Meldingen
Alles wissen

Even voorstellen

4 Berichten
4 Gebruikers
0 Reactions
619 Bekeken
(@missy)
Active Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Hallo allemaal,

 

Ik heb me hier aangemeld omdat ik denk dat mijn man ook narcistisch is. Ik weet niet waar ik raad moet vragen. Hoop hier antwoorden te vinden. 


   
Citeren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 63
 

Hallo Missy,  Je denkt dat jou man narcistisch is, daar zul je dan ook zo wel jou redenen voor hebben. Een antwoord op je vraag, waar je raad kunt vragen. De antwoorden die je zoekt, heb je deels al gevonden. Het advies wat ik je geven kan is, zoek steun bij vrienden die jij vertrouwt, en lees vooral veel over wat narcisme inhoudt. Maar dat zul je vast al gedaan hebben. Vergeet niet dat narcisme een persoonlijkheidsstoornis is, wat niet te genezen valt, en jij niet kunt veranderen. Vraag je niet af waarom een clown zich als een clown gedraagt, maar vraag jezelf af waarom jij naar het circus gaat. Het leven met een narcist is zwaar, vooral wanneer hij al jou energie bij jou weg zuigt. Het enige advies wat ik je kan geven, kies voor jezelf hoe zwaar of moeilijk de keuze ook is, uiteindelijk  kom je er altijd sterker uit. Makkelijk is het niet, maar niets is onmogelijk. Wens je veel sterkte en succes.        


   
BeantwoordenCiteren
(@marie49)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 1
 

Beste allemaal,

Ik heb vandaag het boek gedownload 10 tips voor herstel en daarin las ik over dit forum. De stoute schoenen aangetrokken om mij te melden in de hoop mensen te treffen die dit ook meemaken en wellicht antwoorden te vinden.

Vandaag is voor mij het punt gekomen dat ik moet gaan veranderen. Sinds 15 jaar zit ik gevangen in een relatie (buitenechtelijk want hij is getrouwd) waarvan ik dacht dat we ooit samen zouden komen. Goude bergen beloofd verhalen over hoe slecht zijn relatie is en altijd mij aan het lijntje gehouden.
Naar de buitenwereld mijn beste vriend. Onafscheidelijk iedereen vond ons een droomvriendschap hebben en vonden ons het perfecte paar. Niemand wist wat er achter de schermen plaatsvond van de sex tot het manipulatieve mijn angstaanjagende misbruik gevoel geven. Elke keer als ik iets wil of zei alles word omgedraait om mij een schuldgevoel te geven. Ondertussen doet hij wat hij wilt en nooit mag ik daar iets van vinden. Uit angst voor wat nu................ ben ik overal in meegegaan maar ik kan niet meer ben emotioneel uitgeput en weet niet verder. Ik weet dat ik dit moet stoppen maar wat nu hoe verder. Het manipulatieve misbruik is onderdeel van mijn leven geworden maar ik zie dit nu wel in.

Als iemand tips heeft laat me weten want alle hulp is welkom op dit moment.

Liefs
Marie


   
BeantwoordenCiteren
Herman
(@herman)
Trusted Member Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 57
 

Hallo Marie,

Welkom op het forum. Bij de blogartikelen op de website vind je veel artikelen met informatie en tips.

Heel veel sterkte toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Herman


   
BeantwoordenCiteren
Deel: