Meldingen
Alles wissen

Voorstellen

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Reactions
186 Bekeken
(@hold-on-pain-ends)
New Member
Deelgenomen: 6 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hoi allemaal! 

Ik kom mij bij deze even voorstellen.

Ik heb nu voor de 2e keer een relatie met een narcist. Ik weet nog goed dat ik toen van de eerste af was, ik stellig zei dat dit mij nooit meer zou overkomen! Nooit meer een relatie met een narcist, maar het gebeurde zo weer...

Alleen deze narcist is ook nog eens erg agressief, wat het voor mij heel lastig maakt om de relatie te verbreken. Hij heeft mij vorige week voor het eerst zelfs met de dood bedreigd en dat maakt het extra angstig. Zeker omdat ik in mijn verleden 8 jaar gestalkt ben door een andere ex. 

Ik ga hier nog even rustig rondkijken en hoop dat we elkaar kunnen steunen waar het kan ♡

 

 


   
Lonneke71 reageerde
Citeren
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 63
 

Hallo Hold-On. 
Jij bent niet de eerste die dit is overkomen. Het klinkt mij niet raar in de oren wat jij schrijft, een narcist die ook nog eens geweld gebruikt, dat zijn in mijn ogen eerder psychopaten.  Ik hoop voor jou dat jij uit deze situatie ontsnappen kunt, dat het moeilijk is geloof ik zeker. Je vorige ex heeft jou  8 jaar gestalkt schrijf je. ook dat lijkt mij geen pretje voor jou geweest te zijn. Iemand  die jou met de dood bedreigd is in feite strafbaar, daar kun je aangifte tegen doen. maar ik weet ok dat zoiets makkelijker gezegd is dan gedaan. Misschien dat jij zelf ergens hulp kunt vinden bij een vrouwenopvang, of even tijdelijk bij iemand intrekken. Blijf vooral voor jezelf vechten, ook al moet je voor hem  vluchten. Laat je leven niet door  een narcistische psychopaat kapot maken.         


   
BeantwoordenCiteren
Deel: