Beiden ouders narci...
 
Meldingen
Alles wissen

Beiden ouders narcistisch en ik weet het na 38 jaar pas

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
182 Bekeken
(@billy-b)
New Member
Deelgenomen: 3 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

 😀 Hi all,

 

mijn naam is Billy, ik ben pas 38 geworden, ik heb een kindje van 4 en studeer gedragswetenschappen/(forensische) orthopedagogiek. 

Mijn ouders zijn al sinds mijn tweede jaar gescheiden en ik heb een zus die 5 jaar ouder is dan ik. 

Onze gezinsdynamiek is dermate complex en ongezond dat ik zal proberen in meerdere Posts e.e.a. uit een te zetten. Ik heb ADD, so bare with me 😀 

Momenteel word ik ook begeleid door een multidisciplinair team van therapeuten en gespecialiseerde artsen daar ik zó lang, zo onbewust ben blootgesteld aan twee narcistische ouders met alle gevolgen van dien. Ik ben vastberaden hieruit te komen. 

ik hoop hier een stukje (h)erkenning maar vooral tips en adviezen te vinden en daarnaast hoop ik op veilige ‘virtuele’ vriendschappen met mensen die begrijpen, weten en voelen waar ik over schrijf en ik waarover jij schrijft, daar ik die irl niet heb. 

je kunt me te allen tijde berichten! 

thanks all! 


   
Citeren
(@lonneke71)
New Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden
Berichten: 3
 

Twee narcisten. Pffff. Ik had al meer dan genoeg aan een narcistische moeder en een vader die narcistisch slachtoffer was en daardoor ook niet de vader kon zijn die hij had willen zijn.

Goed dat je door een team in de gaten gehouden wordt. Hopelijk heb je ook steun van anderen. Mijn ervaring is dat familieleden het soms wel aanhoren, maar mijn moeder slecht kennen, alleen de charmante buitenkant. Dat voelt heel eenzaam, Voor jou ook?

Vlakbij me woont een Portugese vrouw die ook een narcistische moeder had. Wij begrijpen elkaar.

Veel kracht en ik lees vast nog meer over jou situatie.


   
BeantwoordenCiteren
Deel: