Meldingen
Alles wissen

Heeft iemand advies om los te komen van narsist

142 Berichten
15 Gebruikers
4 Reactions
19.6 K Bekeken
 Han
(@han)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 63
 

@molly Het klopt helemaal wat je zegt, je moet het zelf mee gemaakt hebben om het te kunnen begrijpen. 


   
BeantwoordenCiteren
(@molly)
Trusted Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 54
 

.....gevonden MP.

Bericht gestuurd 


   
BeantwoordenCiteren
 LiN
(@lin)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 2
 

Hallo, ik heb een vraag aan jullie. Mijn relatie is net een maandje over. Ik heb indd het idee dat het een narcist is. Schelden, vloeken, alles moet hoe hij het wil, verslaaf aan wiet blowen. 2 tot soms 4 gram per dag. En als hij geblowd had zei hij sorry en ook dmv bijv dingen kopen om t goed te maken. Uit eten samen of wat dan ook. Wat ik zelf heel moeilijk vind is dat ik nergens meer gelukkig van werd. Leek of ik met een kind van 12 leefde. Elke dag stoned. Dat kan je toch niet meer serieus nemen. Maar we hadden eigenlijk alles voor elkaar. Mooi huis, goede banen, prachtige locatie. Zijn  dochtertje kon ik heel goed mee en zij met mij. Alleen hij was nooit gelukkig. Hij zag bijna niks positiefs in. Waar ik moeite mee heb is om hem los te laten.  Ik mis hem onwijs. Weet niet wat te doen. Wil liefste contact met hem opnemen. Vragen of hij het ook zo moeilijk vind. En of we niet de verkeerde keuze hebben gemaakt. Ook al lijkt het soms of het hem niks doen maar hij heeft een grote bel maar klein hartje. Snap niet dat hij niet inziet wat hij weggooit. Ik deed alles voor hem en t leek nooit genoeg. Heb het idee dat ik mezelf gek maak in mn kop. Omdat ik hem mis. Bij hem zijn..  samenzijn..  Weet iemand raad voor mij? .

Dit bericht is gewijzigd 4 jaar geleden door LiN

   
BeantwoordenCiteren
 Saar
(@saar)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 109
 

Beste Lin,

Ik kan me goed voorstellen dat het moeilijk is je keuze om weg te gaan door te zetten en toch ga ik je de volgende vraag stellen: Wat is er in deze relatie dat je terug zou willen? ? 

 

 


   
BeantwoordenCiteren
(@jenny)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 1
 

@saar 

Hoop dat je los kan laten ,heb jezelf  genoeg  lief ,ik ben nu twee  maanden  geleden  weggegaan  bij mijn vriend   wij waren vijf  jaar samen. 

Ik kijk veel op YouTube  ,zoek alle informatie  die mij kan helpen  inzien ,dat ik samen was met een man met Narcistisch  stoornis ,ik worstel  nog elke dag met de pijn die ik voel.

Omdat ik van hem hield,of tóch  een beeld had van houden van .

Vertrouw  op uw intuïtie kijk diep naar binnen  ,iemand  die niet goed voor je is en je steeds  een slecht gevoel geeft ,over je grenzen  heen gaat en je niet respecteert. 

Liefde is genoeg  van jezelf  houden ,volgende stap hulp zoeken 

En maken dat je ver genoeg uit zijn buurt  blijft.

 

 


   
BeantwoordenCiteren
 Saar
(@saar)
Estimable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 109
 

@ Jenny,

Ten eerste hoef je mij niet te vertellen wanneer ik wel of niet los moet laten, ik ben helemaal in staat dit zelf te bepalen. Ten tweede hoef ik ook geen advies in eigen liefde (alsof ik dat niet zou hebben) en ten derde vind ik het vreemd dat in dezelfde zin het over jou eigen verhaal gaat. Hou het liever bij je eigen verhaal en spreek me aan op de dingen die ik zelf schrijf. In dit geval gaat dit hele topic niet eens over mijzelf dus begrijp ik al helemaal niet waarom je mij waar dan ook op aanspreekt. 

Over loslaten.

Zoveel slachtoffers krijgen het te horen en laat niemand je ooit vertellen dat je er klaar mee moet zijn. Rouwen gaat in fases, in episodes en in golven komt ze om weer te gaan, laag na laag. Niemand kan je dan ook de les hierover gaan lezen het is niet aan een ander om te bepalen.


   
BeantwoordenCiteren
Herman
(@herman)
Trusted Member Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 57
 

@saar Houden we het wel een beetje vriendelijk?

Zo te zien is het bericht van Jenny voor Lin bedoelt en heeft ze jou per ongeluk getagd. Zoiets is gauw gebeurd wanneer je onder het laatste bericht op "Reageer" klikt.


   
BeantwoordenCiteren
Pagina 10 / 10
Deel: