Meldingen
Alles wissen

Een dochter met veel twijfels over haar (narcistische?) vader

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
167 Bekeken
(@london)
New Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Beste allemaal!

Het topic is bedoeld om mezelf voor te stellen. Ik ben een dochter die twijfelt of haar vader een narcist is. Ik heb tot iets meer dan een jaar geleden altijd gedacht dat ik de "perfecte" jeugd heb gehad. Dat beeld is door anderen komen te vervallen. Sindsdien begin ik steeds meer "red flags" te zien.

Ik overweeg al maandenlang om het contact met hem te verbreken, maar zet dit nooit door. Dat doe ik niet uit verschillende redenen (mijn moeder, schuldgevoel, twijfel aan mijn perceptie). Ik heb al ontzettend veel opgezocht over narcisme. Soms ben ik ervan overtuigd dat hij een narcist is. Anderen momenten vind ik dat ik doorsla, overdrijf en zie ik weer redenen om te denken dat hij dat niet is. Die momenten gaan gepaard met schuldgevoel over het feit dat ik dat überhaupt kan denken. Ik wil dus graag antwoord op die vraag, want het blijft me maar heen en weer slingeren.

Dit was denk ik een beetje "mezelf voorstellen". Mochten jullie nog vragen hebben over mij zet ze gerust hieronder! (maar of ik ze beantwoord ligt een beetje aan de vraag). Ik zal ook snel een topic openen waar ik inhoudelijk zal ingaan waarin ik meer vertel over waarom ik denk dat hij een narcist is en wat me vervolgens weer aan het twijfelen brengt. Hopelijk krijg ik reacties van anderen en wat zij denken 🙂

Voor nu: bedankt voor je tijd.

Groetjes,

London

 


   
Citeren
Deel: