Meldingen
Alles wissen

Dal

5 Berichten
5 Gebruikers
1 Reactions
1,790 Bekeken
 DAL
(@dal)
New Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo, ik ben een alleenstaande moeder van een kleine meid. Ik werk pt. 

Ik zou graag in contact komen met moeders die ook met narcistische vader dealen. Ik word stelselmatig bedreigd door mijn ex die niet wil accepteren dat onze relatie door zijn agressie en dreigementen niet meer de fixen valt. Wanneer ik niet zeg of doe wat hij wil, lees ook dat dit dagelijks iets anders is, mijn dochter ontvoerd wordt en ik met dood word bedreigd. 

Ik kom niet uit de circel vanwege angst. 

 

Dal


   
Sylvana reageerde
Citeren
Herman
(@herman)
Trusted Member Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 57
 

Welkom op het forum. Dat is een zeer heftig verhaal zeg 🙁

Herman


   
BeantwoordenCiteren
 Ikke
(@ikke)
New Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 1
 

Hoi Dal,

Ik lig ook alleenstaande moeder kleine in oktober 3 jaar.

Lig in een heftige vechtscheiding.

Kwam er al net na me bevalling al achter dat mnr zijn genot buiten de deur zocht....en ontkende natuurlijk.....

Zei bij hem weg te willen en ging een verdieping lager slapen....dan kwam hij op me bed zitten en ging hard zitten roepen en zingen; Ik niet slapen jij ook niet.....ondanks dat ik hem verzocht de kamer te verlaten en zei de dag weer voor onze kleine te moeten zorgen. Melding gemaakt bij de politie.

Hij wilde dat ik vertrok ...hij kon niet leven met mij in zijn huis??(Ik geen werk meer geen geld of eigen huis en moeder van kleine toen 16 mnd).

Zo in en in triest....weg gegaan maar toch weer terug gegaan hij ging un therapie em omdat je zo graag gezinnetje wil zijn.....dus kon hij door met waar hij al mee bezig was....mij verder kapot maken financiel en psychisch. 

Nu heeft hij opeens de scheiding ingediend bij de rechtbank...maar wil nog wel handtekening voor een lening van € 25.000,-. En nu ik niet wil tekenen wil hij me laten voorkomen......hoever gaan ze.....

??????

 

 


   
BeantwoordenCiteren
Sylvana
(@sylvana)
New Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 1
 

Hey dal,

Ik ben moeder van 2 en getrouwd geweest met zo'n gek. Stelselmatig bedreigen en kapot maken, voor je het weet zit je er zo diep in en zelfs zo psychotisch dat ik anderhalf jaar geleden ondergedoken heb gezeten met mn kids. Op de wachtlijst voor een blijf van mn lijf huis. Afschuwelijk. Uiteindelijk toch mn huis weer in gegaan. Eenmaal veroordeeld, geen misselijke straf overigens, kreeg ik een noodknop en hoop beveiliging van de politie. Dit is tot 2 maal toe gebeurd. De gang naar de rechtbank is een hel, alleen al om in zijn buurt te moeten zijn. De strijd die je moet voeren is haast ondraaglijk maar ik hou mn hoofd omhoog. Koste wat het kost. Het gaat redelijk met ons, het getreiter via Facebook blijft ook al heb ik alles geblokkeerd. De dagelijkse strijd met het in angst leven of hij toch niet ineens opduikt, contactverbod of niet, het constant over je schouder moeten kijken....Het sloopt je. Ik denk en hoop een stukje rust te vinden door met moeders in contact te komen die ook een narcistische ex hebben. Het is moeilijk te begrijpen voor buitenstaanders die niet echt weten wat je doormaakt...

Gr Syl


   
BeantwoordenCiteren
(@onzekertje82)
New Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 2
 

Hoi Syl,

zie dat je het al een maand geleden hebt geschreven. Maar reageer toch. Wat een heftig verhaal!

Zo naar, dat niemand ziet wat je echt doormaakt en je maar sterk blijft voordoen dat het allemaal is. Ik vind het heel knap van je dat je nog zo sterk bent. Ik zit zelf in een vechtscheiding en mijn ex wil mij financieel helemaal kapot maken... alles ligt aan mij en ik ben ziek volgens hem.. nu hij weet, dat hij mij niet meer kan krijgen, begint hij negatief over mij te praten tegen de kinderen en dat vind ik het ergste van allemaal. Ben door alles zo onzeker geworden en voel me echt negatief in alles...

maar wij zijn sterk Syl! Las via herhealt.nl

Maar weet dat er een sterke vrouw nodig is om te kunnen houden van een narcist. Maar je hebt een hele sterke vrouw nodig die uit een relatie van een narcist weg kan lopen. Je zult nooit de sorry krijgen die jij verdient, maar je zal wel rusten als jij jezelf kunt vergeven.

Liefs onzekertje

 

 


   
BeantwoordenCiteren
Deel: