Nieuw en niet meer ...
 
Meldingen
Alles wissen

Nieuw en niet meer weten

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
254 Bekeken
(@angel38)
Active Member
Deelgenomen: 6 maanden geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Hallo allemaal, 

Allereerst wat erg zoveel lotgenoten te hebben. Wel heel fijn te weten dat we niet alleen zijn en elkaar hier kunnen helpen. 

Ik ben een moeder van 7 kinderen, ben zelf niet volledig beschermd opgegroeid. Ben Hsp'er, misbruikt op zeer jonge leeftijd. Heel veel meegemaakt, probeer ondanks alles positief in het leven te blijven staan. 

Op dit moment zit ik in een relatie met iemand die last heeft van een (verborgen) narcistische persoonlijkheids stoornis, voor mij is het een beetje op en nu gaat hij toch stappen ondernemen. Wat het voor mij erg lastig maakt is dat hij al eens eerder zogenaamd baat had bij een therapie, terwijl hij tegelijkertijd een affaire erop na hield (waar ik door mijn hsp uiteraard vanaf wist). Daar waar hij juist voor in therapie ging, en mij voor gek verklaarde. 

Ik heb hem nu de keuze gesteld zich te verdiepen in zijn problematiek en er iets aan te doen, ergens hou ik hoop omdat ik erdoorheen kijk en zijn ware persoon zie. Namelijk een gekwetst en in de steek gelaten jongetje maar ergens ben ik bang weer teleur gesteld te worden. We zijn inmiddels bijna 9 jaar verder, waarin kleine vooruitgangen (lijken te) zijn. In het begin toen ik het bemerkte, waren al zijn antwoorden: weet ik niet, heb ik geen verklaring voor, klopt niet of stilte. Tussendoor hadden we heel enkel wel een intiem gesprek, waarin hij zijn best deed. Tot de kern komen deden we echter niet, daar willen we dus nu mee bezig. 

Ik voel me soms heel alleen en ben daarom opzoek gegaan naar lotgenoten, alvast bedankt voor jullie hulp! 

Groetjes, Angel 

 


   
Citeren
Deel: