Nieuw: Uit de Draaikolk van Narcistisch Misbruik

Narcistisch misbruik en de impact ervan wordt in onze maatschappij vaak onderschat. Veel mensen hebben slechts een oppervlakkig of vertekend beeld van narcisme, terwijl verborgen narcisme onopgemerkt blijft. Voor iemand als ik, opgegroeid met een narcistische ouder, is de schade levenslang voelbaar.

In dit boek deel ik mijn ervaringen: van een jeugd overschaduwd door een narcistische moeder, tot pestkoppen op school waarbij leraren wegkeken, omdat mijn moeder hen vooraf beïnvloedde. De problemen stopten niet na mijn schooltijd: van moeite met het vinden van een stabiele baan tot het aangaan van toxische vriendschappen en relaties. Het ontsnappen uit de draaikolk van narcistisch misbruik bleek een immense uitdaging.

Dit boek werpt licht op hoe de samenleving slachtoffers van narcistisch misbruik vaak verkeerd ziet en behandelt. Mensen die niets van je begrijpen hebben macht over je en sommigen misbruiken deze macht ook. Toch is het ook een verhaal van veerkracht, over hoe ik het juk van narcistisch misbruik afwierp en zin aan mijn leven gaf.

Een essentieel boek voor wie meer wil begrijpen over narcistisch misbruik of er zelf mee te maken heeft gehad.

Herman Liesemeijer (auteur)

Gesigneerde versie NU in de voorverkoop!

Dit gloednieuwe boek komt op 20 november 2023 in de handel. Jij kunt nu al een door de auteur gesigneerd exemplaar bestellen in de voorverkoop. Dit gesigneerde exemplaar is uniek en hierna alleen nog verkrijgbaar tijdens speciale signeersessies waarvoor je in de rij moet staan!

Bovendien rekenen we tijdens de voorverkoop geen extra kosten voor verzendingen binnen Nederland en België.

Koop dit boek NU voor slechts 27 Euro

Je wordt doorgestuurd naar onze betaalprovider PayPro. Daar kun je veilig afrekenen.

Tijdelijke actie!

Deze gesigneerde versie zonder verzendkosten in Nederland en België is alleen verkrijgbaar tijdens de voorverkoop, tot en met 19 november. Daarna worden ze niet meer gesigneerd en betaal je ook in Nederland en België verzendkosten.

Over de auteur

Mijn naam is Herman Liesemeijer, auteur van 'Uit de Draaikolk van Narcistisch Misbruik' en oprichter van deze website. Ik werd geboren op 19 november 1967 boven de dierenwinkel van mijn ouders.

In mijn boek vertel ik over  mijn jeugd in een toxisch gezin. Hoe mijn narcistische moeder op geraffineerde wijze de gezinsleden tegen elkaar uitspeelde. Maar ook de leerkrachten op school tegen mij op zette.

Ook vertel ik wat deze destructieve jeugd voor gevolgen had voor mijn verdere leven. Gepest worden op school, geen baan kunnen vinden en toxische vriendschappen en relaties aangaan.

Maar ook hoe ik uiteindelijk mijn moeder ontmaskerde en begon aan het helen van narcistisch misbruik. Wat het kantelpunt was en hoe ik uiteindelijk zin gaf aan mijn leven.

Herman Liesemeijer
Herman Liesemeijer NarcistOntmaskerd.nl

Over het boek

Titel: UIT DE DRAAIKOLK VAN NARCISTISCH MISBRUIK
Subtitel: Een leven lang tussen wal en schip als gevolg van een narcistische ouder
Auteur: Herman Liesemeijer
ISBN-nummer: 9789083379722
Uitvoering: Gedrukt - Gesigneerd door de auteur (alleen tijdens deze voorverkoop).
Prijs: € 27,- Tijdens deze voorverkoop rekenen we geen verzendkosten binnen Nederland en België!
Levering vanaf 20 november 2023
Uitgever: MIJN NARCIST K.v.K. nr. 91669987
Productie: Boekproductieteam Mijn Narcist; 1e serie nr. 3
Druk: De vrije uitgevers – 1e druk
NUR-code: 600 - Non-fictie informatief / professioneel algemeen
Thema-code: VFJX Bisec-code: Self-Help / Abuse
© 2023 Mijn narcist
www.mijnnarcist.nl

Koop dit boek NU voor slechts 27 Euro

Je wordt doorgestuurd naar onze betaalprovider PayPro. Daar kun je veilig afrekenen.