Meldingen
Alles wissen

Herkent iemand zich hierin?


Celineanoniem
(@celineanoniem)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 4 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Aan mijn levensles,

Wij zijn / ik ben inmiddels drie jaar verder van de moeilijkste beslissing die ik ooit heb moeten maken in mijn 25 jarige leven. Deze keuze was namelijk het verbreken van onze relatie. Ik heb iets in jou gezien en tijdens onze mooie en euforische momenten was ik zielsgelukkig. Ik ben er dan ook van overtuigd dat jij diep van binnen een goed persoon bent.

Dat biedt troost, enigszins wetende en hopende dat dit ook effect op jou heeft gehad en dat jij ook verdriet hebt ervaren dat iemand van wie jij (hield?) en die van jou hield jou heeft verlaten. Toch twijfel ik of jij hier überhaupt onder hebt geleden of het niet alsnog één goor en ziek spelletje was, één grote façade. Dit zijn de effecten van een relatie met iemand die niet helder kan nadenken. Narcist, sociopaat? Ik weet het niet, boeit ook niet meer.

Ik zal nooit te weten komen of jij hier ook verdriet van hebt gehad. Om deze reden speel jij drie jaar later nog steeds met mijn hoofd, kom jij nog steeds voor in mijn dromen (lees goed: geen nachtmerries, die heb ik al gehad). Als ik nu over jou droom dan lijkt het alsof jij een veranderd mens bent, iets waar ik jaren geleden figuurlijk van droomde.

Dit maakt mij boos, geïrriteerd, het verstrooit mijn dag en het maakt mij soms ook nog verdrietig. Jij zal vanuit jou destructieve zelf wel denken dat ik nooit van je heb gehouden en dat ik je overal heb geblokkeerd en verwijderd om diezelfde reden. Niets is minder waar en het liefst schreeuw ik het recht in je gezicht, echter zelfs als ik dat zou doen weet ik dat het niet tot je door zal dringen.

Ik zal nooit antwoorden krijgen. Waarom jij het nodig vond om mij fysiek en verbaal de grond in te trappen? Waarom ik niet genoeg was? Ik heb wel een antwoord voor jou. Ik weet dat ik genoeg ben en ik weet dat het leven vol zit met ellende. Ik kies er alleen voor om mij te laten omringen met positieve energie en om er alles uit te halen wat er in zit.

Toen jij op de grond lag en jouw hart ermee stopte toen stopte mijn hart ook. Door mij kwam je terug en dat is iets waar ik nooit spijt van zou hebben. Ondanks dat mijn hart er zeker een litteken bij heeft gekregen wens ik je het beste toe en wanneer je weer naar adem snakt hoop ik dat je genoeg mensen om je heen hebt die je wat van zichzelf willen geven. Ik laat je los en ik droom nu verder zonder jou.


Citeren
Deel: