Wil je herstellen van narcistisch misbruik?

Van Slachtoffer naar Overlever in 30 dagen, met de ’30 Dagen Narcismevrij Challenge 2.0’

Doe ook mee met de challenge

Nu van € 97,- nu voor maar 77 Euro

Ja, ik doe mee met de challenge!Ik maak gebruik van dit tijdelijke aanbod en betaal slechts 77 Euro

Dit aanbod is geldig zolang de teller loopt

Ben je slachtoffer van narcistisch misbruik? Heb je het gevoel dat niemand je gelooft en begrijpt?

Ik weet wat je doormaakt…

Zelf had ik een narcistische moeder. Op bijgaande foto zie je mij als kind. Zoals je ziet was ik ongelukkig. Niet vreemd als je weet in wat voor toxische omgeving ik opgroeide.

De mensen in mijn omgeving begrepen me ook niet. Zij zagen enkel de leuke kanten van mijn moeder.

Want dat is het vervelende. De meeste mensen zijn nu eenmaal niet bekend met de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Die trappen in de mooie praatjes van de narcist.

Met pijnlijke gevolgen!

Je raakt geïsoleerd en voelt je eenzaam. Door de narcistische manipulaties twijfel je aan je eigen perspectief en heb je weinig energie. Maar bovenal ben je jezelf kwijt geraakt en heb je geen zelfvertrouwen meer.

Nieuwe relaties durf je al helemaal niet meer aan te gaan. Want stel je voor dat het ook een narcist is.

Daarom hebben wij dit krachtige hulpprogramma ontwikkeld. Hierin ontdek je hoe je het narcistisch misbruik achter je laat.

Daardoor ga je jezelf terugvinden en je zelfvertrouwen herwinnen. Ook durf je andere mensen weer te vertrouwen. En zelfs relaties aan te gaan.

Mooi is dat, want je stelt nu misschien wel voor het eerst jouw belang voorop - zonder je daar schuldig over te voelen.

Zet de stap naar een narcismevrij leven. Doe mee met de '30 Dagen Narcismevrij Challenge'!

In de 30 Dagen Narcismevrij Challenge 2.0 leer je o.a.

 • Jezelf beter beschermen tegen narcisme

  Leer hoe je de signalen van narcistisch misbruik eerder herkent.

 • Hoe je geestelijk weer tot rust komt

  Leer hoe je jezelf geestelijk tot rust brengt en sterker tegenover de narcist staat.

 • Hoe je weer energie krijgt

  Leer wat te doen tegen de chronische vermoeidheid en hoe je weer energie krijgt.

 • Hoe je omgaat met boosheid en verdriet

  Leer hoe je moet omgaan met de woede en het verdriet dat je voelt.

 • Hoe je los komt van de narcist

  Leer hoe je los komt van de narcist en dat vooral ook blijft.

 • Hoe je je wapent tegen manipulatie

  Leer hoe je narcistische manipulaties herkent en hoe je je daartegen kunt beschermen.

 • Hoe je uit het slachtofferschap stapt

  Leer hoe je uit het jou door de narcist opgelegde slachtofferschap stapt.

 • Hoe je je zelfvertrouwen herstelt

  Leer hoe je afrekent met de narcistische manipulaties en je zelfvertrouwen herstelt.

 • Hoe je weer van het leven kunt genieten

  Leer hoe je het narcistisch misbruik achter je laat en weer van het leven kunt genieten.

En nog veel meer

 • Name
  Ken je dat?

  Hallo lotgenoot,

  Mijn naam is Herman Liesemeijer, auteur van het boek 'Uit de draaikolk van narcistisch misbruik'. Begin 2015 ontdekte ik dat mijn moeder een narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS) heeft. Dat was vlak nadat ik het contact met haar had verbroken omdat ze niet wilde praten over de geestelijke mishandelingen tijdens mijn jeugd.

  Iemand met een NPS heeft een vals zelf rond zichzelf gecreëerd. Wanneer iemand niet meegaat in dit valse zelfbeeld ontsteken ze in razernij. Verder zijn de egoïstisch en kunnen zich niet in anderen verplaatsen. Alles draait om hen!

  Om hun zin te krijgen liegen, bedriegen en manipuleren ze. Sommigen gebruiken niet alleen psychisch geweld, maar ook fysiek geweld. En het ergste is dat ze hier totaal geen gewetenswroeging van hebben. Sterker nog, ze doen alsof jij de dader bent en zij het slachtoffer! Dit alles noemen we narcistisch misbruik.

  Sinds ik het contact met mijn moeder verbrak heb ik heel veel informatie over narcisme vergaard. Waarschijnlijk heb jij ook al veel kennis vergaard nadat je had ontdekt dat je slachtoffer was van narcistisch misbruik. Eerst vergaar je allemaal informatie over de narcist zelf. Waarom hij of zij jou heeft misbruikt. Begrijpen wat je is overkomen…

  Enkele gevolgen van narcistisch misbruik:
  * Emotioneel uitgeput
  * Slecht slapen
  * Gevoelens van minderwaardigheid
  * Angstige gedachten
  * Het gevoel constant "op eieren te moeten lopen"
  * Depressie
  * Schuldgevoelens
  * Wantrouwend
  * Gespannen zijn
Guarantee Box icon-style-23

14 Dagen niet goed geld terug-garantie

In de 30 Dagen Narcismevrij Challenge heb ik mijn ziel en zaligheid gestopt. Wanneer je de kennis in de praktijk brengt zul je hier zeker profijt van hebben (zie recensies onderaan deze pagina). Mocht je je toch bedenken dan mag je je geld terug vragen, mits je mij binnen 14 dagen na aankoop een e-mail stuurt.

De normale investering voor dit uitgebreide programma is € 97,-. Maar jij betaalt nu slechts 77 Euro.

Dit aanbod is geldig zolang de teller loopt. Daarna betaal je de volle prijs van € 97,-.

Ja, ik doe mee met de Challenge!Ik maak gebruik van dit tijdelijke aanbod en betaal slechts 77 Euro

Je wordt doorgelinkt naar onze betaalprovider PayPro, waar je snel en veilig kunt betalen met Ideal, PayPal, Bankcontact etc.

 • Name
  De zoektocht naar hulp

  Nadat je je hebt verdiept in de dader ga je op zoek naar hulp. Echter, wanneer je bij de reguliere hulpverlening aanklopt om te herstellen van narcistisch misbruik weten ze vaak niet wat ze met je aan moeten. Ten eerste erkennen ze geen diagnose door een leek. Mijn ervaring is dan ook dat ze het woord narcist angstvallig vermijden en je van het kastje naar de muur sturen.

  Dus dan maar jezelf maar verdiepen in het herstelproces. Doch hier loopt het vaak vast. Je hebt wel de kennis maar weet niet hoe je het moet toepassen. Al gauw verval je weer in oude gewoonten en zit je weer vast in het destructieve denkpatroon dat de narcist je heeft opgedrongen.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge

  Ik liep tegen hetzelfde probleem aan en ontdekte een manier om dat te doorbreken. De '30 Dagen Narcismevrij Challenge'. Ik ben geen arts of therapeut, maar een ervaringsdeskundige die zich in de materie heeft verdiept.

  Een maand lang ontvang je elke dag een e-mail met informatie en een opdracht. Deze intensieve cursus heeft al heel veel mensen geholpen. Kijk maar eens naar de recensies, onderaan deze pagina.

  Ben jij net als ik slachtoffer van narcistisch misbruik? Dan daag ik je uit mee te doen aan de '30 Dagen Narcismevrij Challenge'.

  Van slachtoffer naar overlever

  Zelf ben ik inmiddels overlever en geen slachtoffer meer. Dit betekent niet dat het narcistisch misbruik nooit heeft plaatsgevonden. Maar wel dat het mijn dagelijks leven niet meer beïnvloedt. Ik weet nu dat mijn narcistische moeder zelf ernstig geestesziek is.

  Naast dat ik veel voldoening haal uit het helpen van lotgenoten is mijn persoonlijke leven ook een stuk leuker geworden en doe dingen die ik voorheen niet durfde. Terwijl ik vroeger juist de verkeerde vrouwen aantrok heb ik nu een lieve vriendin.

  Vroeger deed ik meestal wat anderen wilden dat ik zou doen. Van kinds af aan had ik van mijn narcistische moeder meegekregen dat een eigen wil hebben leidde tot een afstraffing. Zo liet ik mij ooit overhalen een opleiding te doen die ik helemaal niet wilde doen. Die verkeerde beslissing leverde me 5 jaar ellende op.

  Vandaag de dag ben ik mij bewust van mijn neiging tot 'pleasegedrag'. Daarom stel ik mezelf nu altijd eerst de vraag ‘Wat wil ik zelf echt?’ voordat ik een beslissing neem. Anders gezegd: ik laat me niet meer door anderen overhalen iets te doen dat ik zelf niet wil. En als anderen mij daarom minder aardig vinden dan is dat maar zo.

  Zet jij ook de stap van slachtoffer naar overlever? doe dan ook mee met de '30 Dagen Narcismevrij Challenge'.
  Herman Liesemeijer www.narcistontmaskerd.nl

Starten wanneer je wilt

Je kunt zelf kiezen wanneer je met de 30 Dagen Narcismevrij Challenge van start gaat. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met een link om de challenge te starten wanneer je maar wilt.

Wil je nu gebruik maken van dit aanbod maar later beginnen? Ook dat kan. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je van start gaat.

Contact met andere deelnemers

Voor wie wil sparren met andere deelnemers is er een geheime Facebookgroep. Alleen deelnemers aan de challenge mogen hier lid van worden. Maar ook nadat de challenge is voltooid mag je gewoon lid blijven, zodat je het contact met je cursusgenoten kunt blijven onderhouden.

2.0-Versie

De 30 Dagen Narcismevrij-Challenge loopt al vele jaren en heeft al heel veel lotgenoten geholpen het narcistisch misbruik achter zich te laten en weer van het leven te genieten. Maar het kan natuurlijk altijd beter.

Met de feedback van oud-deelnemers en de voortschrijdende inzichten hebben we de challenge nog veel beter gemaakt. Daarom heet het nu de '30 Dagen Narcismevrij-Challenge 2.0'.

Ten opzichte van de oude challenge is er meer verdieping en zijn er nieuwe lessen toegevoegd. Ook krijg je nu veel meer tips, die direct resultaat geven.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na aanschaf?

Wanneer je de 30 Dagen Narcismevrij Challenge hebt aangeschaft ontvang je direct een e-mail. Hierin vraag ik je of je wanneer je wilt beginnen.

Op het moment dat je wilt beginnen klik je op een link in de e-mail. Je wordt dan automatisch in de e-maillijst van de challenge geplaatst. Vervolgens ontvang je de eerste van de 30 e-mails.

Hoe verloopt de challenge?

Je ontvangt elke dag rond dezelfde tijd (het tijdstip bepaal je zelf) een e-mail met een stukje theorie en een of meerdere opdrachten. Dit duurt 30 dagen.

Wat voor opdrachten krijg ik?

De opdrachten hebben tot doel je te laten nadenken en bewust te maken. de challenge is opgedeeld in thema’s. Zo is er bijvoorbeeld tijdens het thema zelfvertrouwen een opdracht om positieve dingen over jezelf op te schrijven.

Extra bonus!

Mijn belangrijkste inzicht in het herstellen van narcistisch misbruik

Deze gids is ontworpen als een metgezel voor jouw reis naar herwonnen vertrouwen. Elke pagina is doordrenkt met inzichten, voorbeelden en praktische strategieën om je te ondersteunen op de weg naar vrijheid, geluk en het herstel van vertrouwen. Download deze gids vandaag nog en neem de controle over jouw herstelreis. Want jij verdient herwonnen vertrouwen en een leven vol vreugde en liefde.

Wanneer je de 30 Dagen Narcismevrij Challenge NU aanschaft krijg je dit e-book er als Bonus bij.

De normale investering voor dit uitgebreide programma is € 97,-. Maar jij betaalt nu slechts 77 Euro.

Dit aanbod is geldig zolang de teller loopt. Daarna betaal je de volle prijs van € 97,-.

Ja, ik doe mee met de Challenge!Ik maak gebruik van dit tijdelijke aanbod en betaal slechts 77 Euro

Je wordt doorgelinkt naar onze betaalprovider PayPro, waar je snel en veilig kunt betalen met Ideal, PayPal, Bankcontact etc.

Ervaringen van oud-deelnemers aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge

 • Name
  Na mij 35 jaar afgevraagd te hebben waarom één kind in het gezin in staat was om het hele gezin te gijzelen, te ontwrichten en ongelukkig te maken, ontdekte ik enkele maanden geleden de site van Herman Liesemeijer.

  Al jaren lees ik informatie over Narcisme, maar de integere, liefdevolle en zuivere wijze van benadering van Herman, kwam diep bij mij binnen en ontroerde mij.

  De manier waarop Herman vertelt, of liever gezegd verslag doet, over zijn eigen periode van Narcistisch misbruik, maakt dat ik mij helemaal kan openstellen voor zijn verworven deskundigheid op het gebied van narcisme.

  Enerzijds voel ik zijn pijn over het narcistisch misbruik dat hij 47 jaar heeft moeten ondergaan, anderzijds ook zijn mededogen. Dat maakt Herman zeer geloofwaardig.

  Over narcisme wordt vaak geschreven om onverwerkte pijn en verbittering kwijt te raken. Op een enkele keer na is Herman hieraan voorbij!

  Ik kon dan ook niet meer ophouden met het lezen en herlezen van zijn artikelen en volgde tweemaal het Webinar en de Challenge.

  Door de aanwijzingen van Herman Liesemeijer, en vooral door zijn sterke, overtuigende en indringende wijze van schrijven en spreken, voel ik een nieuwe innerlijke kracht opkomen.

  Langzaam zijn mijn wanhoop, mijn verdriet, onvermogen en schuldgevoelens aan het verdwijnen.

  Ik weet nu dat het niet aan mij en aan de andere leden van het gezin heeft gelegen, maar dat ons kind ziek is.

  Ik kan nu afstand nemen van hem, hoef hem niet meer te aanhoren, zijn grofheden te verdragen en in mijn leven toe te laten.

  Intussen geniet ik en de andere kinderen van onze nieuwe vrijheid!

  Jammer dat mijn man dit niet meer mee mag maken.

  Mijn leven is nu zo veel voller en zo veel meer ontspannen geworden.

  Met diepe dank aan Herman.
  Marianne
 • Name
  Graag wil ik reageren op je vraag wat ik van de 30 Dagen Narcismevrij Challenge vind.

  Ten eerste vond ik het best spannend om op deze manier via internet mijn gevoelens te delen. Gaandeweg merkte ik echter dat het me steeds makkelijker afging en dat vond ik fijn.

  Door open te zijn en de opdrachten serieus te bekijken moest en wilde ik goed naar mezelf kijken. Ik wil graag gelukkig zijn en geen slachtoffer meer van een ziekelijke opvoeding. Het heeft absoluut meerwaarde om serieus over de opdrachten die iedere dag opnieuw worden gegeven serieus na te denken /voelen en vervolgens over te schrijven.

  Ik vind het fijn dat je zo duidelijk praktische informatie deelt over narcisme en vooral wat omgang met zo’n persoon met je doet. In mijn geval werd ik mishandeld door mijn moeder en dat is nu juist zo heftig omdat een moeder een rolmodel heeft en je als kind een mooi voorbeeld wilt volgen.

  Ik had mijn moeder enige maanden geleden al volledig losgelaten maar de nasleep van deze actie is nog best lastig. Ik moet namelijk vol blijven houden en niet meer gevoelig zijn voor manipulaties zodat ik weer in haar web kom.

  Wat ik ook heel goed leer door de challenge is dat ik zelfverzekerder word. Ik neem intuïtieve waarnemingen veel meer waar en vooral ook mijn helderziende blik. Ik krijg nu veel sneller helder waarom ik bij sommige mensen een niet-pluis gevoel krijg. Nog belangrijker daarbij is dat ik niet meer zo snel in de verleiding kom om dat gevoel weg te wuiven omdat een ander dat zieke gedrag niet direct ziet.

  Ik vind jouw manier fijn omdat je de zaken helder verwoordt en nergens om heen draait. Je verzacht de ziekte niet en daardoor voel ik me heel sterk gesteund door beter voor MEZELF te zorgen en te kiezen.

  Ik vind de challenge echt een mooie uitdaging dat me brengt tot meer innerlijke rust. Ben daar heel dankbaar voor en kijk ook enthousiast uit naar de komende twee weken. Soms is iets pijnlijk maar ik ga het graag aan omdat ik me daar beter door voel.

  Hartelijke dank Herman voor je moedige inzet om dit in de wereld te brengen.
  Paola Braam
 • Name
  Mijn reden om mee te doen aan de Challenge, was om belangrijke informatie over narcisme tot me door te kunnen laten dringen.

  Dat is wel gelukt, vind ik. Met de Challenge worden belangrijke punten naar voren gehaald. Dat vond ik prettig. De Challenge heeft mij bewust gemaakt van punten, waar ik even over moest nadenken. Ik ging regelmatig van Ah, Oh ja, Aha en dat soort uitroepen in mijn hoofd.

  Ik heb alle opdrachten voor mezelf uitgevoerd.

  Ik merk dat mijn therapie reageert op jouw Challenge en andersom (wisselwerking). Mijn dank voor jouw Challenge!

  Ik heb “toevallig” een buurvrouw die sinds een paar maanden gescheiden is van haar narcistische man. Ik herken veel in haar verhalen, maar ik ben opgegroeid in een volledig narcistisch gezin (volgens mijn eigen inzichten).

  Ik kon geen kant uit, niemand die mij hielp of begreep, ik had in 2008 nog een diepe doodswens, zo erg was het. Die doodswens is soms nog merkbaar, maar ik wil daar niet mee bezig zijn. Daardoor voel ik maar een gedeeltelijke band met iemand die niet in een volledig narcistisch gezin is opgegroeid.

  Soms vraag ik me nog steeds af of ik me dingen inbeeld, maar door jouw Challenge twijfel ik niet meer aan mijn eigen waarnemingen en corrigeer ik meteen mijn onnodige vraag. Narcisten willen immers dat je aan jezelf twijfelt. Dat is dus goed tot me doorgedrongen!

  Ik heb natuurlijk meerdere websites doorgespit om mijn honger naar informatie te stillen. Jouw website vind ik persoonlijk heel goed en uitnodigend.

  Je hebt veel extra informatie op jouw website, zoals over het gaslighteffect, wat mij meteen aan mijn moeder (verborgen narcist) doet denken. Daar wil ik me nog in verdiepen.

  Ik voel me steeds weerbaarder en strijdbaarder. Ik heb immers vorig jaar alle contact verbroken met familie. Daar blijf ik bij. Ik heb er geen spijt van. Ik leid nu mijn leven, zoals dat bij mij past en zoals ik zelf wil. Ik confronteer mijn angsten en word steeds actiever en wil nog dingen doen, ook al ben ik nu 62 jaar.
  Deni Iseli
 • Name
  Ik heb meegedaan met de Challenge na een intensieve zoektocht over het internet. Na het overlijden van mijn moeder wilde ik haar gedrag een plekje kunnen geven. Ze heeft me namelijk veel pijn en verdriet gedaan. Dankzij de Challenge heb ik dat nu een plekje kunnen geven.

  Ook heb ik dankzij de Challenge bevestigd gekregen dat ook mijn man een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft. Honderd procent herkenbaarheid! Doordat ik eraan gewend was slecht te worden behandeld door mijn moeder ben ik zonder het in de gaten te hebben in het huwelijk gestapt met een narcist.

  Nu ik hem door heb maakt mijn kennis plaats voor actie ondernemen. Ik pik dingen niet meer en laat me niet meer manipuleren. De rinkelende alarmbellen worden nu gehoord door mij, en ik ben er dankbaar voor dat ik daar nu toe in staat ben.

  Ik denk dat het er ook mee te maken heeft dat ik recentelijk een longembolie heb gehad. Maar ik heb het overleefd en niemand rooft meer mijn dankbaarheid, eigenwaarde en levensvreugde. Geen overleden moeder en geen echtgenoot.

  Hartelijk dank dat je het gedrag van een narcist en de impact dat het heeft op de slachtoffers zo goed hebt kunnen omschrijven. Het heeft me enorm goed gedaan.
  Merlijnstraat
 • Name
  Mijn reden om mee te doen aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge was dat ik pas met psycholoog hebt ontdekt dat ik lijd aan NSS. Nu is mijn Narcist mijn ex man, de vader van mijn kinderen dus ik kom nooit helemaal van hem af. Hij is nog steeds bezig met ons ook al heeft hij een nieuwe relatie.

  Met deze Challenge hoopte ik te leren hoe met hem om te gaan en zorgen dat hij mij niet meer kan raken met zijn manipuleer gedrag.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge heeft mij opgeleverd dat ik weet dat ik niet de enige ben. Door alles weer te herbeleven heb ik er nu een andere kijk op gekregen.

  Ik heb de opdrachten ook uitgevoerd. Ik moest er even inkomen maar dat was heel fijn omdat ik niet de enige was. Wel vond ik het onderwerp de interne criticus moeilijk en hoop dat ik dit goed heb uitgevoerd.

  Ik kan echt zeggen dat ik door deze Challenge al wat sterker ben geworden. En vind het fijn dat ik nog altijd op de site kan als ik even wat kwijt wil of hulp van mede lotgenoten.

  Dank je wel dat je dit onderwerp Narcisme bespreekbaar maakt, want ik merk in mijn omgeving dat er veel taboe op rust vanwege veel onbegrip.
  Anita
 • Name
  Ik deed mee aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge omdat een vriend mij geestelijk aan het manipuleren was voor zijn eigen verslaving. Ook zorgde hij ervoor dat niet hij, maar anderen, als narcist werden aangemerkt.

  Hoe erg zo een narcist is en hoe vaak het eigenlijk wel niet voorkomt... Het was een totale verrassing voor me!

  Ook het ontdekken van mijn eigen jeugd en waarom ik me zo anders voelde. Puur omdat ik ook door een narcistische vader werd “opgevoed”.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge heeft mij heel veel zelfkennis opgeleverd, en over de aantrekkingskracht die narcisten op mij hebben. Het schijnt dat ik daarvoor gevoelig ben.

  Eerst was ik een open en vrolijke dame en later heel bang en onzeker, wat totaal niet bij mij paste. Ik heb me er goed uit gevochten en weet nu duidelijk wat IK WIL en dat ik niet voor hun hoef te leven, maar voor mijzelf!

  Ik heb de meeste opdrachten uitgevoerd. Daardoor kreeg ik vooral meer zelfkennis.
  Tien
 • Name
  De reden voor mij om mee te doen was om meer inzicht te krijgen in het hoe en waarom en wat narcisme eigenlijk was. Zeker daarbij hoe om te gaan na een relatie met een narcist. En zien dat ik niet de enige ben die erin getrapt is….

  De challenge heeft mij opgeleverd dat ik meer inzicht heb gekregen, alhoewel ik het soms ook heel erg gek, raar en beangstigend vond. Ik heb regelmatig gedacht hoe het kon dat jij dat allemaal wist. Had jij soms in onze woonkamer gestaan of van een afstand meegekeken? Zo veel overeenkomsten!

  En wat voor mij een hele geruststelling was, was dat ik niet alleen in de leugens getrapt ben, maar dat dit zeker ook vele anderen overkomen is. Allemaal met een eigen verhaal, maar zo veel overeenkomsten.

  Voor mijzelf dacht ik dat ik zeker wat had aan de cursus. Helaas is sinds kort vanuit de kant van de narcist weer een bericht gekomen wat alles op zijn kop heeft gezet. Ik denk dat je zoals jij ook aangaf met kinderen zeker nooit van de narcist afkomt. Mijn zoon is zeker verder in dit proces en heeft al meer afstand genomen van zijn vader als dat ik dat kan.
  Sofie
 • Name
  De reden dat ik meedeed aan de "30 Dagen Narcismevrij Challenge" is mijn persoonlijke ervaring met narcisme en de honger naar kennis over narcisme. Daarmee hoop ik ervaringen te kunnen plaatsen. Wat valt binnen het narcisme en wat viel er buiten in wat ik heb meegemaakt. Wat zou ik nog meer voor mezelf kunnen doen.

  Dankzij de challenge ben ik heel bewust mijn aanwezige kennis weer bij langs gegaan. Bevestiging dat ik in een narcistische relatie heb gezeten en hoe erg het is dat dat gebeurd is, maar ook dat je geen doelloos slachtoffer hoeft te worden in nieuwe andere vriendschappen/relaties. Ik heb ook ontdekt dat ik al best veel weet door heel veel te lezen over narcisme.

  Lotgenotencontact betekent heel veel voor me. Zo heb ik ook deelgenomen aan de workshop in Utrecht.
  Monja
 • Name
  De reden dat ik mee heb gedaan is omdat ik 2 jr geleden een relatie heb gehad met een narcist, deze heeft niet lang geduurd. Maar nu na 2 jr ben ik er bijna geheel overheen. Ik baal er ontzettend van dat dit zolang heeft geduurd.

  Wat ik wel denk is dat je deze mensen niet voor niets op je pad krijgt, je leert er heel veel van, over jezelf ! Voorbeeld: je grenzen aangeven! Dat is nog maar 1 voorbeeld.

  De 30 dgn challenge was heel goed, alle mails die je hebt geschreven zijn heel herkenbaar voor mij geweest.

  Zo ook mbt je zelfvertrouwen, dit is zo belangrijk en zo zijn er nog meer voorbeelden, zo ook dat je zegt narcisten zien mensen als objecten, heel herkenbaar. Het is fijn om te lezen dat ik niet alleen zo ernaar maar dat het echt zo is.

  Verder kan ik je alleen maar complimenten geven hoe je de challenge doet! Ga zo door.
  Natasja
 • Name
  Ik was heel blij met de dagelijkse mailtjes. Ze bieden perspectief en inzicht. Ik heb me als doel gesteld meer los te komen van mijn narcistische ex-partner. We zijn nog maar pas gescheiden en het heeft me wel geholpen.

  Natuurlijk moet je zelf ook stappen zetten en durven knippen. Maar het lukt stap per stap. De mailtjes waren heel motiverend. Ik heb zelf niet deelgenomen aan de gesloten groep omdat ik dat niet goed durf om alles zo op tafel te gooien.

  De opdrachten zijn heel goed omdat je in actie komt en verplicht wordt om na te denken.

  Hartelijk dank voor je gedreven inzet.
  Juliette
 • Name
  De reden dat ik mij had opgegeven voor de 30 Dagen Narcismevrij Challenge was omdat ik pas ontslag had genomen van mijn narcistische manager. Ik zat er toen zo doorheen dat meedoen met de challenge mij een goed idee leek.

  Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik nu weet hoe een narcist werkt, de herkomst en het doel van de verschillende soorten narcisten. Geschokt over mijn instelling en emotioneel zwaar bij de herkenning en wanneer je terug naar mijn gevoel ging.

  Wat ben ik onzeker en wat een paniek geeft mijn gevoel en wat een mooie mensen om mij heen. Mooie stappen gemaakt van boos naar verdriet naar lichte hoop, stapje voor stapje iedere dag iets vooruit.

  Ik heb alle opdrachten uitgevoerd, soms een dag later maar alles ingevoerd

  Ik wil nu alle informatie die ik nu in de afgelopen periode heb vergaard laten bezinken, ontdekken en ervaren hoe ik mij nu voel en dat ik mag voelen en vertrouwen mag hebben over alle stappen die ik nog ga maken.

  Ik ben dankbaar voor alle inzichten, ook al was het soms erg zwaar,

  Herman bedankt voor de challenge en de inzichten.
  Ramona
 • Name
  Ik deed mee omdat ik nog dat extra duwtje nodig had, een inzicht dat nog ontbrak aan mijn puzzel.

  Door deel te nemen aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge ben ik hier een maand intensief mee bezig geweest. Ik heb het ontbrekende stukje gevonden, alsmede de weg naar zelfvertrouwen en ben tot diepere inzichten gekomen.

  Ik heb keuzes gemaakt, knopen doorgehakt en ben er gelukkig mee.

  Bedankt!
  Serena
 • Name
  De reden om aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge mee te doen was voor mij, dat ik alles wat er gebeurd is in het verleden met mijn narcistische partner wil verwerken en lichter door het leven wil gaan.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge heeft me opgeleverd, dat ik toch een en ander van me af heb kunnen schrijven en dat ik stappen heb gezet in mijn verwerking.

  Ik was al begonnen met het vervolgtraject toen ik met de 30 dagen challenge startte. Dat liep/loopt parallel voor mij.

  Herman, ik wil je graag bedanken voor het opzetten van de 30 Dagen Narcismevrij Challenge. Ik heb er veel aan gehad. Vooral het van me af schrijven heeft geholpen. Ik had al veel geschreven voor mezelf.

  En vooral ook de structuur/opzet in thema's vind ik goed.
  Daardoor ga je wel ook dingen beter zien.

  Veel succes verder Herman.
  Veronica
 • Name
  Bedankt Herman,

  Deze mailreeks is voor mij een lichtpuntje in een donkere periode geweest en daar ben ik je erg dankbaar voor. Mede dankzij jou ben ik er in deze periode achter gekomen hoe sterk ik ben.

  Ik ben niet zwak, zoals de narcist me altijd deed denken. Ik ben sterker dan de narcist. Haar kracht komt voort uit angst, mijn kracht komt voort uit liefde.

  Haar kracht is hard en koud, mijn kracht is zacht en warm. Haar kracht is breekbaar en fragiel, mijn kracht is buigzaam, weerbaar, mijn kracht is helend en geeft leven.

  En ik ga weer leven op een manier dat ik in mijn kracht sta, in plaats van gebukt ga onder de hare.

  Dankjewel Herman, ik wens je het beste.

  Hartelijke groet,
  Janneke
  Janneke
 • Name
  De challenge heeft me geweldig gesteund in de periode dat ik het besluit al had genomen om bij mijn man weg te gaan. De dagelijkse mails waren wake-up-calls en hielden me bij de les.

  In de maanden eraan voorafgaande had ik al veel over narcisme gelezen en wist ik zeker, mijn man is een narcist. Ik heb geprobeerd of ik een manier kon vinden om ons huwelijk te redden, maar uiteindelijk stond het water me tot de lippen.

  De challenge heeft me geholpen om te gaan zwemmen voor ik zou verdrinken. De challenge heeft mijn zelfvertrouwen vergroot. Heeft me geleerd om mijn interne criticus te herkennen en om hem weerwoord te geven.

  De challenge heeft me laten inzien dat ik geen spijt of berouw hoef te hebben over mijn besluit om mezelf te redden. De challenge heeft me inzichten gegeven waarmee ik mijn grenzen kan herkennen én bewaken.

  Ik kijk niet om in wrok of pijn. De 16 jaar die we hebben gedeeld waren leerzaam. Maar ik voel me nu bevrijd! Mijn energie stroomt weer. Ik voel me licht en rustig, zeker en besluitvaardig. De molensteen om mijn nek is weg! Ik kan weer ademen.

  Ik ben dankbaar voor vele lieve mensen die er (nog steeds) voor me zijn en realiseer me dat mijn man er nu (weer) helemaal alleen voor staat. Ik heb geen medelijden en ik ga (en kan) zijn probleem niet oplossen. Maar ik voel wel compassie.

  Misschien lukt het ons om weer vrienden te worden zoals we ooit waren. Met ieder een plek waar we volledig onszelf kunnen zijn en ook momenten die we samen delen. De toekomst zal het leren.
  Amber
 • Name
  Bedankt voor deze 30 Dagen Narcismevrij Challenge!

  Jouw kijk, onderzoek en aanpak hebben een paar echte goede inzichten gegeven die mij uit mijn ongeloof gehaald hebben, om zelf dingen aan te pakken voor mijzelf nou eindelijk ook eens door te zetten. Zonder aan het eind op mislukkingen aan te sturen door zelfsabotage.

  Reden om te starten met de challenge was om eindelijk de dingen die ik echt graag voor mijzelf wil doen, te kunnen beginnen, of niet halverwege stoppen en niet meer op gang komen. oO het mooi en succesvol af te maken. Stoppen met zelfsabotage dus!

  Als eerste vond ik de 30 dagen fijn. Aan het begin van de dag nieuwe inzichten over de oorzaak. Ik kon niet geloven dat in mijn geval mijn moeder en vader, dat kan ook (een win-verlies narcist en een verlies-verliesnarcist), je echt ook meedogenloos kapot willen maken. Er is een groot verschil in het weten, voelen, maar het ook echt beseffen.

  Na de challenge ga ik oefenen met doorzetten en mijn innerlijke criticus dimmen. Ik heb een eigen 30 dagen challenge voor mijzelf bedacht. 30 Dagen blijkt een mooie overzichtelijke termijn om ook iets aan te pakken en door te zetten.

  Dankjewel voor de challenge!
  Lucy
 • Name
  De reden dat ik mee deed aan de 30 dgn challenge was:

  - Ik was net ontsnapt aan een relatie met een narcist.
  - De stap om hem te verlaten had ik gemaakt, maar ik wist gewoon niet hoe verder.
  - Dacht dat ik hem nodig had en niet zonder hem verder zou kunnen.
  - En ik had natuurlijk nergens vertrouwen in.

  Wat heeft de 30 dgn challenge me opgeleverd?

  - Ik sta weer positief in het leven.
  - Weet nu dat ik hem niet nodig heb, dat ik het zelf ook kan.
  - Heb weer meer vertrouwen in mezelf.
  - Verder heb ik goed inzicht gekregen in narcisme.

  Heb ik me aangemeld voor het vervolgtraject?

  - Nog niet. Heb me wel aangemeld voor de cursus van Frank de Moei (Blijvend Zelfvertrouwen) en daar ben ik nu mee bezig. Misschien meld ik me na het programma van Frank de Moei nog aan voor het vervolgtraject.

  Bedankt, dat je op mijn pad kwam en ik deze challenge heb kunnen volgen. Had niet geweten hoe ik verder moest en dan had ik niet gestaan waar ik nu sta.
  Mieke
 • Name
  Hallo Herman,

  Ik heb meegedaan aan de challenge omdat ik mezelf helemaal kwijt was geraakt in m'n relatie met narcist, veel chaos, onzekerheid, verdriet, boosheid etc etc.

  De challenge heeft me veel vertrouwen, meer zekerheid en duidelijkheid opgeleverd, ik functioneer nu ook beter in het dagelijkse leven.

  Ik wil je bedanken voor het mogen meedoen aan de challenge. Heb er heel veel aan gehad en zie de toekomst nu met meer vertrouwen tegemoet.

  Met vriendelijke groet,
  Sophie
 • Name
  Ik vond de challenge zeer verrijkend in mijn proces om te helen van (slechts) ruim een jaar, naar mijn vermoeden... narcistisch misbruik.

  Ik wist niets over narcisme. Na de enigszins moeizame beëindiging verdiepte ik me erin. Het was erg schokkend wat ik ontdekte, zoveel herkenning en erkenning. Ik wilde meer verwerken en herstellen en hoopte dat mede m.b.v. de challenge te bereiken.

  Het volgen ervan heeft me zeker geholpen om krachtiger te worden, voor mezelf op te komen, meer zelfvertrouwen en vertrouwen in andere mensen terug te krijgen. De dagelijkse mails en opdrachten waren niet lang en veel (tijd) eisend. Het was heel goed te doen er dagelijks mee bezig te zijn.

  Reuzebedankt daarvoor Herman, voor de opzet van de challenge, voor jouw hulp die je biedt!
  Lotte

Op verzoek van een aantal deelnemers is alleen de voornaam vermeld

Guarantee Box icon-style-23

14 Dagen niet goed geld terug-garantie

In de 30 Dagen Narcismevrij Challenge heb ik mijn ziel en zaligheid gestopt. Wanneer je de kennis in de praktijk brengt zul je hier zeker profijt van hebben (zie recensies onderaan deze pagina). Mocht je je toch bedenken dan mag je je geld terug vragen, mits je mij binnen 14 dagen na aankoop een e-mail stuurt.

De normale investering voor dit uitgebreide programma is € 97,-. Maar jij betaalt nu slechts 77 Euro.

Dit aanbod is geldig zolang de teller loopt. Daarna betaal je de volle prijs van € 97,-.

Ja, ik doe mee met de Challenge!Ik maak gebruik van dit tijdelijke aanbod en betaal slechts 77 Euro

Je wordt doorgelinkt naar onze betaalprovider PayPro, waar je snel en veilig kunt betalen met Ideal, PayPal, Bankcontact etc.