Zomervakantie 2017
 
Meldingen
Alles wissen

Zomervakantie 2017

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Reactions
2,189 Bekeken
Herman
(@herman)
Trusted Member Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 58
Topic starter  

Ik ben pas met vakantie geweest. Want ondanks alles wat ik heb meegemaakt blijf ik genieten van het leven. Drie weken lang ben ik met de auto door Zuid-Europa getrokken. Via Duitsland ging ik naar Oostenrijk, waar ik een paar dagen ben blijven hangen.

Vervolgens ging de reis naar Noord-Italië waar ik o.a. Venetië bezocht. Dat was voor de tweede keer. De eerste keer dat ik deze bijzondere stad bezocht was alweer lang geleden, in 1993.

Via Peschiera del Garda en Turijn trok ik verder naar Zuid-Frankrijk, met een overnachting in Monte Carlo. Monaco stond al heel lang op mijn verlanglijstje en als autosportliefhebber heb ik natuurlijk ook een ronde over het beroemde stratencircuit gereden.

Na een week in Zuid-Frankrijk te hebben vertoefd was het tijd om weer noordwaarts te trekken. Dat deed ik via de hoge brug van Millau. Onderweg bezocht ik o.a. nog de omgeving van Clermont-Ferrand, een prachtig vulkanisch gebergte.

De laatste dag bracht ik in België door alwaar ik op familiebezoek ben geweest. Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Gaan jullie deze zomer ook met vakantie, en zo ja waar naartoe?


   
Citeren
(@Anoniem 3076)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 41
 

Mooie reis hebt u destijds gemaakt. Toen kon dat nog met plezier. De verste reis die ik ooit heb gemaakt was naar Duitsland, het Harz-gebergte. Prachtig daar! Die beekjes met enorme rotsblokken erin. Die vreselijk steile hellingen vol naaldbomen. De mooie vakwerkhuizen. Dat Duitse eten ook.. Er was ook een riviertje in zo'n stadje. Daar gooide men muntgeld in. Het glimmerde van de muntjes onder het ondiepe wateroppervlak. Je mocht er niet aankomen want dat geld had een bepaalde bestemming al ben ik vergeten welke.


   
Herman reageerde
BeantwoordenCiteren
Deel: