Meldingen
Alles wissen

Tinder oplichter

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
144 Bekeken
(@nunchaku)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier. Eind afgelopen jaar ben ik volledig gevallen voor een zeer charmante man die al gauw ‘mijn persoon’ bleek te zijn. Ik heb mij nog nooit zo thuis gevoeld bij iemand. Hij begreep mij en ik kon bij hem helemaal mezelf zijn.

Ik heb deze man ontmoet via Tinder nadat vriendinnen en familielid hebben besloten de app op mijn telefoon te installeren. Ik kwam niet lang hiervoor uit een langdurige relatie waardoor ik finaal was uitgeput. Er is jarenlang over mijn grenzen gegaan waardoor ik mij erbij heb neergelegd dat dit blijkbaar was zoals het gaat in relaties. Van mensen buitenaf kreeg ik veelvuldig de bevestiging dat wij ‘het perfecte koppel’ waren en dat ik geluk had met zo’n leuke man en hij geluk met zo’n lieve vrouw. Het resultaat van deze relatie is dat ik jarenlang eenzaam was, uitgeput, grenzeloos geworden, seksueel gefrustreerd en emotioneel verwaarloosd. Ook heb ik mij met momenten angstig gevoeld bij hem. Achteraf besef ik mij dat ik na deze langdurige relatie het perfecte slachtoffer was.

Meneer Tinder voldoet aan alle checklists van een rasechte narcist. Ik ben zowel mentaal, fysiek als emotioneel met de grond gelijk gemaakt. Hij heeft geacteerd op professioneel niveau. Hij heeft mij geld afhandig gemaakt, mij geïsoleerd van mijn omgeving en ook bij mijn omgeving grote schade aangericht. Hij heeft mijn leven tot een hel gemaakt. Achteraf blijkt hij een vals ID te hebben, zijn kenteken klopt niet, zijn verblijfadres wat ik heb achterhaald is niet meer actueel.

Nu bijna een jaar verder ben ik (eindelijk) bij hem weg en zit ondergedoken. Ik ben veilig.

Ik heb een vraag: zijn er vrouwen die dit ook hebben meegemaakt via Tinder? Die ook opgelicht zijn? Welke stappen kan ik ondernemen om hem te stoppen? (Politie kan niks wordt mij verteld)

Welke stappen kan ik ondernemen om mijzelf en anderen in bescherming te nemen? Ik weet dat hij dit ook bij andere vrouwen doet. Ik weet een aantal vrouwen met wie hij contact heeft en (mogelijk) slachtoffer zijn.

Hoe hebben jullie ervoor gezorgd dat je je weer veilig voelt in je eigen huis? (Hij heeft mij nog gestalkt, aangifte is gedaan) Hoe lang heeft het geduurd voordat je weer alleen over straat durft / je veilig voelt? Hoe krijg je weer vertrouwen in mensen, vnl. mannen?

Hoe vergeef je jezelf?

Alvast bedankt allemaal,

Nunchaku


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
(@debbie)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden
Berichten: 3
 

Hallo Nunchaku,

 

Dat is niet alleen op Tinder hoor.  Mijn ex zat op allerlei datingsites (en nog) ook onder andere namen. Zijn doel was zoveel mogelijk dames aantrekken om na een 2.5 a 3 jaar volledig financieel leeg te trekken. Daar leeft hij van en dit is zijn werk. Ben ik later achter gekomen.  Politie vindt dit erg frustrerend en kan weinig doen. Hij schuilt zich achter de wet privacy.  Hij is nog steeds actief.... helaas

 

Gelukkig heb ik de rechtszaak die hij tegen mij heeft aangespannen gewonnen. Daar ben ik zeer blij mee. Hij heeft 0,0 geld van mij gekregen, dus ik ben op tijd gestopt met deze "relatie" .  Maar zeker niet zonder slag of stoot.

En hij rijdt nog steeds langs mijn huis, terwijl hij in Veenendaal woont. 35 kilometer afstand. Dat doen narcisten die hun slachtoffer niet los kunnen laten. Ik ben niet bang, heb inmiddels goed voor mezelf gezorgd. En natuurlijk met up en downs. En relaties ben ik heel voorzichtig mee, zeker in deze tijd. Mijn ex is niet de enige, er lopen vreemde mensen rond op deze aardbol. 


   
BeantwoordenCiteren
Deel: