Amoureus/seksueel n...
 
Meldingen
Alles wissen

Amoureus/seksueel narcisme brainwashing

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,533 Bekeken
(@nicolette)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Hallo allemaal, 

ik ging 3,5 jaar om met een gebonden man die mij seksueel helemaal op een voetstuk zette. Hij maakte mij geestelijk en lichamelijk afhankelijk van hem (ik heb autisme) en de laatste 1,5 jaar beweerde hij een persoonlijke seksverslaving aan mij te hebben en hiervoor zelfs in behandeling te zijn. 

1,5 jaar geleden vertrok hij zomaar. Ik heb hem opgespoord en contact gekregen met zijn vrouw. 

Hij bleek met nog een vrouw om te gaan die het gevoel had haar soulmate te hebben gevonden en ook in zijn ban is geraakt.

De seksverslaving bleek wel echt waar (met overmatig porno kijken en vreemdgaan), tenminste, hij geeft dit nu ook toe aan zijn vrouw.  

Ik was al gaan praten met psychologen en zij zagen zijn gedrag (er zijn nog wat meer dingen die daarop wijzen) als narcistisch. Ik gaf namelijk duidelijk mijn klachten over zijn gedrag aan en hij ging er toch mee door, met extreme manipulatie en leugens. Hij was totaal niet agressief, ook niet verbaal. Maar wel het ontbreken van empathie, manipulatie, leugens, en ik vermoed dat hij als narcistische privé fantasie had om iemand aan hem persoonlijk verslaafd te maken. Dit heeft hij dus voor elkaar gekregen helaas, omdat ik hem geloofde omdat ik van hem hield. 

Ik heb hier psychische + lichamelijke klachten aan overgehouden. Mede omdat die afhankelijkheid er nog steeds is. Ik kan hierdoor niet meer met andere mannen omgaan, ben suïcidaal (dat was toch al zo, waar hij vanaf wist) en heel mijn leven lijd eronder. Het is een vorm van hersenspoelen geweest wat hij gedaan heeft en ik ben op zoek naar personen die hier meer van weten of die dit ook is overkomen. De narcismevorm is dus de verborgen variant, met de nadruk op seks en vrouwen manipulatie. Het is zonder lichamelijk en verbaal geweld; mr Perfect. Het lijkt sociopatisch bijna, en wie gaat nu iemand met een psychische zwakheid jarenlang bespelen zodat die een persoonsgebonden afhankelijkheid krijgt? En dan als een baksteen laten vallen waardoor het allemaal nog erger werd?  

Ik heb dingen gelezen over amoureus en seksueel narcisme. En over psychologische misleiding, oplichting, noem maar op, maar ik zoek eigenlijk de beschrijving van hoe het volgende heet; geestelijke manipulatie met geveinsde gevoelens, bedoeld om diegene aan je te binden en alles te laten doen wat jij wilt.

Het is dus niet dat hij me tot zelfmoord wilde drijven, ik heb ook gehoord van hele enge mensen die dat tot doel hebben met enge manipulaties, maar hierbij ging het dus om het doel; iemand persoonlijk tot aan jou verslaafde seksslavin maken. 

Hoe heet dit? En heeft iemand wel eens van deze narcisme variant gehoord? Is dit iemand anders ook overkomen? Groetjes van Nicolette 


   
Citeren
Deel: