Meldingen
Alles wissen

Herstel na narcistische relatie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
290 Bekeken
Mgo88
(@mgo88)
New Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi, ik ben 13 jaar samen geweest met een narcistische man, 2.5jaar geleden besloot hij te willen scheiden en stortte mijn wereld in elkaar. Al die jaren had ik alles voor hem gedaan en moest het altijd beter,anders en waren veel dingen mijn schuld. Maar dat is eigenlijk niet mijn vraag.. 

Ik heb sinds een jaar een geweldig lieve vriend, hij is alles wat m'n ex niet was, zet mij voorop samen met alle belangen en wensen. Hij zal mij nooit een haar krenken maar toch na een jaar geen problemen te hebben gehad waarin we allerlei leuke dingen hebben gedaan kwam er ineens een ommekeer in mij. Sinds 3 weken heb ik allerlei twijfels, spanningen, angsten die van het een op andere moment gekomen zijn en ik niet weet wat daarmee te doen. Is dit bij jullie bekend en zoja wat zou het dan kunnen zijn? Ik heb al hulp ingeschakeld omdat het behoorlijk slecht ging en ik word zelfs doorverwezen naar een trauma therapeut. 

Hebben jullie enige input hierover? Alvast bedankt.


   
Citeren
Xandra671
(@xandra671)
New Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden
Berichten: 2
 

Hallo Margo, 

Helaas ben ik 3x getrouwd geweest en 3x bleek het om een narcist te gaan. Mijn laatste echtgenoot waarvan ik nu in scheiding lig na een relatie van ruim 16 jaar was in het begin ook heel lief, attent en leek de mooiste man die er voor mij bestond. Toch heb ik, net zoals jij vaak twijfel gehad en een onderbuik gevoel. Probeer jullie relatie vanaf de zijlijn te bekijken en luister altijd naar dat onderbuik gevoel, hoe moeilijk dan ook! Ik wens je heel veel succes en sterkte!


   
BeantwoordenCiteren
Deel: