaft krijg je er nog een extra bonus bij. In een extra E-book deel ik mijn allergrootste inzicht in het herstellen van narcistisch misbruik met je!