Meldingen
Alles wissen

Mezelf helemaal kwijt

6 Berichten
2 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
476 Bekeken
(@francis)
Active Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Hallo allemaal, 

2 jaar lang zwaar mishandeld op elk gebied door mijn sinds kort ex partner. 
Ik ben nog maar een schaduw van wie ik voor hem was. Helaas nog steeds in zijn macht. We hebben een dochter gekregen van nu bijna 6 maanden. Hij zit sinds twee weken in de gevangenis wat mijn redding is geweest! Nog zit hij in elke cel van mijn lichaam terwijl hij mij nu niks kan maken of wat kan aandoen. Ben ik bang en denk ik nog steeds bij alles na wat ik doe. Voel me nog steeds gevangen. Ik ben nu 36 jaar was altijd een hele sterke vrouw. Waar nu nog weinig van over is. Ik had nooit gedacht dat ik zo diep zou komen te zitten. En vraag me af hoe kom ik hier overheen? Ik slaap bijna niet ik eet weinig en mijn hoofd draait overuren. Ik hoop hier met mensen in contact te komen die begrijpen hoe ik me voel! En misschien tips hebben hoe ik mezelf weer terug kan vinden en weer kan genieten en vrij te voelen!!!! 
groetjes Francis 


   
Citeren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 60
 

Hallo Francis. lees dat jij een zware periode achter de rug hebt, en dat hij jou nog steeds in zijn macht heeft. Is de relatie abrupt verbroken omdat hij vast zit, of al wat langer. Dat je met je hoofd overuren draait,  kan ik mij goed voorstellen.
Je vraagt dat je graag in contact zou willen komen, met mensen die jou  begrijpen hoe jij je voelt, en jou tips kunnen geven hoe jij je zelf weer terug kunt vinden, zodat je weer genieten kunt . 
Ik snap wat je bedoeld, uit eigen ervaring weet ik dat zoets een heel proces is. Maar denk dat het ook belangrijk is dat jij wat mensen  om je heen hebt, waar jij in ieder geval jou verhaal helemaal kwijt kunt. Mensen die naar jou willen luisteren en daar ook de tijd voor kunnen en willen nemen.  ik weet niet in hoeverre jij mensen om je heen hebt waarbij jij jou verhaal kwijt kunt, mensen die je ook kunt en durft te vertrouwen, maar ook mensen die zich in jou situatie verplaatsen kunnen, zonder er een oordeel over te geven. Mijn ervaring  is zelf geweest dat ik daardoor hele leuke vriendschappen heb gekregen, 
Mocht je verder willen reageren,  ik zou wel naar jou persoonlijke verhaal willen luisteren. 
 
  


   
Francis reageerde
BeantwoordenCiteren
(@francis)
Active Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

@hansje hallo, wat een fijn bericht. Bedankt! Ik ben door hem eigenlijk alles kwijt geraakt. Ik heb nog wel wat mensen maar ik was afgesloten van de buiten wereld. Ik leefde in een soort kooi. De relatie is door de gevangenis gestopt maar hij blijft bellen en brieven schrijven. En denkt dat we nog samen zijn althans ik ben erg kort af en hij huilt krokodillentranen. Ik voel me rot en op een of andere manier nog steeds verantwoordelijk voor hem. Hij zit 24/7 in mijn hoofd. Ik kom nu ook achter zoveel dingen hoe hij mij heeft bedrogen hoe hij mij zwart heeft gepraat heel pijnlijk. Ik wil graag verder met mijn leven maar ik weet gewoon niet hoe! 
groetjes Francis


   
BeantwoordenCiteren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 60
 

@francis 
Je hebt zo te lezen al heel wat mee gemaakt, en door hem alles kwijt geraakt,  bedoel je daarmee ook jou persoonlijke bezittingen,  Ik weet dat je als slachtoffer in een narcistische  relatie behoorlijk afgesloten kunt zijn  van de buitenwereld.  en  dan zelf in een soort van isolement terecht kunt komen. Het doet dan ook iets met je eigenwaarde, niet meer weten wie je bent. Dat hij door blijft gaan met bellen of schrijven, dat komt ook mede doordat  (mocht hij als narcist gediagnoseerd zijn) jou als slachtoffer afhankelijk heeft gemaakt, omdat hij  zelf  afhankelijk is van jou.
Dat krokodillentranen huilen, hiermee probeert hij alleen maar op jou gevoel in te spelen, zodat jij je weer schuldig gaat voelen  Manipulatie , hij dus geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gedrag.  maar de verantwoordelijkheid dan bij jou neer probeert te leggen.  Dat jij je voor hem verantwoordelijk voelt , daar haalt hij zijn narcistische voeding dan ook uit. 
Ik weet hoe lastig het kan zijn om uit zo'n situatie  te komen, waarin jij jezelf behoorlijk opgesloten kunt voelen. Onbewust raak je dan in een soort van overlevingsmodes en druk je misschien daardoor ook jou eigen gevoel wat weg. waardoor je misschien ook het gevoel kunt hebben  dat jij ook altijd op je tenen moest lopen.   Het maakt  het er ook niet makkelijker op  met een kleine dochter van 6 maanden erbij,  waar je dan ook nog de zorg over hebt. 
Het niet weten hoe jij nu verder moet. ik zou hier wel uren lang met je over willen en kunnen praten.  Uit eigen ervaring  kan ik je wel het advies geven, om echt het hele contact met hem te verbreken. Zorg dat jij de volledige voogdij over je kind krijgt, desnoods proberen te verhuizen. Ik weet dat het moeilijke stappen zijn, maar het kan een begin zijn om weer meer regie over je eigen leven te krijgen. 
Als je de behoefte voelt hier eens persoonlijker met mij dieper op in te gaan en ook niet alles van jezelf op dit forum kwijt wil, wil ik wel ergens een oproepje plaatsen  waarin jij mij vinden kunt, (anoniem0 dat wij dan er dieper op in kunnen gaan. Ik ook iets meer kan vertellen over mijn eigen ervaringen.  Het is nu misschien nog het begin van die donkere tunnel waar je in zit, maar hou voor ogen dat er altijd licht aan het einde van de tunnel is. Om bij het licht te komen, moet je vaak eerst wel door het donker heen, maar weet dat jij daar in nooit alleen  bent.  ik hoor graag jou reactie.


   
BeantwoordenCiteren
(@francis)
Active Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

@hansje klopt helemaal elk woord. Ik weet nog niet zo goed hoe ik met deze site over weg moet dus ja prive is wel fijner ?


   
BeantwoordenCiteren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 60
 

Hallo Francis, als je met mij in contact wil komen reageer dan maar even in MP marktplaats op een oproeje onder de rubriek  Contacten en Berichten Opsporing Contact en Opsporing Onder de titel Contact gezocht Francis
 


   
BeantwoordenCiteren
Deel: