Informatie over het...
 
Meldingen
Alles wissen

Informatie over het forum

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,869 Bekeken
Herman
(@herman)
Trusted Member Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 57
Topic starter  

Regels? Geen regels!

Regelmatig kom ik op een forum waar het bovenste bericht een schreeuwerige kop heeft als "LEES DIT EERST!". Wat volgt is een hele waslijst van regels. Dat doe ik hier dus niet! We weten allemaal wel wat betamelijk en onbetamelijk gedrag is. Wie hier spam post of anderen beledigt vliegt eruit, verder is iedereen vrij om hier te discussiëren over narcisme.

Uitleg forum

Het forum bestaat uit een openbaar en een besloten gedeelte. Op het openbare gedeelte vinden discussies plaats. Deze kunnen ook door niet leden worden gelezen, dit om de kennis over narcisme en de schadelijke gevolgen daarvan zo breed mogelijk te delen.

Het besloten deel van het forum is bedoeld voor contact tussen lotgenoten. Hier kunnen eventueel zaken worden besproken die je liever niet op het openbare forum plaatst. Ook bestaat de mogelijkheid om als lotgenoten onderling met elkaar af te spreken. Klik hier voor meer info.

In de toekomst wil ik ook bijeenkomsten voor lotgenoten gaan organiseren.

Ik hoop dat het hier tot een goede uitwisseling van ervaringen komt waarbij we onze kennis over narcisme kunnen vergroten, onszelf en onze omgeving kunnen behoeden voor meer nare ervaringen en elkaar kunnen steunen.


   
Citeren
Deel: