Hoi nieuw hier mij ...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoi nieuw hier mij ervaring

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,371 Bekeken
(@sandra1984)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  
Hoi
Ik ben Sandra Reijers 36 jaar. Er is veel gebeurt in mij leven. Mij ouders bleken narcistisch en mij vader een psychopaat. Eigenlijk merkte ik al mij hele leven dat er iets niet klopte. Ten tijden van de middelbare school kreeg mij zusje altijd aandacht hoe het ging op school en ik niet. Dit meldde ik toen op de middelbare school maar een leraar maakte er grapjes over. Dat was niet leuk. Ook heeft mij zusje me verraden toen ik een keer niet naar stage ging. Ik was toen 17 jaar zei 14 jaar.
Nooit mocht ik iemand zijn. Echter sinds 2 jaar geleden ben ik naar Ben Meijer gegaan voor mij derealisatie en dissocatie. ( EFT) Daar liet Ben me zien dat me ouders niet echt van mij houden en ik alleen goed genoeg ben als ik doe wat zei zeggen. Ook liet hij mij zien dat ik veel meer in mij mars had dan er tot dusver is uitgekomen. Sindsdien ben ik dus op onderzoek uit gegaan en hoe verder ik me los maakte. Hoe vaster ik werd gezet. Helaas woon ik beschermd met een veelste hoge indicatie ( V6 zzp) dat is voor mensen die nog niet eens zelf de billen kunnen afvegen) Dit is ook door mij vader gebeurt, omdat ik dus zo'n hoge indicatie heb, mag ik zelf niet mij PGB beheren. Ook wil ik dus sinds 2 jaar weg bij het beschermd wonen en zelfstandig gaan wonen met ambulante begeleiding. Ik geloof wel dat ik het kan. Ik leef nu immers al 5 maanden geheel zelfstandig. Al woon ik nog in het complex waar ze 24/7 zorg verlenen sinds November 2020 heb ik niemand meer binnen gelopen en doe alles zelf van de was, tot koken boodschappen, het huis schoonmaken. Ik ben verbaasd wat ik allemaal blijk te kunnen. Ook kwam ik erachter en bleek dat ik geen spaarrekening had, 36 jaar is mij voorgehouden dat ik een spaarrekening had. Echter de bleek fictitef na banken bellen bleek ik helemaal niets te hebben. Ik heb dus samen met een vriend een spaarrekening geopend, van de 1000 Euro die ik kreeg met Sinterklaas. Die heb ik toen voor mezelf gehouden hoewel me vader eistte dat ik hem terug gaf. Ik zei nee die heb ik gekregen. Hij werd woest. Ook eistte hij dat ik zei waar het geld naar toe ging ik zei nee dat doe ik niet. Doe je dat bij mij zusje ook? Dankzij dat geld heb ik nu dus 1000 Euro op mij spaarrekening.
Ook was ik al zover dat ik zzp'er voor mij klaar had staan om te werken. Maar toen kwam er als donderslag bij heldere hemel de mededeling dat me ouders achter me rug om al een maand bezig waren geweest met mentorschap en bewindvoering regelen. Omdat ik teveel me eigen leven leidde en dat wilde ze niet. Sinds 25 Januari jl sta ik onder mentorschap en bewind. Ik ben dus volledig vast gezet. Kan niet meer weg bij het beschermd wonen en heb maar 50 Euro per week om van de te leven. Wat bijna niet ye doen. Positief je leert creatief zijn en met niets gelukkig zijn. De mentor en bewind zijn overigens door mij ouders geselecteerd dus ze doen hetzelfde als mij ouders, dreigen, chanteren, manupuleren. Het is gemeen en een heel vies spel is er gaande. Afgelopen week dacht ik dat een tante intesses in mij toonde, dus ik vertelde mij verhaal via de app. Toen ik verwijten kreeg heb ik ze geblokt, als reactie via sms kreeg dankjewel ik heb al mij antwoorden nu ik weet precies hoe je bent en de reactie er willen wel meer mensen met rust gelaten worden. Mij ouders ( vader) hebben dus een hele negatief verhaal over mij in de familie verteld. Mensen kotsen op mij. Dat is best erg. Alleen mij Oma, houdt nog van mij schrijft ze op de app. Mij familie speelt nu slachtoffer in de familie en doet zielig. Wat ze er echter niet bij vertellen is dat ze geld hebben gestolen, gefraudeerd met het PGB, dreigen, chanteren, manupuleren, mij vrijheden ontnomen en niet mezelf mogen zijn.
Dankzij deze gebeurtenissen. Ben ik erg onzeker in relaties met andere mensen, ben vaak verdrietig en voel me erg eenzaam. Hoewel ik veel sociale contacten heb. Mensen vertrouwen vindt ik lastig, mezelf vertrouwen is lastig. Het is alsof ik mezelf kwijt ben. Nu heb ik al 3 maanden geen contact meer met mij ouders. Maar de laatste dagen begin ik pas met heftig dromen over alles wat er is gebeurt. Dat is gek.
Ook weigerde me ouders mij spullen terug te geven. Nu heb ik 50% terug maar dat is met dank door de politieagent hij ziet onwil bij mij vader om de spullen terug te geven. Wooninstellling is een dienst van mij ouders en mentor en bewind. Hoe ga ik hier uitkomen?? Ik wil mij vrijheid terug en mij gevoel en vertrouwen in mensen. Groetjes
G
 
Leuk
 

 
 
Opmerking plaatsen
 
 

   
Citeren
Deel: