Ik ben helemaal lee...
 
Meldingen
Alles wissen

Ik ben helemaal leeg

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
929 Bekeken
(@ser2019)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  
  • Hallo allemaal, 

Ik ben een 39jarige man die door een relatie van 2 jaar helemaal er doorheen zit. 

Mijn ex heeft me helemaal gek gemaakt, ik begon te twijfelen aan alle realitijd. De hele tijd het verdraaien van wat ze wel en niet heeft gezegd. Daarnaast mij de hele tijd als agressor aanwijzen. Alles was mijn schuld en als ik maar meer mijn best deed etcetc... Ik ben het gaan geloven en gaf steeds meer en aan het eind van onze relatie sliep ik bijna niet meer omdat ik haar probeerde te ontlasten en nog was alles verkeerd wat ik deed.

Ze is er van overtuigd dat ik de narcist ben en doet op dit moment alles wat ik lees op internet hoe je moet omgaan met een narcist. 0 contact en overal blokkeren. De afstand (sinds dec) doet mij (ook?) goed en vind het eigenlijk bevrijdend, was het niet dat we een dochtertje hebben die ik sindsdien niet te zien krijg. Ik krijg zelfs geen foto van mijn dochter te zien en naar m’n spullen kan ik fluiten. 

Het erge is dat ik nog steeds van d’r hou en nu een juridisch gevecht aan moet gaan om m’n dochter te kunnen zien. Dat kan geen fijne route zijn 🙁

Ze heeft zelf hulp gezocht voor ‘mijn’ problematiek maar saboteerde de gemaakte afspraken en maakte mij stukje bij beetje kapot. 

Mijn ex heeft meerdere keren de politie gebeld en dreigde er vaak mee. Ze dreef me tot waanzin.. zoals de x dat ze zei dat ze de deur uit ging met haar vrienden en ik mocht niet met onze dochter langs mijn familie. Dus ik moest thuis blijven en niets doen? Uitleg kreeg ik niet. Uiteindelijk vond ze dat ze niet vertrouwde dat ik thuis bleef en de oppas zou bellen. Ik werd boos en verhefte mijn stem en ze belde de politie dat ze zich bedreigd voelde??? 

Al deze dingen heeft geleid tot dat ik nu een mediator heb ingeschakeld om mijn dochter te zien maar ze weigert. 

Hoe pak ik dit nu aan? Hoe kan moet ik verder? In de situatie dat zij vindt dat ik een narcist ben en haar stalk? Terwijl ik gewoon mijn dochter wil zien en als het even kan wat van mijn spullen terug wil? 

Help ajb


   
Citeren
(@mariaa)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 4
 

beste ser, verschrikkelijk, ik voel heel erg met je mee. het is gekmakend. de neiging om ertegen te vechten is zo intens dat dat is wat we aldoor doen. ik wil zeker dat je vecht! voor je dochter! mijn advies is hier om het gevecht met het goede te doen, verzamel de mensen om je heen die jou kennen en die jou vertrouwen, die jij vertrouwt, daarmee bouw je jouw zaak op, daar waar je haar bevecht, breekt ze alles af. zoek bij die mensen hulp, steun, advies en zoek een therapeut die eventueel ook in je zaak kan pleiten. kijk op de site van het verdwenen zelf voor therapeuten die ervaringsdeskundig zijn. ik weet dat ook dit al je energie zal vergen. zorg dat je sterk staat, waneer je jezelf isoleert door tegen haar te vechten is zij altijd sterker, omdat ze nu eenmaal niet zo veel voelt en gemakkelijk vals speelt.  vecht tegen haar, maar leg de nadruk op MET. met de jouwen. met ons online en echte mensen in jouw leven. als ze er niet zijn, bid er om. kijk om je heen. heel veel sterkte. 


   
BeantwoordenCiteren
(@mariaa)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 4
 

beste ser, het is belangrijk je eigen oude wonden ook te helen, daar pakken ze je op. en altijd maar dan ook altijd voor het licht te gaan kiezen, narcisme is donker en hoe lichter jij bent, hoe minder grip ze op je hebben, ook tbv je dochter. ik geef je hier een link, daar is informatie te horen over parallel ouderschap. onderzoek wat er wordt gezegd, ook wat betreft ouderschapsplan, het opnemen van alle communicatie, grenzen aangeven, en via derden communiceren. het is heel helder en verstandig. daarnaast, doe je werk aan de binnenkant! 

www.youtube.com/watch?v=Z-TLiX09LAs 

ik hoop dat je er iets aan hebt, hoop heb je nodig en actie in de goed richting, want nogmaals wij weten hier dat alles wat je tegen de narcist doet zal vergaan in het zwarte gat en je gek maakt en leegzuigt.

heel veel sterkte!

Dit bericht is gewijzigd 4 jaar geleden 2 keer door mariaa

   
BeantwoordenCiteren
Deel: