Meldingen
Alles wissen

Vagevuur


Daphne
(@daphne)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 9 maanden geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Hallo allen,

Daphne hier, nieuw op het forum. Het moest er nu maar eens van komen. Hoewel ik heb ondervonden dat juist narcisten met de vinger naar een ander wijzen is dit momenteel toch de plek waar ik het dichts bij lotgenoten kan komen.  

Mijn man en ik zijn de speelbal van een verborgen narcist, te weten zijn ex.  Het is werkelijk ongelofelijk hoe zo iemand te werk gaat. Ten koste van ieders levensgeluk, niet in het minst voor hun twee kinderen.

Helemaal afstand nemen gaat dus niet, zij probeert ze af te nemen en vertelt hen pertinente onwaarheden over hun vader. De vader die dol is op hen en zij zeer zeker ook op hem.

Het mooiste is dat zij hém beschuldigt een narcist te zijn. Vervolgens bombardeert ze iedereen met zóveel informatie dat die denken ‘Het kan toch niet waar zijn dat iemand dit allemaal verzint?!’

Het is zo’n zieke twist, en dan doet zij ook nog zogenaamd aardig tegen mijn man. Als je evil bent, oké, maar dan nog doen alsof je het beste met iemand voor hebt…

Momenteel worden er allerlei instanties bij betrokken en bevinden wij ons steeds in het vagevuur. In de hoop op een goede afloop maar deze vrouw zal niet rusten tot zij ons de hel in heeft geduwd.

Wat zij dan met haar leven gaat doen vraag ik mij af want zij wijdt haar leven eraan om mijn man kapot te maken.


Citeren
Deel: