Notifications
Clear all

Jeugdliefde kapot door narcistische vader  

  RSS

Ampereschande
(@ampereschande)
Prominent forumlid
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 26
13 juli 2020 20:42  

Beste forumgenoten!

Ik heb een vraag. 

Zoals eerder wel eens besproken op dit forum ben ik rond mijn 18e bij mijn vader gaan wonen. Simpelgezegd omdat mijn familie mij uittufte en ik hen ook.Mijn ouders zijn gescheiden en ik had de neiging hem te geloven. doordat ik mij niet geliefd voelde.

Rondt dezelfde tijd kreeg ik iets met een meisje van het Internet.

Het meisje en ik hadden echt een klik.

helaas kwam de relatie niet van de bodem. en na 3 maanden heb ik met haar gebroken.

Ik ben hierin echt wel een eikel geweest maar het was er ook naar...

Het meisje lachte om alles. Stuurde niet meer dat ze van mij hield.

En nam nogal weleens wraak op mij. En wilde altijd dat ik excuses aan bood aan haar.

Ik heb haar vaak gevraagd af te spreken maar ze weigerde vaak. of reageerde niet. Soms uren.

Nu zit ik alleen met een dilemma.

Aan het einde van alles gaf het meisje aan dat ik goed voor haar was geweest en ze nooit meer een relatie met iemand kan beginnen. en dat ze in therapie zou gaan. En als ik ooit nog zou willen ik het toch nog met haar wil proberen.

Als ik daar aan terug denk had ik wel een gevoel van chantage en ik weet dat toen ik brak met haar ik haar voor de voeten heb gegooid dat ze mij gewoon wilde opstoken tegen haar ouders. Ze reageerde daarop met : Had je dat wel door dan???

Het is al een jaar geleden maar het houdt mij nog steeds bezig. 

Niet dat na dit alles therapie niet een vereiste ook is voor mij maar dat gaat helaas nog niet zo snel. Hier is helaas een wachttijd nog in.

Maar mag ik wel vragen om jullie advies? Kans is op het moment groot dat ik de dame nog eens tegen kom. Is zij ook narcistisch en heb ik daar dan echt dus soort van dubbel onder geleden? mijn vader en haar? of heb ik het verkloot? door mijn vader een adviesrol hierin te geven? En mij bewust dan wel onbewust opgestookt tegen Haar? zodat ik uiteindelijk compleet in zijn net terecht zal komen?

Ik denk nog vaak aan dit meisje. nog vaker dan als gezond te beschouwen en zou het waarderen als zij het wordt. Toch voel ik mij ook bespeeld, helemaal als je er aan denkt dat ze enigzins dramt en grijpt naar je maar het moment je vraagt af te spreken en dus verder wilt bouwen ze simpelweg weigert. Met altijd het excuus dat het niet van haar ouders mocht....

Hoor graag wat jullie ervan denken!


Citaat
Share:

Over het lotgenotenforum

Dit is het Lotgenotenforum van de website Narcist Ontmaskerd.nl.

Het forum bestaat uit een openbaar en een besloten gedeelte. Op het openbare gedeelte vinden discussies plaats. Deze kunnen ook door niet leden worden gelezen, dit om de kennis over narcisme en de schadelijke gevolgen daarvan zo breed mogelijk te delen.

Er is ook een besloten gedeelte van dit forum. Hier kunnen eventueel zaken worden besproken die je liever niet op het openbare forum plaatst. Dit gedeelte wordt pas zichtbaar nadat je je hebt geregistreerd en ingelogd.

klik hier om je te registreren >>

Klik hier om in te loggen >>

Ik hoop dat het hier tot een goede uitwisseling van ervaringen komt waarbij we onze kennis over narcisme kunnen vergroten, onszelf en onze omgeving kunnen behoeden voor meer nare ervaringen en elkaar kunnen steunen.

Herman Liesemeijer

InternettrollenForumregels

Regelmatig kom ik op een forum waar het bovenste bericht een schreeuwerige kop heeft als “LEES DIT EERST!”. Wat volgt is een hele waslijst van regels. Dat doe ik hier dus niet! We weten allemaal wel wat betamelijk en onbetamelijk gedrag is.

Wie hier spam post of anderen beledigt vliegt eruit, verder is iedereen vrij om hier te discussiëren over narcisme.

Wel wil ik erop wijzen dat het niet is toegestaan teksten van anderen zonder toestemming te plaatsen, ook niet met bronvermelding. Schrijvers vinden het niet altijd goed wanneer hun teksten zonder toestemming elders worden gepubliceerd. Bovendien is het in strijd met de wet op het auteursrecht.

Tips voor het plaatsen van berichten

Om met name lange verhalen op het forum leesbaar te houden hier enkele tips:

  • Zet geen hele lappen tekst neer maar deel je tekst op in alinea’s van 3 a 4 regels met een witregel ertussen. Dit leest veel makkelijker dan een massief blok met tekst. Een witregel creëer je door op enter te drukken.
  • Wanneer je iets kopieert en plakt (bijvoorbeeld wanneer je je verhaal reeds op een ander forum had gepost en hier ook wilt posten) plak het dan eerst in een kladblok en kopieer het opnieuw voor je het hier plakt. Hierdoor verdwijnt de opmaak. Doe je dat niet dan is de kans groot dat de tekst hier onleesbaar is. Uiteraard mag je dit niet doen met teksten die van een ander zijn.
  • Als je een heel lang verhaal te vertellen hebt is het raadzaam dat over meerdere berichten te verspreiden. Mensen schrikken er vaak voor terug een heel lang verhaal te lezen. Wanneer je elke dag een gedeelte plaatst zal je verhaal beter gelezen worden.