Meldingen
Alles wissen

Jeugdliefde kapot door narcistische vader

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
799 Bekeken
(@ampereschande)
Eminent Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 29
Topic starter  

Beste forumgenoten!

Ik heb een vraag. 

Zoals eerder wel eens besproken op dit forum ben ik rond mijn 18e bij mijn vader gaan wonen. Simpelgezegd omdat mijn familie mij uittufte en ik hen ook.Mijn ouders zijn gescheiden en ik had de neiging hem te geloven. doordat ik mij niet geliefd voelde.

Rondt dezelfde tijd kreeg ik iets met een meisje van het Internet.

Het meisje en ik hadden echt een klik.

helaas kwam de relatie niet van de bodem. en na 3 maanden heb ik met haar gebroken.

Ik ben hierin echt wel een eikel geweest maar het was er ook naar...

Het meisje lachte om alles. Stuurde niet meer dat ze van mij hield.

En nam nogal weleens wraak op mij. En wilde altijd dat ik excuses aan bood aan haar.

Ik heb haar vaak gevraagd af te spreken maar ze weigerde vaak. of reageerde niet. Soms uren.

Nu zit ik alleen met een dilemma.

Aan het einde van alles gaf het meisje aan dat ik goed voor haar was geweest en ze nooit meer een relatie met iemand kan beginnen. en dat ze in therapie zou gaan. En als ik ooit nog zou willen ik het toch nog met haar wil proberen.

Als ik daar aan terug denk had ik wel een gevoel van chantage en ik weet dat toen ik brak met haar ik haar voor de voeten heb gegooid dat ze mij gewoon wilde opstoken tegen haar ouders. Ze reageerde daarop met : Had je dat wel door dan???

Het is al een jaar geleden maar het houdt mij nog steeds bezig. 

Niet dat na dit alles therapie niet een vereiste ook is voor mij maar dat gaat helaas nog niet zo snel. Hier is helaas een wachttijd nog in.

Maar mag ik wel vragen om jullie advies? Kans is op het moment groot dat ik de dame nog eens tegen kom. Is zij ook narcistisch en heb ik daar dan echt dus soort van dubbel onder geleden? mijn vader en haar? of heb ik het verkloot? door mijn vader een adviesrol hierin te geven? En mij bewust dan wel onbewust opgestookt tegen Haar? zodat ik uiteindelijk compleet in zijn net terecht zal komen?

Ik denk nog vaak aan dit meisje. nog vaker dan als gezond te beschouwen en zou het waarderen als zij het wordt. Toch voel ik mij ook bespeeld, helemaal als je er aan denkt dat ze enigzins dramt en grijpt naar je maar het moment je vraagt af te spreken en dus verder wilt bouwen ze simpelweg weigert. Met altijd het excuus dat het niet van haar ouders mocht....

Hoor graag wat jullie ervan denken!


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: