Na jaren weer op fo...
 
Meldingen
Alles wissen

Na jaren weer op forum

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
551 Bekeken
(@ploempje)
New Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo ik ben na jaren weer op forum . Ondertussen 4 jaar gescheiden . Mijn ex heeft diagnose narc destijds gekregen. Ik heb nog steeds last van zijn gedrag . De omgangsregeling is stopgezet met de kinderen omdat hij zich er niet aan hield . En later omdat hij aangaf het niet te trekken en alcohol en drugs nodig heeft voor de stress die kinderen zorgen geeft. 

Iov  hier iets aan te doen gaat hij mij aanvallen vals beschuldigen en hij is dat gaan doen , na mijn operaties baarmoeder eruut en blinde darm . 

hulpverlening viel hij ook lastig en zelfs de wijk agent kreeg een beledigend zelfgeschildert kunstwerkje .

 

nu heeft hij dus mijn verleden met mijn ouders er weer bijgehaald . Ik heb veel meegemaakt maar nu gaat het goed met mijn ouders en mij . En hij heeft ze dus even verteld wat ik wel allemaal niet over hen verteld heb . 

het is maar een topje van een berg wat ik vertel maar ik vind het zo asiciaal dat iemand dat doet . Ik heb keihard gewerkt aan de relatie met mijn ouders . Mijn moeder ging vroeger over mijn grenzen . Maar ik heb dat in vertrouwen verteld als 18 jarige . 

en in dagboek geschreven wat hij dus heeft . En jaja hij gebruikt het om ook die wind weer open te rijten . 

en wat hebben onze kinderen  daaraan NIETs . 

overigens mag hij de kinderen zien met oma er bij if deskundige wil hij ook niet . Vraagt nooit naar ze doet er niets voor . En gebruikt iedere in gang om mij lastig te vallen . En hij is zielig want ik heb hem sex onthouden en dat is mishandling. Ik baal zo ontzettend van die man . I i ben nu 48 he ! Onzin allemaal en hij gebruikt allemaal chemische drugs met alcohol   Dat is het probleem . Ondertussen zorg ik voor onze kinderen met autisme en add en eds . 

 


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: