Buitenechtelijke re...
 
Meldingen
Alles wissen

Buitenechtelijke relatie met een narciste

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
885 Bekeken
Olaf
 Olaf
(@olaf)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo, ik ben Olaf.

Ik wil hier graag kort mijn ervaringen delen.

Sinds februari dit jaar, waarbij ik moet vermelden dat het slecht ging in mijn huwelijk raakte ik aan de praat online, Twitter, met een vrouw van 24. Ik heb zelf 48 voor de goede orde. We praten stopte niet, ging uren door en van Twitter naar Whatsapp en daarna met haar afgesproken. Ze pakte me meteen in. Vroeg om weer snel af te spreken hoewel ze ook een vriend heeft, maar dat liep natuurlijk (leugen) op het einde.

Vanaf dat moment is alles wat ze me vertelde een leugen waaronder een verzonnen kanker survivor. Alles om me emotioneel betrokken te maken. We spraken wekelijks, maar ik besefte me wel dat ik niet verliefd was, ze mijn type niet was enz. Wat ik gelezen heb is dat vrouwelijke narcisten graag hun lijf (lees seks) in de strijd gooien om nog meer afhankelijkheid te creëren. Dat lukte haar keer op keer. Verder probeerde ze me vaak onrustig te maken via whatsapp als ik niet snel genoeg reageerde.

De manipulatie was overweldigend en heb in 5 maanden tijd haar nu op 47 bewijsbare leugens betrapt. Dit via een vriendin van haar want zij kent meerdere slachtoffers van haar gedrag. Ze doet dit al sinds ze 16!! is.

Vorige week stopte het abrupt toen ze op vakantie was en terwijl ik in gesprek met haar was, ze me vroeg, hoor je dit geluid. Het was het geluid van de zee en wind. Vervolgens blokkeerde ze me op whatsapp en alle andere social media. Na 5 maanden dagelijks 2 uur whatsapp contact en tientallen ontmoetingen.

Ik zie mezelf als een intelligentie gast met een gezin, prachtdochter en goede baan. Ik sinds zit 2 weken in de ziektewet, ben 1.90 en weeg nog 77kg. Afspraak met een psycholoog is er. Ik heb nooit geweten van het bestaan van deze vorm van narcisme, de vorm die over lijken gaat. Maar ik kon niet stoppen, 3 keer geprobeerd maar ze zoog me er weer in. Ik ben blij dat het nu klaar is en ga mezelf weer oppakken. Genoeg om voor te leven, maar het doet wel pijn. Mijn eigenwaarde zit voor mn gevoel op 0,0.

Dank voor het lezen in ieder geval.


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: