Notifications
Clear all

Al 1 jaar stilte behandeling.  

  RSS

kim123
(@kim123)
Nieuw forumlid
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 1
16 februari 2020 23:14  

Hoi Allemaal , 

 

Ik krijg al een jaar een stilte  behandeling,  

Ik vertelde de narcist dat ik geen zin meer in hem had en niet meer met hem wilde praten omdat ik geen zin meer had in de vernederende praatjes en de mismakende grappen die hij maakte .

 

Maar het vreemde is dat hij nog wel zegmaar tegen andere vrienden de groetjes laat doen .en als ik daar op reageer zwijgt hij , krijg geen reactie van hem 

 Hij heeft mij vooral op social media geblokkeerd alsof ik de schuldige ben .

Het enige wat ik heb gedaan is mijn grens aangegeven .

IK geef toe dat ie nog wel zo nu en dan door mijn hoofd spookt .

Soms ben ik bang dat ie zomaar uit het niets contact gaat zoeken maar uit voorzorg heb ik hem ooK geblokkeerd. 

Het doet wel veel pijn als een persoon je op deze manier behandeld .

Iemamd ervaring ? Ik ben bang dat hij terugkomt

 

 

 


Citaat
Saar
 Saar
(@saar)
Gewaardeerd forumlid
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 108
25 februari 2020 10:33  

Dag Kim123

Ja dit gedrag is herkenbaar voor me. En je kunt er donder op zeggen dat hij terug komt. Dat kan vroeg zijn of later. De kunst kan dan zijn om gewoon te doen tegen hem, losjes, nonchalant in de zin van dat het je niets doet, en dat je zelfs vriendelijk kunt zijn. Niet amicaal of overdreven: maar vriendelijk doch duidelijk het contact begrenzen tot niet meer dan dat. Als je dat lukt weet ie dat er bij jou niks meer te halen valt.

Ja het triggert narcisten enorm wanneer je grenzen aangeeft. Het lijkt soms wel alsof het de grote rode lap is op een dolle stier. Toch is het goed dat je jou grens hebt gevoelt en gerespecteerd, dat is het allerbelangrijkste. En ja ze maken je altijd overal zwart. De narcist is er als eerste bij als ze je zwart willen maken om zichzelf in te dekken. Het kan helpen om te weten dat de mensen die dit zomaar geloven, niet jou vrienden zijn en dat ze je niet kennen en dus boos zijn op een verhaal, niet op jou. Ze leren hem vanzelf kennen voor wie hij echt is.

En laat die reacties op zijn groetjes alsjeblieft achterwege, het voedt zijn narcistisch gedrag en dan neigt hij er mee door te gaan.

Your beautiful, onthoud dat.

 

 


Kristina vond het leuk
ReageerCitaat
KarinLeona
(@karinleona)
Nieuw forumlid
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 4
11 augustus 2020 19:01  

hoi Kim123,

 

ja dit is ook voor mij herkenbaar.

dat niet reageren van hem op die groetjes bijv. is inderdaad voeding voor hem.

volgens mij kickt hij erop om jou zo weer valse hoop te geven.

mijn ervaring is dat ik er dan altijd weer intrap als hij weer lief doet na een periode van zwijgen of me vernederen omdat ik blijf hopen dat het ooit echt goed komt, terwijl ik eigenlijk wel weet dat dit niet gaat gebeuren.

sterkte!


ReageerCitaat
Ampereschande
(@ampereschande)
Prominent forumlid
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 26
19 september 2020 13:16  

Hoi Kim,

Heb je echt een grens aangegeven?

Als het feit dat hij niet reageert op jouw reactie 

Je nog zo veel doet ben je nog flink in de ban van hem. Misschien moet je daar meer aan werken?

 

Groet

 


ReageerCitaat
Share:

Over het lotgenotenforum

Dit is het Lotgenotenforum van de website Narcist Ontmaskerd.nl.

Het forum bestaat uit een openbaar en een besloten gedeelte. Op het openbare gedeelte vinden discussies plaats. Deze kunnen ook door niet leden worden gelezen, dit om de kennis over narcisme en de schadelijke gevolgen daarvan zo breed mogelijk te delen.

Er is ook een besloten gedeelte van dit forum. Hier kunnen eventueel zaken worden besproken die je liever niet op het openbare forum plaatst. Dit gedeelte wordt pas zichtbaar nadat je je hebt geregistreerd en ingelogd.

klik hier om je te registreren >>

Klik hier om in te loggen >>

Ik hoop dat het hier tot een goede uitwisseling van ervaringen komt waarbij we onze kennis over narcisme kunnen vergroten, onszelf en onze omgeving kunnen behoeden voor meer nare ervaringen en elkaar kunnen steunen.

Herman Liesemeijer

InternettrollenForumregels

Regelmatig kom ik op een forum waar het bovenste bericht een schreeuwerige kop heeft als “LEES DIT EERST!”. Wat volgt is een hele waslijst van regels. Dat doe ik hier dus niet! We weten allemaal wel wat betamelijk en onbetamelijk gedrag is.

Wie hier spam post of anderen beledigt vliegt eruit, verder is iedereen vrij om hier te discussiëren over narcisme.

Wel wil ik erop wijzen dat het niet is toegestaan teksten van anderen zonder toestemming te plaatsen, ook niet met bronvermelding. Schrijvers vinden het niet altijd goed wanneer hun teksten zonder toestemming elders worden gepubliceerd. Bovendien is het in strijd met de wet op het auteursrecht.

Tips voor het plaatsen van berichten

Om met name lange verhalen op het forum leesbaar te houden hier enkele tips:

  • Zet geen hele lappen tekst neer maar deel je tekst op in alinea’s van 3 a 4 regels met een witregel ertussen. Dit leest veel makkelijker dan een massief blok met tekst. Een witregel creëer je door op enter te drukken.
  • Wanneer je iets kopieert en plakt (bijvoorbeeld wanneer je je verhaal reeds op een ander forum had gepost en hier ook wilt posten) plak het dan eerst in een kladblok en kopieer het opnieuw voor je het hier plakt. Hierdoor verdwijnt de opmaak. Doe je dat niet dan is de kans groot dat de tekst hier onleesbaar is. Uiteraard mag je dit niet doen met teksten die van een ander zijn.
  • Als je een heel lang verhaal te vertellen hebt is het raadzaam dat over meerdere berichten te verspreiden. Mensen schrikken er vaak voor terug een heel lang verhaal te lezen. Wanneer je elke dag een gedeelte plaatst zal je verhaal beter gelezen worden.