Meldingen
Alles wissen

Nieuw lid

12 Berichten
7 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
559 Bekeken
(@nootje)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo, ik ben nieuw hier omdat ik momenteel door een moeilijke periode ga tengevolge van intense contacten met een man waarvan ik vermoed dat zijn gedrag te verklaren valt door narcisme. Ik hoop hier mijn verhaal te kunnen delen en zo wat sterker te kunnen staan. 


   
Citeren
(@silvia)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 1
 

Mijn naam is Silvia en mijn ex-man is een narcist, mijn moeder was dat ook. Vind het leven op dit moment moeilijk, kijk nu anders naar de wereld en begrijp daar op dit moment niets van.


   
BeantwoordenCiteren
(@diaan1975)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 1
 

Hallo,

 

Op dit moment lig ik in scheiding met een narcist. 25 jaar bij hem geweest. De eerste jaren waren goed, ik heb veel meegemaakt die jaren. Auto ongeluk, ziekte moeder en overlijden, problemen met vader enz. Toen was hij er altijd voor mij. De laatste 10 jaren waren een ramp maar ik ben altijd gebleven voor de kinderen. 4 jaar geleden al aan de bel getrokken maar geen hulp gekregen.

Nu red ik het echt niet meer en kom van het 1 in het ander. Hij krijgt nog onderzoeken bij de GGZ maar het lukt mij niet meer. De familie wacht op een stempel terwijl het voor mij duidelijk is. Begrip voor mij is er niet. Mijn oudste zoon heeft hij ook helemaal onder controle.

Het grote probleem is dat de lol van het leven bij mij weg is. Hulp kan ik niet krijgen. Wie weet wat ik kan doen?

 

Gr Diaan 


   
BeantwoordenCiteren
(@pripri)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
 

Hallo 

Ik heb al 2,5 jaar een relatie met een narcist.

Begin dit jaar kregen wij een dochterje. 5 weken na m'n bevalling heeft hij meerdere keren mij tot de grond geslapen. Ik heb toen der tijd ook aangifte gedaan. Helaas had ik dit keer geen zichtbare letsel. Dus de politie kon niets doen zelfs niet een contact verbod. (Het is vaker gebeurd). Na deze gebeurtenis kwamen verschillende instanties op mijn dak. Maar ik kreeg toen het sterk idee dat ze meer hem geloofden dan mij. Mijn vriend kan namelijk heel sociaal en aardig doen tegen de buitenwereld. Ik was zoo bang om mijn dochter te verliezen. We zijn Na enkele weken toch weer bij elkaar gekomen en ik kan me nu wel voor mn hoofd slaan want nu begint de ellende weer . .. ik ben helemaal op. Mn tante en mn vader zijn net overleden en hij heeft geen een keer gevraagd hoe ok me daarbij voel en of iets van interesse in dat getoont. Ik was altijd een heel gevoelige persoon maar het lijkt nu dat ik dat totaal niet meer ben. Ik was heel close met mijn vader en ik heb amper gehuild terwijl ik dat normaal gesproken wel heel veel zou doen, ik herken mijzelf nier meer.  Nu sta ik elke ochtend vroeg op voor mijn dochter en ik moet zij en mijzelf super stil houden want als ik hem wakker maak dan is hij zo boos dat ik alle elanden over mij heen krijg . Ik loop continue op mijn tenen omdat ik bij hem in de buurt ben net voelt alsof ik op flinterdunne glas loop. Het verbale geweld (dingen die hij zegt) maken mij helemaal kapot maar dat kan ik niet toe laten want ik heb een dochtertje.. 

 

Sorry maar ik moest het even kwijt.


   
BeantwoordenCiteren
(@pripri)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
 

@diaan1975 zo veel bewondering voor jou dat je het aangedurfd hebt ? ik durf het niet maar als ik in jou situatie was zou ik voornamelijk om je kinderen focussen en gewoon laten zien wie jij bent (waarschijnlijk die lieve zorgzame eerlijke vrouw) en laat de kinderen maar beoordelen. Vroeg of laat komt een narcist boven water. En dan zien mensen de ware ik.  Veel sterkte de komende tijd!


   
BeantwoordenCiteren
(@kindred)
Active Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 8
 

@diaan1975 

ik ook al 27 jaar, 

niemand helpt..

Totaal niet duidelijk waar je terecht kan, als je dat al kan... 

vernederingen blijven doorgaan.

deze site werkt ook niet soepeltjes... 

veel leed, weinig oplossingen of concrete hulp.

we kunnen ook elkaar niet prive benaderen om elkaar te steunen of iets te ondernemen als groep slachtoffers.

Zijn er mensen uit de provincie Groningen?

 

 
Dit bericht is gewijzigd 1 jaar geleden door Kindred

   
BeantwoordenCiteren
Herman
(@herman)
Trusted Member Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 57
 

@kindred Helaas maakt het programma van het forum het niet mogelijk elkaar privéberichten te sturen. Dit kan wel op de losse forums, maar ik heb voor deze software gekozen omdat het in de website zelf kan worden geïntegreerd.

Bovendien is het de vraag of ja dat wel moet willen. Er zijn ook altijd spammers actief die de mailfunctie van fora misbruiken.

Deze website bied wel degelijk hulp, zowel gratis als betaald. Kijk maar eens op de pagina 'Hulpprogramma's'.


   
BeantwoordenCiteren
(@kindred)
Active Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 8
 

Hi Herman, bedankt voor jou bericht.

ik probeer al ruim een jaar hulp te vinden, maar heb tot op heden alleen mezelf kunnen helpen, doch maakt dat ook dat ik nog steeds niet bevrijd ben... fysiek bedoel ik dan. 

ik begrijp wel jou keuzes als t gaat om dit platform, en ben het met je eens.

ik merk ook, vooral an mezelf, dat er een drang is om in kontakt te komen met lotgenoten. 
Ik heb echter nog geen oplossing gevonden hiervoor.

verder wil ik jou bedanken voor dit platform en alles wat erbij hoort, zoals de videos enz.

ik kan mezelf heel goed vinden in jou persoonlijk verhaal, en ben blij te lezen dat jij er iets aan doet om dit grootschalig probleem in de wereld en NL aan de kaak te stellen, en een helpende hand te geven. 
Ik ben zeker sterker in mn schoenen gaan staan.

Nogmaals, mijn Dank is GROOT.

 


   
BeantwoordenCiteren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 60
 

@kindred 
Hallo @kinred Ik las dat jij behoefte had aan lotgenoten contact.  Er is echter wel een manier om anoniem met elkaar in contact te komen.  Via een bepaalde manier ben ik zelf ook anoniem in contact gekomen met 2 andere lotgenoten, en doordat je  dan veel begrip en steun bij elkaar vind , is er een heel bijzondere vriendschap uit ontstaan. Ik woon zelf niet eens zo gek af van jou provincie.


   
BeantwoordenCiteren
(@kindred)
Active Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 8
 

@hansje 

hi Hansje, bedankt voor jou reactie.

Waar kom jij vandaan? 

Mvg Kindred


   
BeantwoordenCiteren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 60
 

@kindred   Een hint waar ik vandaan kom,  De stad met grote hond ten zuiden van Gr


   
BeantwoordenCiteren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 60
 

@kindred   Een hint waar ik vandaan kom,  De stad met grote hond  Als je wil en je verhaal met mij wil delen,  mag je mij via MP benaderen  rubriek advies & oproepen, zoek op Kindred Groningen


   
BeantwoordenCiteren
Deel: