"30 Dagen Narcismevrij Challenge"

Van Slachtoffer naar Overlever in 30 dagen


Herken je jezelf in een of meerdere van onderstaande punten?

 • Emotioneel uitgeput
 • Slecht slapen
 • Gevoelens van minderwaardigheid
 • Angstige gedachten
 • Het gevoel constant "op eieren te moeten lopen"
 • Depressie
 • Schuldgevoelens
 • Wantrouwend
 • Gespannen zijn

Doe dan mee met de "30 Dagen Narcismevrij Challenge"! In deze challenge ga je het volgende leren:

 • Wat de verschillende fasen zijn van herstel na narcistisch misbruik
 • Wat de symptomen zijn van narcistisch misbruik
 • Wat te doen tegen de emotionele uitputting
 • Hoe je voorkomt dat de narcist invloed op je blijft uitoefenen
 • Analyseren wat de narcist met je heeft gedaan
 • Het door de narcist opgelegde negatieve zelfbeeld doen verdwijnen
 • Hoe je uit het opgelegde slachtofferschap stapt en je leven weer in eigen hand neemt
 • Hoe je je zelfvertrouwen kunt herwinnen
 • Wat de valkuilen kunnen zijn in je verdere leven
 • Name
  Ken je dat?

  Waarschijnlijk heb je net als ik heel veel kennis vergaard nadat je had ontdekt dat je slachtoffer was van narcistisch misbruik. Eerst vergaar je allemaal informatie over de narcist zelf. Waarom hij of zij jou heeft misbruikt. Begrijpen wat je is overkomen…

  Daarna ga je je verdiepen in het herstelproces. Doch hier loopt het vaak vast. Je hebt wel de kennis maar weet niet hoe je het moet toepassen. Al gauw verval je weer in oude gewoonten en zit je weer vast in het destructieve denkpatroon dat de narcist je heeft opgedrongen.

  Ik liep tegen hetzelfde probleem aan en bedacht een manier om dat te doorbreken. De “30 Dagen Narcismevrij Challenge”! Ik ben geen arts of therapeut, maar een ervaringsdeskundige die zich in de materie heeft verdiept.

  Een maand lang ontvang je elke dag een e-mail met informatie en een opdracht. Die opdrachten voer je op een geheim forum met lotgenoten uit. Je bent dus online met elkaar bezig los te komen van het narcistisch misbruik!

  Bovendien heb ik nog een “stok-achter-de-deur-systeem” gecreëerd zodat je het maximale resultaat behaalt.

  Ben jij net als ik slachtoffer van narcistisch misbruik? Dan daag ik je uit mee te doen aan de "30 Dagen Narcismevrij Challenge"!
  Herman Liesemeijer www.narcistontmaskerd.nl

Hoe werkt het?

Je krijgt 30 dagen elke dag een e-mail met een stukje theorie en een opdracht. Aan het begin is het vooral informatief en analytisch. Wat heeft de narcist met je gedaan? De tweede helft van de challenge is vooral gericht op herstel, op het bestrijden van de negatieve gedachten en het herstellen van je zelfvertrouwen.

Hoeveel tijd kost het?

Ik schat dat je c.a. een half uur per dag nodig hebt om de theorie te lezen en de opdracht uit te voeren. Hoeveel tijd je op het forum doorbrengt bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk behaal je wel meer resultaat naarmate je er meer tijd in steekt.

De kracht van het geheime forum!

Een challenge helemaal in je eentje doen is moeilijk. Daarom kunnen de deelnemers lid worden van een geheim forum. Dit forum is alleen toegankelijk voor deelnemers en is niet vindbaar in Google.

Op dit forum post je je opdrachten en resultaten zodat je het samen met de andere deelnemers kunt bespreken. Zo sta je er niet alleen voor en haal je het maximale uit de challenge.

Bonusmateriaal

Naast de challenge krijg je ook nog eens toegang tot het bonusmateriaal. Dit bestaat uit exclusieve video's en powerpointpresentaties over narcisme.

De investering voor dit uitgebreide programma is slechts € 47,-

Ja, ik doe mee met de Challenge!

Reacties van eerdere deelnemers

Op verzoek van de deelnemers zijn alleen de voornamen gebruikt

 • Name
  Ik was heel blij met de dagelijkse mailtjes. Ze bieden perspectief en inzicht. Ik heb me als doel gesteld meer los te komen van mijn narcistische ex-partner. We zijn nog maar pas gescheiden en het heeft me wel geholpen.

  Natuurlijk moet je zelf ook stappen zetten en durven knippen. Maar het lukt stap per stap. De mailtjes waren heel motiverend. Ik heb zelf niet deelgenomen aan de gesloten Facebookgroep omdat ik dat niet goed durf om alles zo op tafel te gooien.

  De opdrachten zijn heel goed omdat je in actie komt en verplicht wordt om na te denken.

  Hartelijk dank voor je gedreven inzet.
  Juliette
 • Name
  De reden dat ik mee heb gedaan is omdat ik 2 jr geleden een relatie heb gehad met een narcist, deze heeft niet lang geduurd. Maar nu na 2 jr ben ik er bijna geheel overheen. Ik baal er ontzettend van dat dit zolang heeft geduurd.

  Wat ik wel denk is dat je deze mensen niet voor niets op je pad krijgt, je leert er heel veel van, over jezelf ! Voorbeeld: je grenzen aangeven! Dat is nog maar 1 voorbeeld.

  De 30 dgn challenge was heel goed, alle mails die je hebt geschreven zijn heel herkenbaar voor mij geweest.

  Zo ook mbt je zelfvertrouwen, dit is zo belangrijk en zo zijn er nog meer voorbeelden, zo ook dat je zegt narcisten zien mensen als objecten, heel herkenbaar. Het is fijn om te lezen dat ik niet alleen zo ernaar maar dat het echt zo is.

  Verder kan ik je alleen maar complimenten geven hoe je de challenge doet! Ga zo door.
  Natasja
 • Name
  De reden dat ik meedeed aan de "30 Dagen Narcismevrij Challenge" is mijn persoonlijke ervaring met narcisme en de honger naar kennis over narcisme. Daarmee hoop ik ervaringen te kunnen plaatsen. Wat valt binnen het narcisme en wat viel er buiten in wat ik heb meegemaakt. Wat zou ik nog meer voor mezelf kunnen doen.

  Dankzij de challenge ben ik heel bewust mijn aanwezige kennis weer bij langs gegaan. Bevestiging dat ik in een narcistische relatie heb gezeten en hoe erg het is dat dat gebeurd is, maar ook dat je geen doelloos slachtoffer hoeft te worden in nieuwe andere vriendschappen/relaties. Ik heb ook ontdekt dat ik al best veel weet door heel veel te lezen over narcisme.

  Lotgenotencontact betekent heel veel voor me. Zo heb ik ook deelgenomen aan de workshop in Utrecht.
  Monja
 • Name
  De reden voor mij om mee te doen was om meer inzicht te krijgen in het hoe en waarom en wat narcisme eigenlijk was. Zeker daarbij hoe om te gaan na een relatie met een narcist.  En zien dat ik niet de enige ben die erin getrapt is….

  De challenge heeft mij opgeleverd dat ik meer inzicht heb gekregen, alhoewel ik het soms ook heel erg gek, raar en beangstigend vond. Ik heb regelmatig gedacht hoe het kon dat jij dat allemaal wist. Had jij soms in onze woonkamer gestaan of van een afstand meegekeken? Zo veel overeenkomsten!

  En wat voor mij een hele geruststelling was, was dat ik niet alleen in de leugens getrapt ben, maar dat dit zeker ook vele anderen overkomen is. Allemaal met een eigen verhaal, maar zo veel overeenkomsten.

  Ik heb niet veel gepost op Facebook. Ten eerste zat er bij mij de angst dat anderen dit ook konden lezen, alhoewel jij dit duidelijk hebt aangegeven dat het niet zo was. Ten tweede omdat schrijven over de ervaringen  voor mij heel moeilijk is. Misschien is het nog te kort geleden…

  Voor mijzelf dacht ik dat ik zeker wat had aan de cursus. Helaas is sinds kort vanuit de kant van de narcist weer een bericht gekomen wat alles op zijn kop heeft gezet. Ik denk dat je zoals jij ook aangaf met kinderen zeker nooit van de narcist afkomt. Mijn zoon is zeker verder in dit proces en heeft al meer afstand genomen van zijn vader als dat ik dat kan.
  Sofie
 • Name
  De Facebookgroep waarvan in verschillende recensies wordt gesproken is de voorloper van het geheime forum. Het bleek dat veel mensen weerstand hebben tegen Facebook. Daarom heb ik de Facebookgroep vervangen door een geheim forum.
  Herman
 • Name
  Ik deed mee aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge omdat een vriend mij geestelijk aan het manipuleren was voor zijn eigen verslaving. Ook zorgde hij ervoor dat niet hij, maar anderen, als narcist werden aangemerkt.

  Hoe erg zo een narcist is en hoe vaak het eigenlijk wel niet voorkomt... Het was een totale verrassing voor me!

  Ook het ontdekken van mijn eigen jeugd en waarom ik me zo anders voelde. Puur omdat ik ook door een narcistische vader werd “opgevoed”.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge heeft mij heel veel zelfkennis opgeleverd, en over de aantrekkingskracht die narcisten op mij hebben. Het schijnt dat ik daarvoor gevoelig ben.

  Eerst was ik een open en vrolijke dame en later heel bang en ontzeker, wat totaal niet bij mij paste. Ik heb me er goed uit gevochten en weet nu duidelijk wat IK WIL en dat ik niet voor hun hoef te leven, maar voor mijzelf!

  Ik heb de meeste opdrachten op het geheime forum uitgevoerd. Daardoor kreeg ik vooral meer zelfkennis.
  Tien
 • Name
  Mijn reden om mee te doen aan de 30 Dagen Narcismevrij Challenge was dat ik pas met psycholoog hebt ontdekt dat ik lijd aan NSS. Nu is mijn Narcist mijn ex man, de vader van mijn kinderen dus ik kom nooit helemaal van hem af. Hij is nog steeds bezig met ons ook al heeft hij een nieuwe relatie.

  Met deze Challenge hoopte ik te leren hoe met hem om te gaan en zorgen dat hij mij niet meer kan raken met zijn manipuleer gedrag.

  De 30 Dagen Narcismevrij Challenge heeft mij opgeleverd dat ik weet dat ik niet de enige ben. Door alles weer te herbeleven heb ik er nu een andere kijk op gekregen.

  Ik heb de opdrachten ook uitgevoerd op het geheime forum. Ik moest er even inkomen maar dat was heel fijn omdat ik niet de enige was. Wel vond ik het onderwerp de interne criticus moeilijk en hoop dat ik dit goed heb uitgevoerd.

  Ik kan echt zeggen dat ik door deze Challenge al wat sterker ben geworden. En vind het fijn dat ik nog altijd op de site kan als ik even wat kwijt wil of hulp van mede lotgenoten.

  Dank je wel dat je dit onderwerp Narcisme bespreekbaar maakt, want ik merk in mijn omgeving dat er veel taboe op rust vanwege veel onbegrip.
  Anita
 • Name
  Ik heb meegedaan met de Challenge na een intensieve zoektocht over het internet. Na het overlijden van mijn moeder wilde ik haar gedrag een plekje kunnen geven. Ze heeft me namelijk veel pijn en verdriet gedaan. Dankzij de Challenge heb ik dat nu een plekje kunnen geven.

  Ook heb ik dankzij de Challenge bevestigd gekregen dat ook mijn man een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft. Honderd procent herkenbaarheid! Doordat ik eraan gewend was slecht te worden behandeld door mijn moeder ben ik zonder het in de gaten te hebben in het huwelijk gestapt met een narcist.

  Nu ik hem door heb maakt mijn kennis plaats voor actie ondernemen. Ik pik dingen niet meer en laat me niet meer manipuleren. De rinkelende alarmbellen worden nu gehoord door mij, en ik ben er dankbaar voor dat ik daar nu toe in staat ben.

  Ik denk dat het er ook mee te maken heeft dat ik recentelijk een longembolie heb gehad. Maar ik heb het overleefd en niemand rooft meer mijn dankbaarheid, eigenwaarde en levensvreugde. Geen overleden moeder en geen echtgenoot.

  Hartelijk dank dat je het gedrag van een narcist en de impact dat het heeft op de slachtoffers zo goed hebt kunnen omschrijven. Het heeft me enorm goed gedaan.
  Merlijnstraat