Meldingen
Alles wissen

voorstelling

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Likes
589 Bekeken
greet
(@greet)
New Member
Deelgenomen: 10 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo Ik ben Greet en ben student aan de thomas more hogeschool Geel. IK maak een werkstuk over narcisme en zou graag iemand interviewen. Liefst had ik een man gehad omdat ik weet dat ook mannen slachtoffer kunnen zijn maar dat er weinig over gesproken wordt. Door dat het natuurlijk voor hen heel moeilijk is omdat de sociale druk heel groot is. Ik hoop iemand bereid te vinden om dit te doen.

Groetjes Greet

 


Citeren
Riezer
(@riezer)
New Member
Deelgenomen: 10 maanden geleden
Berichten: 1
 

Dag Greet,

Wat leuk dat je je werkstuk over narcisme doet. Ben je hier zelf ook mee in aanraking gekomen? Ik wil misschien wel meedoen, wat heb je ongeveer voor ogen?

Mijn narcistische ex (zeer sterk vermoeden op basis van feiten en zeer veel ellende, is zelf extreem ontkennend) waar ik 14 jaar mee samen ben geweest is een uiterst hoogfunctionerend iemand. Lees: professor klinische psychologie voorheen in België, nu in Nederland. Maakt het wellicht extra interessant voor je werkstuk...

Vriendelijke groet,

Richard


BeantwoordenCiteren
Kristina
(@kristina)
Active Member
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 17
 

@Greet

Hallo Greet, misschien is het voor je werkstuk net nuttig om verschillende personen te horen, omdat er verschillende soorten narcisten zijn en alle "slachtoffers" mogelijk ook anders met de narcist omgaan en jou dus nog diepere inzichten kunnen geven. 

Je kan ook een topic openen en daar enkele vragen stellen, dan kan iedereen wat input geven? 


BeantwoordenCiteren
Deel: