Meldingen
Alles wissen

Ten onrechte onder mentorschap en bewindvoering nadat ik achter feiten kwam

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
1,856 Bekeken
(@sandra1984)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Hoi Mensen,

 

Ik ben Sandra Reijers 36 jaar, en sinds 2 jaar probeerde ik mezelf los te weken van mij ouders. Ik heb de diagnose autisme gekregen en weet niet ofdat nog klopt gezien mij ouders die hulpverlening van alles wijs kunnen maken. Ook woon ik al 10 jaar beschermd. Maar daar wil ik nu weg. Maar gezien ik onder menorschap en bewinvoering staat lukt dat nu niet.

Eigenlijk merkte ik me hele leven al dat dingen niet klopt zo was er in mij jeugd nooit intresse in mij en de aandacht ging altijd naar mij zusje. Die in hen ogen het perfecte kind was. En alles goed deed, zij mocht ook studeren en leren. En ik heb Praktijkonderwijs gedaan, ondanks dat ik de kennis had voor het VMBO ( basis/Kader)

2 jaar geleden heb ik EFT ( emotioneel freedom techniek) gedaan bij bij Ben Meijer in Apeldoorn voor mij derealisatie ( die overigens nu nog steeds niet weg is maar wel beter gaat, maar ben halverwege gestopt omdat vader dreigde Ben's bedrijf kapot te maken)

Daar liet Ben me ze dat me ouders niet werkelijk om me gaven en ik alleen goed genoeg was als ik doe wat zij zeiden.

Vanaf dat moment ben ik me talenten gaan ontdekken en ben mezelf steeds zelfstandiger gaan gedragen. Echter hoe zelfstandiger ik me ging gedragen, hoe erger ik werd tegen gewerkt.

Toen ik afgelopen November en eigenlijk al eerder besloot te stoppen met beschermd wonen. Ik wil namelijk zelf gaan wonen in een huur huis met ambulante begeleiding. Ik heb zelf al ZZP'ers gezocht mensen die voor mij wilde werken. 

Ik kwam er in December vorig jaar achter dat ik helemaal geen spaarrekening had. Dus heb toen samen met een vriend van mij een rekening opgesteld. Waar maar 1000 Euro op staat. 

Toen ik dat wilde exposen en vertellen. Hebben ze een rechtzaak tegen me aangespannen om me onder bewind en mentotschap te zetten.

 

Tijdens de zitting zijn alleen maat leugens verteld terwijl ik kon aantonen dat ik goed om mezelf kan wonen. Me zusje maakt er theater van en heeft zitten huilen. Mij vader deed framing wat ik allemaal niet kon. Terwijl ik meerderdeel wel kon.

Ik leef nu van 50 Euro per maand en kan niet zelfstandig verder.

Help me alsjeblieft wat kan ik doen?

 

Groetjes Sandra Reijers


   
Citeren
(@Anoniem 3076)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 41
 

Kan het zijn dat ze moeilijk doen omdat je samen met die vriend een rekening hebt genomen? Heeft hij voor die 1000 euro gezorgd? Of hoe werkt dat bij jullie?

Weet je wel dat als je samen een rekening hebt, die vriend(of zijn familie na zijn dood) alles eraf kan halen zonder jou in te lichten? Dat was tenminste wel zo toen mijn vriend doodging en zijn familie er ook met míjn geld vandoor ging dat op die rekening stond. Er was niks aan te doen. Zelfs de notaris en de boekhouder konden niets voor me doen al had ik bewijs op papier.

Wees voorzichtig hoor.


   
BeantwoordenCiteren
Deel: