Meldingen
Alles wissen

Wat als therapie/EMDR niet meer helpt?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,241 Bekeken
girl101
(@girl101)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi allemaal,

Ik ben vrij nieuw in dit forum en wou graag jullie hulp of advies over het volgende.

Ik heb ongeveer 7 jaar lang in een knipperlicht relatie gezeten met iemand met narcisme. hierbij zijn verschillende soorten mishandeling voorgekomen waaronder emotionele mishandeling. Nu zit ik meer dan 6 maand in therapie en heb ik 10 EMDR sessies erop zitten. Ik voel mezelf vastlopen en niet verder komen in therapie. Hij zit nog elke dag in mijn hoofd, het enigste wat ik wil is een dag rust daarvan... 

Mijn vraag is hoe jullie herstellen of hersteld zijn aan emotionele mishandeling? Zijn er meer opties dan alleen EMDR? 


   
Citeren
Anoniem 3076
 Anoniem 3076
(@Anoniem 3076)
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 41
 

Het heeft tijd nodig. Heel veel informatie over narcisme (en over codependentie!) tot je nemen. 

Helaas is er op dit bijbehorende forum te weinig interactie tussen de slachtoffers. Dat is jammer want zo hebben wij slachtoffers te weinig aan elkaar.  

Op YouTube heb je Narcist Ontmaskerd TV. Zelf heb ik daar heb meeste aan. De informatie in de filmpjes is zo herkenbaar! Jacintha, van Narcist Ontmaskerd TV, spreekt en bespreekt het zo ontzettend duidelijk! Alles herkenning en allemaal goeie tips. 

Daardoor ben ik zelf al zover gekomen dat ik zelfs weer met een dikke narcist om kan gaan. Leer waar je grenzen liggen, kijk, bestudeer en zie hoe de narcist probeert te manipuleren en ga er niet meer in mee. Stop jezelf. Grenzen stellen moet je leren. Iemand die niet goed voor jou is, daar hoef je niet van te houden maar je kunt hem/haar wel als mens behandelen. 

 

 

Dit bericht is gewijzigd 8 maanden geleden door

   
BeantwoordenCiteren
Deel: