Meldingen
Alles wissen

Opgegroeid in een narcistisch gezin.


Pedro
(@pedro)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 2 maanden geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Goedemiddag iedereen!

Bedankt dat ik bij lotgenoten aanwezig mag zijn en hopelijk krijg waardevolle adviezen, mocht het nodig zijn en kan ik een ander tot steun zijn.

Ik ben een man van 53 jaar met een geweldig gezin. Het besef dat ik dit bezit, is sinds vorig jaar nog maar eens verduidelijkt omdat ik tot de ontdekking kwam dat mijn ouders aan de basis stonden ei staan van zeer veel pijn en ongeluk binnen de familie. Uiteindelijk werd ik genoodzaakt om een time-out te nemen in het contact met mijn ouders en dat werd, zonder verrassing, niet goed opgevat. Ook mijn beide broers hebben subiet het contact verbroken. 

Pas toen enkele dagen later een neef van mij telefonisch contact opnam ging een steek van angst door mijn lichaam en vernam ik hoeveel impact de relatie had.

Nu gaat het langzamerhand beter met me en voel ik me telkens sterker worden.


Citeren
Siillviaa
(@siillviaa)
Prominent forumlid
Deelgenomen: 7 maanden geleden
Berichten: 35
 

Het is vreselijk he? Ik kan me wel voorstellen hoe je je voelt. Een paar maanden geleden vatte mijn familie het ook helemaal niet goed op. Toen kregen ze te horen over mijn vader's streken.

Dit bericht is gewijzigd 2 maanden geleden door Siillviaa

BeantwoordenCiteren
Pedro
(@pedro)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 2 maanden geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Het voelt bij mij vooral zo hevig omdat het jarenlang verborgen was onder een laag 'liefde en empathie'. Ze hebben het lang kunnen verbergen maar uiteindelijk kreeg ik hun streken door en lieten ze hun ware gezicht zien. Ik dacht dat ik op een andere wereld beland was! Achteraf vielen alle puzzelstukjes op hun plaats: ik was niet gek maar zij hadden issues.


BeantwoordenCiteren
Deel: