Narcistisch managem...
 
Meldingen
Alles wissen

Narcistisch management

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
587 Bekeken
 Jkey
(@jkey)
New Member
Deelgenomen: 5 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Door mijn werk ben ik in aanraking gekomen met narcistische mensen. Ik kom ze, helaas, te vaak tegen in het management. Ben zelf al wat jaartjes manager en door ervaringen met narcisten uit het verleden pik ik ze er redelijk snel uit. Zet me in een ruimte met 100 mensen en dan zal ik botsen met die ene narcist. Of überhaupt mensen uit de Dark Triad. Het is bizar om te zien dat ze op plekken terecht komen waar ze telkens weer schade aanrichten. Telkens verbaas ik me weer dat bedrijven, of de mensen die hier sturing aan geven, het niet proberen te voorkomen of aan te pakken als er problemen ontstaan. Het kapitalisme creëert natuurlijk ook een clubje van gelijkgestemden. In America hebben ze een dag van de narcist(en). Hoe mooi zou het zijn om dit onderwerp, of moet ik zeggen probleem, eens continu onder de aandacht te brengen in Nederland. Mensen, bedrijven, etcetera hier continu bewust van te maken dat het schandalig is om weg te kijken door hier niets aan te doen. Voorkomen is beter dan genezen. 

Dit onderwerp werd gewijzigd 5 maanden geleden door Jkey

   
Citeren
(@debby)
New Member
Deelgenomen: 1 maand geleden
Berichten: 3
 

Ik lees je bericht en herken je omschrijving.

Helaas ben ik nu het slachtoffer en houd het management elkaar instand. Er wordt zoveel schade aangericht en ik voel me met de rug tegen de muur.

Ik word gezien als gevaar en kreeg van de week te horen dat ik niet functioneer en dat ik een half jaar de tijd heb om te verbeteren anders is er ontslag. Wat ik moet verbeteren is (nog) niet vastgesteld. 

Ik werk er 25 jaar en nu al een jaar in gevecht met mezelf en hun. Voel me zo leeg en begin fouten te maken. (Wat hun heerlijk uitkomt)

Dit bericht is gewijzigd 1 maand geleden 2 keer door Debby

   
BeantwoordenCiteren
Deel: