Meldingen
Alles wissen

Verstrikt

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,752 Bekeken
(@juweel)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Goedemorgen allen,

Weet me geen raad meer. Kom uit een relatie die bijna 3 jaar heeft geduurd. Steeds meer kom ik erachter dat het alleen leugens en bedrog zijn geweest. 

Een narcist is het. Totaal geen gevoel alleen voor zichzelf. En omdat ik denk dat ik de wereld kan verbeteren een ideaal slachtoffer. Geprobeerd te helpen met zijn cocaïne verslaving maar onzin natuurlijk. Leugens dat het goed ging.

Keer op keer vreemdgegaan. Bah.

Ondanks dat ik weet dat het beter is van hem af te zijn voel ik veel woede en verdriet. Hoe kan iemand mij zo gebruiken en zo met me omgaan. Ik hoor helemaal niks van hem. Natuurlijk druk met zijn volgende slachtoffer. 

Toch raakt het me. Probeer zo sterk te zijn en niks te sturen maar ga van binnen kapot.

Kom ik hoor ooit uit? Weet het even allemaal niet meer????


   
Citeren
 Saar
(@saar)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 109
 

Dag Juweel,

Wat een nare toestand beschrijf je daar. Ik kan merken dat je echt ontdaan bent over wat je is overkomen. Hopelijk gaat het nu op dit moment weer ietsje beter dan toen je jou verhaal hier schreef. 

Het gevoel dat je het allemaal even niet meer weet is herkenbaar voor velen. Toch geraken de meesten er ook uit. Vaak pas nadat ze daadwerkelijk zijn vertrokken en het schip met de narcist achter zich laten en eventueel alle omstanders en medestanders. Heel vaak zie het dan binnen een paar weken al  een stuk beter hoe het zit en worden dingen duidelijker voor je.

Misschien kan je nog eens laten weten hoe het nu met je gaat?

Succes

Saar


   
BeantwoordenCiteren
 Emma
(@emma)
Eminent Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 19
 

Hallo juweel.

Heel herkenbaar hoor, de gevoelens die je beschrijft. Heel logisch dat het je zo raakt en dat je je voelt alsof je kapot gaat. Het is ook heftig, als iemand zo in je hoofd is gekropen en je zo in de war heeft gemaakt. Het besef dat alles gebakken lucht is, is heel pijnlijk en confronterend. Toen bij mij de kwartjes vielen (en als 1 kwartje valt, vallen ze allemaal als dominostenen er achter aan), voelde ik me als in shock. Ik denk dat iedereen dat zal herkennen die te maken heeft gehad met narcistisch misbruik. Het is heftig als je ontdekt dat iemand dit met je doet, je behandelt als een marionet waar hij (of zij natuurlijk) aan de touwtjes trekt. Daar moet je van herstellen en dat heeft tijd nodig. Alles wat je nu voelt, is terecht. 

Het is inmiddels twee maanden geleden dat je hier schreef. Hoe gaat het nu met je?

Dit bericht is gewijzigd 5 jaar geleden door Emma

   
BeantwoordenCiteren
Deel: