Meldingen
Alles wissen

Wat is de bedoeling van deze narcist?


Jojo68
(@jojo68)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 1 maand geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Ik heb nu 2 jaar een relatie met een narcist. We wonen niet samen.

Ik ben er achter dat hij sinds een paar maanden weer een relatie heeft met een ander (waar hij voorheen ook een relatie van 10 jaar mee heeft gehad). Ik weet dat hij tijdens haar ook regelmatig vreemd ging. Dat heeft ie verteld want hij wilde tegen mij open zijn (ja ja)

Hij begint nu de laatste tijd best wel ruzie ineens te maken en soms ook heel boos te doen. Zeker met dingen waarvan ik weet dat ik gelijk heb.

Is nu zijn bedoeling door dit gedrag dat ik stop met de relatie? Of zit hier iets anders achter. Het liegen wordt steeds erger maar hij praat zich overal uit.

Hij kan soms ineens weer lief doen en zeggen dat hij me niet kwijt wilt.

Mijn vraag is dus: maakt een narcist over het algemeen  zelf een einde aan de relatie of maakt hij je het leven zo zuur dat je dat zelf doet?

 

 

 

 

 


Citeren
Chantal300
(@chantal300)
Nieuw forumlid
Deelgenomen: 2 weken geleden
Berichten: 1
 

Hallo ik ben Chantal en heb 4j in hel geleefd door een narcist.

Wanneer je hem gaat controleren, zal hij vertrekken en je achterlaten zonder schroom.Een narcist kan absolute niet om met controle.Hij zal bij familie en vrienden zich indekken en je zwart maken, hij kruipt letterlijk in slachtofferrol.Wanneer ik terug kijk bestond mijn relatie uit leugens en bedrog, terwijl hij hier mooi toneel speelde.Hier zijn lijken uit de kast gevallen. Ik ben nu 3maanden weg van hem maar heb psychische ondersteuning gaan zoeken. Het laat grote littekens achter.


BeantwoordenCiteren
Deel: