Site pictogram Narcist Ontmaskerd.nl

Forum

Meldingen
Alles wissen

Graag eens een mening

3 Berichten
3 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
1,174 Bekeken
(@wimb1991)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Verwijderd door auteur

Dit onderwerp werd gewijzigd 4 jaar geleden door wimb1991

   
Citeren
(@assie1966)
Active Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 11
 

Hoi Wimb,

 

Ik heb 30 jaar een relatie gehad met een narcist (ben denk ik niet zo snel van begrip), maar toen ik bij hem wegging was mijn zelfvertrouwen 0,0. Hij kleineerde me altijd,  ook of juist als er anderen bij waren. Een narcist kan ie de hemel inprijzen en met hetzelfde gemak je helemaal de grond inboren.ik weet niet of je met een narcist te maken hebt, maar als er alarmbellen gaan rinkelen is dat een teken dat er iets niet goed is. Ik ben nu inmiddels 4 jaar verder en om bij de narcist weg te gaan is de beste beslissing ooit geweest, voor mij dan. Luister naar je hart en je hoofd en wacht geen 30 jaar....

 

Sterkte

 

Xxx as


   
Hallotje reageerde
BeantwoordenCiteren
(@esther77)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 2
 

Hallo As,

 

Ben sinds vandaag lid van dit forum, omdat ik merk dat mijn 21 jaar samen zijn met een zwaar narcistische man mij ergens toch permanent beschadigt heeft. Inmiddels is het ruim 6 jaar mijn ex man maar nog elke dag (we hebben 4 kinderen samen) merk ik de gevolgen van mijn verleden met hem. Ik herken veel in jouw verhaal. Al zal dit ongetwijfeld maar een fractie zijn van wat ook jij zal hebben meegemaakt. Het is echt ongelooflijk hoe alles vernietigend en wreed, manipulatief, kleinzielig, gemeen, harteloos en koud deze gestoorde personen kunnen zijn. Om nog maar te zwijgen van het pathologisch kunnen liegen en situaties zo verdraaien dat jij je zelf de schuldige voelt.

Het enige waar ik ontzettend spijt van heb is dat ik de scheiding niet jaren eerder doorgedrukt heb, ondanks dat ik ook de laatste 6 jaren vaak in een hel geleefd heb omdat hij me volledig heeft afgebroken en onze kinderen bij mij weghield ben ik dankbaar dat ik ergens de kracht heb gevonden om los te breken van deze satan in vermomming. 

Nu start helaas weer een stukje therapie voor de toekomst, maar ik ben niet bang om in de spiegel te kijken. Ik hoop dat ook jij jezelf weer helemaal terugvind en je geluk dat je onvoorwaardelijk verdiend gaat vinden of misschien wel al gevonden hebt.

Ik deel je mening, wacht niet! bij de eerste alarmbellen, vernedering, kleinering, geestelijke mishandeling of manipulatie.. lieve mensen PAK JE SPULLEN en vertrek!

 

liefs Es

Dit bericht is gewijzigd 3 jaar geleden door Esther77

   
BeantwoordenCiteren
Deel:
Mobiele versie afsluiten