Anita stelt zich vo...
 
Meldingen
Alles wissen

Anita stelt zich voor

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,865 Bekeken
(@anitavanzwoll)
New Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Goedemorgen

Ik heb me aangemeld voor mijn kinderen Hun vader is slachtoffer geworden van een narcistische vrouw Eerst mocht hij mij niet meer zien nu zijn kinderen vrienden zijn vader en broers niet meer. Mijn zoon heeft het er zo moeilijk mee snapt er niks van .Ik had tot 2 jaar terug gewoon contact met hem Inmiddels is hij getrouwd en volledig in haar spinnenweb Je leest niet zo veel over narcistische vrouwen daarom vind ik het interessant om hier alles te volgen Iedereen een fijne dag ?


   
Citeren
Herman
(@herman)
Trusted Member Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 57
 

Bedankt voor je verhaal en welkom op dit forum voor lotgenoten.


   
BeantwoordenCiteren
(@oudwijf)
Active Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 10
 

Hoi Anita

Welkom bij de club 😉 Ja, wat je verteld is zo'n beetje wat alle narcisten doen, je isoleren van de rest, zodat... en dat hoorde ik uit dit filmpje:  https://youtu.be/yf1JYCzlyGY dat wanneer er een koektrommel op tafel staat dat ze geen 3e persoon erbij willen omdat de narcist dan een koekje minder heeft. Ik hoop dat de vader van je kinderen snel tot inzicht komt. 

Ik had vóór 22 januari nog een buurman, die juist uit de bak kwam en zijn oude liefje weer tegenkwam, kregen verkering, trouwden snel om haar belangen en hij had er ineens een schuld van €17.500 bij. Nu hij er niet meer is, hij heeft suïcide gepleegd, is er alweer een nieuwe vriend, van haar narcisme heb ik hem niks verteld, maar heb hem op het hart gedrukt om niet te trouwen in gemeenschap van goederen. In augustus zou het heugelijk feit moeten beginnen, ik hoop dat ze er een fikse kater aan vasthoudt, want behalve de schuld die ze al had, kreeg ze nu nog maar €20,= leefgeld per week.

Er is een lijst met 9 kenmerken:  http://narcismeinrelaties.nl/kennisbank-narcisme-In-relaties/narcisme-in-relaties-herkennen/9-tekenen-relatie-narcist/ als je die kan doorspelen aan hem, dan is er misschien nog hoop. Suc6!


   
BeantwoordenCiteren
Deel: