Meldingen
Alles wissen

Nieuw lid

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Likes
74 Bekeken
Nootje
(@nootje)
New Member
Deelgenomen: 3 weken geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo, ik ben nieuw hier omdat ik momenteel door een moeilijke periode ga tengevolge van intense contacten met een man waarvan ik vermoed dat zijn gedrag te verklaren valt door narcisme. Ik hoop hier mijn verhaal te kunnen delen en zo wat sterker te kunnen staan. 


Citeren
Silvia
(@silvia)
New Member
Deelgenomen: 3 weken geleden
Berichten: 1
 

Mijn naam is Silvia en mijn ex-man is een narcist, mijn moeder was dat ook. Vind het leven op dit moment moeilijk, kijk nu anders naar de wereld en begrijp daar op dit moment niets van.


BeantwoordenCiteren
Diaan1975
(@diaan1975)
New Member
Deelgenomen: 6 dagen geleden
Berichten: 1
 

Hallo,

 

Op dit moment lig ik in scheiding met een narcist. 25 jaar bij hem geweest. De eerste jaren waren goed, ik heb veel meegemaakt die jaren. Auto ongeluk, ziekte moeder en overlijden, problemen met vader enz. Toen was hij er altijd voor mij. De laatste 10 jaren waren een ramp maar ik ben altijd gebleven voor de kinderen. 4 jaar geleden al aan de bel getrokken maar geen hulp gekregen.

Nu red ik het echt niet meer en kom van het 1 in het ander. Hij krijgt nog onderzoeken bij de GGZ maar het lukt mij niet meer. De familie wacht op een stempel terwijl het voor mij duidelijk is. Begrip voor mij is er niet. Mijn oudste zoon heeft hij ook helemaal onder controle.

Het grote probleem is dat de lol van het leven bij mij weg is. Hulp kan ik niet krijgen. Wie weet wat ik kan doen?

 

Gr Diaan 


BeantwoordenCiteren
Deel: