Nieuw: Uit de Draaikolk van Narcistisch Misbruik

Narcistisch misbruik en de impact ervan wordt in onze maatschappij vaak onderschat. Veel mensen hebben slechts een oppervlakkig of vertekend beeld van narcisme, terwijl verborgen narcisme onopgemerkt blijft. Voor iemand als ik, opgegroeid met een narcistische ouder, is de schade levenslang voelbaar.

In dit boek deel ik mijn ervaringen: van een jeugd overschaduwd door een narcistische moeder, tot pestkoppen op school waarbij leraren wegkeken, omdat mijn moeder hen vooraf beïnvloedde. De problemen stopten niet na mijn schooltijd: van moeite met het vinden van een stabiele baan tot het aangaan van toxische vriendschappen en relaties. Het ontsnappen uit de draaikolk van narcistisch misbruik bleek een immense uitdaging.

Dit boek werpt licht op hoe de samenleving slachtoffers van narcistisch misbruik vaak verkeerd ziet en behandelt. Mensen die niets van je begrijpen hebben macht over je en sommigen misbruiken deze macht ook. Toch is het ook een verhaal van veerkracht, over hoe ik het juk van narcistisch misbruik afwierp en zin aan mijn leven gaf.

Een essentieel boek voor wie meer wil begrijpen over narcistisch misbruik of er zelf mee te maken heeft gehad.

Herman Liesemeijer (auteur)

Koop dit boek NU voor slechts 27 Euro

Je wordt doorgestuurd naar onze betaalprovider PayPro. Daar kun je veilig afrekenen.

Over de auteur

Mijn naam is Herman Liesemeijer, auteur van 'Uit de Draaikolk van Narcistisch Misbruik' en oprichter van deze website. Ik werd geboren op 19 november 1967 boven de dierenwinkel van mijn ouders.

In mijn boek vertel ik over  mijn jeugd in een toxisch gezin. Hoe mijn narcistische moeder op geraffineerde wijze de gezinsleden tegen elkaar uitspeelde. Maar ook de leerkrachten op school tegen mij op zette.

Ook vertel ik wat deze destructieve jeugd voor gevolgen had voor mijn verdere leven. Gepest worden op school, geen baan kunnen vinden en toxische vriendschappen en relaties aangaan.

Maar ook hoe ik uiteindelijk mijn moeder ontmaskerde en begon aan het helen van narcistisch misbruik. Wat het kantelpunt was en hoe ik uiteindelijk zin gaf aan mijn leven.

Herman Liesemeijer
Herman Liesemeijer NarcistOntmaskerd.nl

Over het boek

Titel: UIT DE DRAAIKOLK VAN NARCISTISCH MISBRUIK
Subtitel: Een leven lang tussen wal en schip als gevolg van een narcistische ouder
Auteur: Herman Liesemeijer
ISBN-nummer: 9789083379722
Uitvoering: Gedrukt
Prijs: € 27,-
Verzenden binnen Nederland en België is gratis. Neem voor de prijzen van verzending naar overige landen contact met mij op.
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
Uitgever: MIJN NARCIST K.v.K. nr. 91669987
Productie: Boekproductieteam Mijn Narcist; 1e serie nr. 3
Druk: De vrije uitgevers – 1e druk
NUR-code: 600 - Non-fictie informatief / professioneel algemeen
Thema-code: VFJX Bisec-code: Self-Help / Abuse
© 2023 Mijn narcist
www.mijnnarcist.nl

 • Name
  In de eerste indruk is het een heftig boek, maar in de positief zin. Het heeft me nog meer doen inzien hoe narcisten zijn en veel kan ik afspiegelen ook op mijn eigen vader.

  Ik ben ook van een gezin van twee kinderen waarvan ik de oudste. Zoals je zus ben ik ook heel eind in zijn positief daglicht gekomen en soms ook niet als ik niet voldeed aan zijn eisen.

  Maar wel altijd opgekomen voor mijn broer al hij zo gemeen deed altijd stonden mijn mama en ik bij mijn broer. Sinds mijn broer nu reeds 4 jaar uit het huis is, keerde papa zich nu geheel naar mij en mama (deed hij ervoor soms ook al). Waardoor ik zoals u ben beginnen zoeken naar antwoorden en het beginnen durven vertellen naar andere hoe het thuis was.

  Uw boek heeft me nu nog meer inzicht gegeven. Maar niet enkel dit, ik wil u ook een virtuele knuffel geven voor alles wat je hebt doorstaan met je mama dat in je boek geschreven staat. Ik voelde me soms boos worden op je mama terwijl ik uw boek las.

  Hoe kan een ouder zo gemeen zijn? Deze vraag blijft nog steeds nazinderen, maar waar ik geen antwoord zal op krijgen. Wat een taboesfeer hangt er nog steeds rond narcisme, vooral als het gaat om een ouder. Ze denken dat jij het slechte kind bent, terwijl het niet zo is.

  Je boek zet de echte feiten zoals een narcist is op de kaart. Prachtig boek, proficiat Herman! Ik wens u van harte alle succes en geluk toe!
  Pascalle
Koop dit boek NU voor slechts 27 Euro

Je wordt doorgestuurd naar onze betaalprovider PayPro. Daar kun je veilig afrekenen.