Voor en door Overlevers van Narcistisch Misbruik

Van de makers van de '30 Dagen Narcismevrij-Challenge'

Persinformatie

Bio van Herman Liesemeijer

Herman Liesemeijer (1967) is de oprichter van deze website, blogger en auteur van het boek ‘Uit de draaikolk van narcistisch misbruik’. In 2015 ontdekte hij dat zijn moeder een verborgen narcist is. In zijn jeugd had ze hem psychisch mishandeld en wilde daarover nooit verantwoordelijkheid afleggen.

Na de ontdekking begon de weg naar herstel. Vandaag de dag helpt Herman lotgenoten om ook uit de draaikolk van narcistisch misbruik te komen. Zijn meest populaire hulpprogramma is de ’30 Dagen Narcismevrij-Challenge’.

Om de zeer schadelijke gevolgen van narcistisch misbruik bij het grote publiek bekend te maken blogt hij hierover op de website NarcistOntmaskerd.nl en schreef hij het boek ‘Uit de draaikolk van narcistisch misbruik’.

Naast bovengenoemd gedrukt boek publiceerde hij ook de e-books ‘Herstellen van Narcistisch Misbruik in 50 Vragen & Antwoorden’ en ’10 Tips voor Herstel na Narcistisch Misbruik’. Laatstgenoemde maakte hij samen met psycholoog Corry de Rooy.

Naast de website NarcistOntmaskerd.nl heeft Herman ook nog de websites Circuitsofthepast.nl, Pretparknostalgie.nl, Vojagante.nl en zijn persoonlijke website HermanLiesemeijer.nl.

Ben je journalist of redacteur en wil je Herman interviewen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Of heb je een boekhandel en wil je dat Herman zijn boeken komt signeren? Ook dan kun je contact opnemen.

Publicaties

Onze partners