Meldingen
Alles wissen

Ik denk aan wraak nemen maar ben ook bang.


Odet
 Odet
(@odet)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 4 weken geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Wie heeft wijze woorden of advies voor mij?

Ik denk aan wraaknemen op mijn narcistische ex.

Mijn verhaal komt erg overeen met dat van Nina 82. Drie jaar een relatie, 50x aan en uit, Super seks.. Aantrekken afstoten, altijd de schuld van alles krijgen, stilte behandelingen etc..
Maar ook enorm veel lol.. en veel pain and heartache...

Sinds een maand ben ik niet meer met hem en ik weet dat ik dat zo moet houden maar ik kan niet stoppen met aan hem te denken.

Ik heb aan hem gevraagd mijn spullen die in zijn huis staan terug te geven (ik had hem veel in bruikleen gegeven toen hij zijn huis kreeg 2,5 jaar geleden) maar hij blijft draaien en uitstellen en het onzin vinden etc.
Hij heeft in die drie jaar met zijn gaslighting-spelletjes voor ruim 1000 euro uit mijn huis weggenomen (van de bril van mijn kind tot potten vitaminen, echt allemaal te triest voor woorden).
Ook heeft hij heel veel op mijn zak geteerd..

Ik ben zo boos en vind het zo oneerlijk allemaal! (maar vooral ook vreselijk gekwetst door al zijn leugens en bedrog en ontkennen etc.) dat ik ben gaan zoeken naar iemand die hem aan wil pakken.. en die heb ik nu gevonden.. een professionele.. Dat kost mij 350 euro en dan gaat die persoon het geld en de spullen terug halen en hem 'aanspreken'.

Maar ik twijfel heel erg. Mijn ex weet dan dat het van mij komt omdat die persoon m'n geld en spullen gaat halen. Ik ben bang voor zijn bedreigingen en of hij me 'terug gaat pakken'. Bedreigingen heeft hij meerder malen ge-uit naar mij en mij kinderen. En hij is zelf geen lievertje.. en kent ook veel (foute) mensen.. en heeft zijn flying monkeys..

Die persoon zegt dat iedereen indamt en lief wordt als hun langs zijn geweest.. en dat je respect moet afdwingen etc. En dat ik dit niet moet pikken omdat hij me nu gewoon uitlacht en dus nooit respect gaat hebben voor mij.

Maar ik twijfel dus, om meerdere redenen..
-In mijn hart ben ik helemaal niet van wraak of iemand iets toewensen of iets lelijks doen. Dat ik dit nu bedacht heb zegt alles over hoeveel verdriet, ongeloof en onmacht ik voel..
-Ik ben bang voor eventuele 'gevolgen' (zijn dreigementen..)
-En als ik eerlijk ben (ik schaam me dood om dit te zeggen) speelt ook mee dat ik dan bang ben dat hij dan nooit meer met mij wil..
-En.. ik was er al die tijd zelf bij.. ik ben, ook al weet ik al heel lang dat ie spelletjes speelt.. al die tijd bij hem gebleven.. dus eigen schuld..

Aan de andere kant..
-Het gaat over een hoop geld (en ik zit bijna aan de grond)
-Hij is zo gewetenloos en gevoelloos met mij omgegaan dat ie 'het verdient' het om eens op z'n plek gezet te worden.
-Ik vind het zo oneerlijk! en hiermee maak ik een statement - you fucked with me en nu krijg je het terug..

Ik ben er al een week echt ziek van.. dat ik deze persoon heb gevraagd.. Ik heb het al een keer afgezegd en daarna (door een vreselijk denigrerend bericht van mn ex) toch weer doorgezet..
Hij gaat ws morgenavond..
Zal ik het afblazen? En mn wonden likken? Of doorzetten? En 'mn recht' halen?

Wie heeft wijze woorden voor mij? Please..


Citeren
Onderwerp trefwoorden
Herman
(@herman)
Prominent forumlid Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 48
 

Hallo Odet,

Over het thema 'wraak nemen op een narcist' schreef ik ooit een artikel. Bij deze de link: https://www.narcistontmaskerd.nl/wraak-nemen-op-een-narcist/

Heel veel sterkte toegewenst!

Herman


BeantwoordenCiteren
Odet
 Odet
(@odet)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 4 weken geleden
Berichten: 2
Topic starter  

@herman.
Dank je wel voor je reactie Herman. Ik had je artikel idd al een tijdje terug gezien en gelezen en opgeslagen.. en nu weer opnieuw gelezen.
Ik heb die persoon ook gezegd het niet te doen.. omdat ik me echt ziek voelde bij het idee dat ik iemand zoiets aan zou doen..
Maar echt gelijk daarna kreeg ik weer het gevoel, ja maar hij...!!!
En die strijd voer ik innerlijk dus nog steeds.. Ik hoop dat het wegzakt als ik leer mijn leven weer op te pakken..
Het ergste is dat ik die klojo nog steeds mis.. en dat ik het niet kan vatten dat ik hem mis! omdat ik van al zijn daden en gedragingen zo enorm walg.. Wat een hel.. 
Ik weet, ik heb een hoop innerlijk werk te doen om dit te overkomen.. en in de toekomst te voorkomen..
Mijn hart gaat uit naar ieder die ook dit pad bewandelen moet..
Ik hoop dat alles goed komt..


BeantwoordenCiteren
Deel: