Notifications
Clear all

Graag eens een mening  

  RSS

wimb1991
(@wimb1991)
Nieuw forumlid
Lid geworden: 1 maand geleden
Berichten: 2
18 september 2020 18:00  

Verwijderd door auteur

This topic was modified 4 weken geleden by wimb1991
This topic was modified 4 weken geleden by Herman

Citaat
Assie1966
(@assie1966)
Actief forumlid
Lid geworden: 5 maanden geleden
Berichten: 11
18 september 2020 20:48  

Hoi Wimb,

 

Ik heb 30 jaar een relatie gehad met een narcist (ben denk ik niet zo snel van begrip), maar toen ik bij hem wegging was mijn zelfvertrouwen 0,0. Hij kleineerde me altijd,  ook of juist als er anderen bij waren. Een narcist kan ie de hemel inprijzen en met hetzelfde gemak je helemaal de grond inboren.ik weet niet of je met een narcist te maken hebt, maar als er alarmbellen gaan rinkelen is dat een teken dat er iets niet goed is. Ik ben nu inmiddels 4 jaar verder en om bij de narcist weg te gaan is de beste beslissing ooit geweest, voor mij dan. Luister naar je hart en je hoofd en wacht geen 30 jaar....

 

Sterkte

 

Xxx as


ReageerCitaat
Share:

Over het lotgenotenforum

Dit is het Lotgenotenforum van de website Narcist Ontmaskerd.nl.

Het forum bestaat uit een openbaar en een besloten gedeelte. Op het openbare gedeelte vinden discussies plaats. Deze kunnen ook door niet leden worden gelezen, dit om de kennis over narcisme en de schadelijke gevolgen daarvan zo breed mogelijk te delen.

Er is ook een besloten gedeelte van dit forum. Hier kunnen eventueel zaken worden besproken die je liever niet op het openbare forum plaatst. Dit gedeelte wordt pas zichtbaar nadat je je hebt geregistreerd en ingelogd.

klik hier om je te registreren >>

Klik hier om in te loggen >>

Ik hoop dat het hier tot een goede uitwisseling van ervaringen komt waarbij we onze kennis over narcisme kunnen vergroten, onszelf en onze omgeving kunnen behoeden voor meer nare ervaringen en elkaar kunnen steunen.

Herman Liesemeijer

InternettrollenForumregels

Regelmatig kom ik op een forum waar het bovenste bericht een schreeuwerige kop heeft als “LEES DIT EERST!”. Wat volgt is een hele waslijst van regels. Dat doe ik hier dus niet! We weten allemaal wel wat betamelijk en onbetamelijk gedrag is.

Wie hier spam post of anderen beledigt vliegt eruit, verder is iedereen vrij om hier te discussiëren over narcisme.

Wel wil ik erop wijzen dat het niet is toegestaan teksten van anderen zonder toestemming te plaatsen, ook niet met bronvermelding. Schrijvers vinden het niet altijd goed wanneer hun teksten zonder toestemming elders worden gepubliceerd. Bovendien is het in strijd met de wet op het auteursrecht.

Tips voor het plaatsen van berichten

Om met name lange verhalen op het forum leesbaar te houden hier enkele tips:

  • Zet geen hele lappen tekst neer maar deel je tekst op in alinea’s van 3 a 4 regels met een witregel ertussen. Dit leest veel makkelijker dan een massief blok met tekst. Een witregel creëer je door op enter te drukken.
  • Wanneer je iets kopieert en plakt (bijvoorbeeld wanneer je je verhaal reeds op een ander forum had gepost en hier ook wilt posten) plak het dan eerst in een kladblok en kopieer het opnieuw voor je het hier plakt. Hierdoor verdwijnt de opmaak. Doe je dat niet dan is de kans groot dat de tekst hier onleesbaar is. Uiteraard mag je dit niet doen met teksten die van een ander zijn.
  • Als je een heel lang verhaal te vertellen hebt is het raadzaam dat over meerdere berichten te verspreiden. Mensen schrikken er vaak voor terug een heel lang verhaal te lezen. Wanneer je elke dag een gedeelte plaatst zal je verhaal beter gelezen worden.