Workshop 'De erfenis van narcistisch misbruik'

Over de workshop "De erfenis van narcistisch misbruik"

"De erfenis van narcistisch misbruik" zal worden gegeven door Zoraida, 45 jaar en dochter van een narcistische moeder. Doormiddel van 'Zijnsoriëntatie' leerde ze zichzelf helen van het emotioneel misbruik. Vandaag de dag is Zoraida afgestudeerd therapeut en helpt ze lotgenoten om ook te helen van het narcistisch misbruik.

Tijdens de workshop ontdek je de basis om je vrij te maken van de erfenis van narcistisch misbruik. De workshop zal bestaan uit een informatief gedeelte en een interactief gedeelte waarbij we gezamenlijke oefeningen doen zodat jij weer de regie over je leven terug krijgt.

Tijdens deze workshop zal je ontdekken dat er, los van alle ingedronken overtuigingen, er een plek ik is in jou die helemaal vrij is van de erfenis van narcistisch misbruik, de bron van jouw werkelijke bestaan.

Vanuit het contact met die plek in jou zal je een constructieve andere houding naar jezelf, je dagelijks leven en relaties ontwikkelen. Zo leer je beter je grenzen aan te geven, je leert Nee te zeggen, voor je zelf te kiezen en je leert wat gezonde zelfzorg is. Je zal je minder moe gaan voelen, je zal jezelf niet meer als minder of klein zien, en jezelf niet langer wegcijferen waardoor je gaat leven vanuit een rijkdom.

Dit alles vindt plaats in een veilige en warme setting, met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij en ik. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is er slechts plaats voor 15 deelnemers.

Datum: Zondag 11 februari 2024

Tijd: 14.00 tot 17.00 uur (Kan uitlopen tot maximaal 18:00).

Prijs: € 97,- per persoon

Locatie: Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78 Utrecht.

Beschikbare plaatsen: 15 (Wanneer de workshop volgeboekt is gaat deze pagina offline)

Ja, ik doe mee met de Workshop!Je wordt doorgestuurd naar onze betaalprovider Hipsy. Daar kun je veilig afrekenen.

Op dit product zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Disclaimer

Narcist Ontmaskerd.nl
www.narcistontmaskerd.nl
Wederik 26, 8446AB Heerenveen, Nederland
KvK: 68714629 BTW: NL001584894B71

Contact